witam gram sh i jestem na etapie robienia 3 profy i pojawiło się pytanie jak to wszytko rozegrać. nie wiem jakie wybrać suby pod certyfikaty. moja gra w l2 zakonczyla sie na c4 wiec mam duże zaległości. a szkoda marnować czas na expienie nieprzydatnych sub. proszę o poradę. oczywiście gram postacią pve, pvp tylko z konieczności
w tej kronice nie ma znaczenia, jaką subę wybierzesz, bo każda może wziąć identyczne skille. tutaj masz listę http://l2wiki.com/subclasses_skills
z opisu w tym linku wynika, że można mieć 12 skilli :d generalnie mój angielski jest beznadziejny więc proszę o sprostowanie
na każdym z tych poziomów, każdej subclassy, otrzymujesz certyfikat. w sumie, tak jak powiedziałeś 12 skilli.
czyli mając 3 suby na 80 w zasadzie mogę wybrać czy mieć 12 skilli lvl 1 każdy czy 2 skille lvl 6 każdy. dobrze to kminię?
możesz mieć tak na przykład: 1 skill na lvl 6, jeden na 3, i 3 skille po lvl 1. tak zeby łącznie wyszło 12.
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska