1. Discord Support team Facebook l2central.info

Intrebare!Ajutor!Important!

Discussion in 'Archive 2.0' started by Faust, Jan 11, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Faust

Faust User

salut!
    am inteles ca sheruirea aceluias acc de catre mai multi playeri este interzisa si se recurge la ban.
    problema este ca am acc unu strain cu care facem party stabil si cand nu este el online cineva face dualbox pe caracterul lui. in aceste cazuri nu se poate face exceptie? adica mi se pare o imbecilitate sa imi baneze si mie contul si sa ii baneze si lui contul prin simplu fapt ca suntem din tari diferite si nu putem sherui acc cand maergem la graind.
    astept un raspuns din partea moderatorilor care mai tin legatura cu gm's.
    https://eu.4game.com/lineage2/install/violations
    ms mult

Last edited by a moderator: Jan 11, 2012
  2. Fusion

Fusion User

fi serios, nu am auzit de ban pentru asa ceva de cand joc pe off.
    joaca linistit, nu iti are nimeni treaba.

insa daca veti ajunge sa va furati unul pe celalat, si o sa postati pe forum facand drama, va luati ban amandoi. :p

3. Novern

Novern User

vă dau paste din user agreement. acest lucru este interzis. explicaţii mai jos:

4. HaiTata

HaiTata User

aia e standard pentru toate jocurile si sunt obligati sa o posteze. de fapt interzicea vanzarea conturilor pe bani reali. 90% dintre jucatori isi fac pa tocmai pentru a se loga pe conturile cunoscutilor care nu sunt online. nu iti da nici dracu ban daca te loghezi pe healeru lu vecinu ca sa nu mori in party.

5. Apophis

Apophis User

ca player nu ca moderator is de acceasi parere cu voi. cat timp nu faceti alte ilegalitati care sa atraga atentia asupra voastra totul e ok. dar conform regulilor aceasta treaba este interzisa deci o faci pe propria raspundere.

6. Novern

Novern User

dacă s-ar bana conturi pentru aşa ceva ar însemna să baneze cam jumătate din playerii activi pe server, pe puţin. aşa că sunt foarte sceptic cu privire la aplicarea unei măsuri reale în cazul în care împarţi conturi cu prieteni. a

7. DarkWings

DarkWings User

oricine joaca in constant party share-uieste contul. e lucru stiut de toata lumea si nimeni nu a dat ban pentru asa ceva. in cazul in care accesezi contul in mod fraudulos sau fara permisiunea ownerului se schimba foaia pentru ca apar certurile si de cele mai multe ori se ajunge la implicarea staff-ului.

Thread Status:
Not open for further replies.