ok - jakiś czas temu zobaczyłem że z ludźmi, którzy zaczęli ze mną grac i mieli tworzyć moje cp nie grają albo grają mało. tym samym doszedłem do wniosku iż trzeba poszukać aktwynych normalnych ludzi do cp. ja tank 87 lvl - full r grade. potrzebuje do cp 2 healerów kumpel niedługo dobije 85 na dagerze więc bedzie spoil zainteresowanych ludzi którzy grają wieczorkami i chcą sobie porobić daily /poubijać rb / epiki zapraszam. dzieki za zgłoszenia - mam zanotowane nicki w notatniku i o ile znajde 2 aktywnych healerów odezwe się.
gdyby ci się nie udało z tym cp to zapraszam do klanu ewenement. hmmm a nawet jeśli się uda to tym bardziej zapraszam
hej, gram wieczorami po pracy od ok 18:00 do 23:00 . yul archer 87 . chętnie pogram w aktywnym w tych godzinach cp. jeżeli spełniam kryteria :d pm.
hmmm dobra zapisuje cie ale najpierw musze 2 healerów znalezc bo z tym najwiekszy problem wiec szukam healerow 85 + z wolnymi wieczorami!
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska