wiem że mało kogo interesują wybory kiedy się ostro farmi, ale co powiecie na taki scenariusz : wybory prezydenckie 10 maja przebiegają bezproblemowo, pkw liczy ręcznie głosy. 15 maja 2015 pkw (pod nadzorem abw) podaje wyniki wyborów prezydenckich, według których bronisław komorowski nieporównywalnie wyprzedza rywali i wygrywa je niepodważalnie w pierwszej turze . tego samego dnia w nocy ruszają w polsce na mocy ustawy 1066 ćwiczenia i manewry wojskowo-policyjne sił nato o kryptonimie " kraj 2015". w razie niezadowolenia polaków po wynikach wyborów była by to świetna okazja dla tych mundurowych formacji do "ćwiczeń w terenie" na tłumie. niemieckie i polskie siły zbrojne "ochraniały" by demokrację w polsce i "demokratycznie" wybranego prezydenta komorowskiego. mam nadzieję że się mylę, ale rząd platformy obywatelskiej po sfałszowanych wyborach prawdopodobnie chciał by nam narzucić swoje rządy siłą, przygotowując pokaz mocy formacji mundurowych przeciw demonstrującym i podważającym wynik "demokratycznych" wyborów obywatelom. ostatni marsz 11 listopada to może być przy 15 maja "mały pikuś" jeśli chodzi i rozpędzanie i pacyfikację tłumów. wygrana w pierwszej turze to problem z głowy i kamień z serca komorowskiego (żadnych debat) i prowadzących go funkcjonariuszy wsi i kolejne 5 lat rąbania polski za plecami polaków. ewa kopacz już zapowiedziała mówiąc przed kamerami, że wygra najlepszy kandydat czyli bronisław komorowski. odsyłam do pogrzebania w internecie na ten temat.
ty nawet nie zauważysz podczas wciskania f1 "linejdżowy wojowniku " posiadający "wszystkie klepki" , że kraju w którym mieszkasz już nie ma... http://pressmix.eu/2015/04/14/operacja-kraj-2015-czyli-stan-wojenny-bis/
myślę, że dałoby się załatwić pogotowie ze szpitala psychiatrycznego. proszę pana, proszę zachować spokój. nie denerwować się. gdzie pan mieszka? natychmiast wyślemy pomoc.
hahahahha kraj w ktorym mieszkamy nie ma juz od x lat. żeś sie obudził to raz. dwa pisaniem swojej opinie na temat polityki kraju na forum lineage dużo zdziałasz, na pewno. do czego to doszło że ludzie tak bardzo uwagi szukają temat roku, jeszcze nie wiem w jakiej kategorii, pewnie będzie w kilku nominowany
xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd xddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd leżę xdddddddddddd
:x musk rosjepany! pepe lepepepe. w sumie i dak w dupie mam. polece se tym razem moze do anglii, albo do stanow - wywalone cohones na polskie placze;3
gratulacje dla autora tematu po co wrzucasz tutaj takie pierdoły? to jest forum gierki która ma służyć dostarczaniu rozrywki, no chyba że starasz się kręcić beke ale średnio ci to wychodzi, musisz się trochę podszkolić w tym. polecam zapisać się na korepetycje do blejda, on pokaże ci jak zrobić dobrą drame. niestety tym razem z gówna bata nie ukręcisz
gdyby w pierwszej turze wygrała ogórek to taki scenariusz miał by sens . poza tym po co fałszować skoro komorowski wygra w 2 turze .