merhaba, şurada şu oyunu seven oynayan bir avuç tà¼rkà¼z. ama farkında değiliz aramızda bunu oyun değil fırsat olarak gà¶renler var. oynadığı guildi yada karakteri bi an evvel lvl 99 yapıp satarak yolunu bulma niyetindeler. bunu oyun olarak değil başka tà¼rl༠gà¶ren,hem bir yandan oynayıp hemde kazanç kapısı yapmış olan çakallara dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. iyi oyunlar.
hiiiiiii birde satiyorlarmi carlari ..kacpara ediyor saka saka başlık yazısı ilgimi cekti ve şu satirlari yazmak istedim . evet şurada bir avuç turkuz .ama malesefki bir araya gelemiyoruz nedenmi yaziyi bagirma bicciminde okuyun ) bagirmaktan anam agladi nerdesiniz turkler diye sadece ariada hurra nicli uye yardimci oldu başka kimse yok turk oldugunu gizlemeden konusan hepsi saklaniyor belli etmemeye calisiyor .utaniyormuyuz. turklugumuzden yoksa ezilmektenmi korkunuz )) tek basima savasyorum kestigim slotlar arkadasim oldu onlarla konusuyorum . ama tum bunlar yakind sona erecek cunku turkiyede turk serveri aciliyor cok yakinda turkce olarak oyun oynabilecegiz. birlikten kuvvet dogar derler yanliz kalan turk dostlarım sizide beklerim turk serverine pm icin aria server nic: parsa lvl :69
https://forum.4game.com/showthread.php?t=9173&p=77926#post77926 ariadaki karakterlerimizi yazalım , arkadaş listesine ekleyelim. oyunda iletişimimiz olsun