witam klan tworzą ludzie którzy zgrywali się przez dosc dlugi czas na roznych serwerach. na każdym z serwerow możemy pochwalić się sporymi osiągnięciami i myślę ze wiele osób nas kojarzy. teraz postanowiliśmy reaktywowac klan i połasić się na dobra zabawę na serwerze inovy core. sporo z naszych ludzi przeszlo juz na emeryture jesli chodzi o gre w l2, sporo ciagle gra wiec kto wie moze spotkacie starych znajomych . klanowi ponownie lideruje ja crest klanu( niezmienny od bardzo bardzo dawna ^^): obecny lv klanu: 8 ( wiekszosc skili wykupiona ) clan hall w schuttgard forteca: borderland rekrutacja: http://www.l2god.fora.pl/ - wiek 18++++++ - akademia : 70+/- main 85+ - aktywnosc ;d ( nieposzukuje do klanu niedzielnych graczy, badz takich ktorzy wchodza raz na kilka dni na kilka godzin) - wszelkie pytania mozecie zadac na forum, badz na pmie do mnie osobiscie zapraszam wszystkich zainteresowanych ( tych ktorzy spelniaja wymagania oczywiscie ;d ) do wspolnej gry
actualy we move our core god pt to redzerg clan so recrutation closed. // klan na chwile obecna zawiesza dzialalnosc. pt gods zostaly przeniesione do klanu redzerg ^^ powod: zbyt malo godsow w godsach