1. Discord Support team Facebook l2central.info

Blocat! Ajutor !

Discussion in 'Archive 2.0' started by Boxy26, Dec 26, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Boxy26

Boxy26 User

acum cateva zile faceam daily questul de langa goddard (65-70) si mai era un player care facea ks pe mobii mei. am inceput sa flaghez pe el si de-odata charul meu s-a blocat in texturi si nu l-am mai putut controla. bineinteles ca a continuat sa atace si am facut si pk. si de atunci de cate ori ma loghez sunt blocat in texturile de langa goddard. nu pot folosi soe, nici un skill, nu pot folosi unstuck, nici macar restart. nimeni nu ma poate selecta, chiar daca sunt in party, si am incercat si cu party return sa reglez, nici un rezultat. am vreo 4-5 zile de cand astept sa intre in gm sa ii spun ce se intampla, dar o singura data am gasit un gm online si era in refusal mode. charul meu cade incontinuu prin texturi, dupa care se intuneca imaginea si continua sa cada, si iar se intuneca imaginea si iar cade, si tot asa, ca sa nu mai zic ca am facut si karma aiurea. primul pk si deja am de batut de-mi vine rau...
    ce se intampla ??? cum rezolv situatia ??? ...

2. Apophis

Apophis User

trebuie sa te ajute un gm dar stiu ca sunt destul de greu de gasit. maine seara o sa fiu si eu on si daca esti in joc o sa incerc sa dau de vreunu sa te ajute (lasa-mi un pm cu numele din joc).

3. dem00

dem00 User

4. Boxy26

Boxy26 User

multumesc dem00, am lasat question cu problema mea pe site-ul indicat.
    apophis, o sa intru diseara cand o sa fii on, poate ma poti ajuta. merci.

Thread Status:
Not open for further replies.