cze, mam pytanko czy opłaca się w tej kronice expić na tym terenie czy może się coś zmieniło ? pamiętam kiedyś grałem tam na serverku prywatnym i niezle można było expic z ee na 76 lvl do tego super quest na enchanty i adena. teraz tam nikogo nie ma, pustki.
i bardzo dobrze ze nie ma ludzi w pagans. nie moge sie doczekac kiedy skoncze lvl odpowiedni lvl zeby tak koksac. jest kolejne pytanie - jak z szansa lethala w god? probował ktos?
od h5, albo nawet freyi znacząco obniżyli land - rate lethali, nawet po enchancie sytuacja niewiele się poprawia, więc w moby, które masz na lekko czerwono, albo na żółto na 99% ten skill ci nie wejdzie. stosunek pieniędzy wydanych na spirit ore/trudnosci (moby sa tam bardzo twarde) do ilości zabitych mobów/adeny, która z nich wypada/expa na pewno nie będzie zadowalający. ja sam grając eekiem nigdy w pagans nie bylem, zdecydowanie bardziej polecam jakieś party na fog. zastanów sie dlaczego tam nikt nie expi
jeżeli tam nie grałeś nigdy to nie masz co się wypowiadać o opłacalności tam expienia. z mojego doświadczenia wiem, że jest to jedno za najlepszych miejsc do expa, oczywiście ee z enchantem na skill i do tego quest na enchanty s lub adena miodzio. dlatego to mnie dziwi, że nie ma zainteresowania graniem tam, ale powód musi być inny niż przytoczone powyżej. może ktoś się orientuje ??
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska