mam pytanie zanim admini mnie zauważą i zbanują kolejne konto :d:d. otóż nie grałem od interlude aż do teraz i mam gówniane pojęcie o atrybutach. w c3/c4/interlude tego nie było. jaki atrybut w broni jest najlepszy dla aore healera? każda klasa ma jakieś własne atrybuty, które najbardziej pasują czy wszystko jedno jaki atrybut dodam?
ja grałam na privach aż do h5, czyli kroniki przed god. wkładałam atrybuty odpowiednio po nuk z augu. póki co nie da się enchantować naszych nuków pod żaden atrybut (alarion pisał, że po 95lv (?) jest wybór między holy a dark) a nawet jak byś trafił hydro blast czy innego nuka, to i tak on będzie bardzo słaby, więc nie ma co inwestować w atrybut do broni, bo i tak nie zwiększy ci on power heala czy czegokolwiek.
chodzi mi o moje bijące skille. aore healer ma dark veil i aoe skille dark rain i mass dark veil. czy dodam w bron jakis atrybut to wzrosnie dmg ze skilli bijacych? ;p
myślę, że nie. ktoś to sprawdzał na pts? albo grał na ru offie i wkładał ele? //edit. nie nudzi cię zakładanie kolejnych kont?
nie nudzi. banują mnie dlatego, że napisałem prawdę. jest jeden bot, który od miesiąca nie dostaje bana pomimo dowodów. odkąd zasugerowałem, że to może postać gma to banują mnie xd. widocznie coś w tym jest. nie zakneblują mi ust. precz z acta!
eeee nie chce mi się tyle tego czytać. proste pytanie - prosta odpowiedź. gdyby chciało mi się szukać to już dawno bym sprawdził w googlach, ale, że jestem leniwy pytam tutaj xd
nie kumam tutaj czegos :d nie mozesz wymyslic innego nicka, w ktorym nie bedzie slowa "dupek", zeby nie dali ci bana? :d kwestia ip? nie masz przypadkiem zmiennego z neostrady czy cos? a co do innovy i botow... tępa i przykra sprawa, bo juz dawno widzialem filmik z botami i to nie jeden, a wielu z nich biega po serwerze do dnia dzisiejszego. tego tez nie rozumiem. jakas korupcja? olewanie sprawy? nie mozna dac bana na postac kilka minut po dostarczeniu dowodow do innovy? cos jest definitywnie nie tak... sorry za off top.
bez jaj. dobrali polskiego admina, ktory kasuje moje posty! divertino ja juz wole zebys mnie banowal, ale moje posty zostaw w spokoju. naruszasz wolnosc slowa cholerne acta, ledwo podpisali, a juz czyszczą mi posty xd
chyba ty masz coś z głową skoro nie ogarniasz do kogo pisalem. polski admin - divertino wie o co chodzi .
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska