sluchajcie mam problem w grze na serwerze core. mianowicie gdy zaloguje sie do gry kreci mi sie kamerka dookola a ja widze tylko niebo. kiedy myszka probuje zejsc na dol do zwyczajnej kamreki spowrotem ona wraca w gore i sie non stop kreci. probowalem reinstalacji oraz klawiszt typu page up, down itp. ma ktos jakis pomysl na rozwiazanie tego problemu ?
nie trzeba odłączać. wystarczy znaleźć i odznaczyć odpowiednią opcję w ustawieniach gry. a dokładnie mówiąc w grze klikasz na system menu, wybierasz z listy options, następnie zakładkę system/audio i odznaczasz opcję game pad. voila!
taki sam problem wystąpił omerowi z mmohut. dokładnie wyjaśnił co trzeba zrobić... mianowicie, wyjąć, przedmuchać wtyczkę i gniazdo myszki, wsadzić w dziurkę nie zaszkodzi również zastosować się do rad koleżanki i kolegów powyżej
problem występuje rownież na ubuntu systemie,mianowicie takie same objawy ,że kamera jest tylko u góry i nie da się jej obniżyć ale to bład przez powodowany przez brak direxta. pozdrawiam,illeasu.
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska