witam. mam problem z klientem l2 z innovy. a mianowicie po zalogowaniu się do gry wszystko było pięknie, ładnie. po kliku minutach cały ekran zrobił sie biały (nie wliczając interfaceu i nazwy npctów). moja karta graficzna to radeon 300x series. prosze o pomoc i z góry dziękuje.
spróbuj może zainstalować nowe sterowniki do karty graficznej, wyczyść komputer troche (defragmentacja i oczyszczanie dysku) usuń z folderu z grą system,a następnie wejdź na stronke i kilknij fix game. a detale ustaw na najniższe i wtedy spróbuj ;p
jeśli to co doradził qwerty nie pomoże to tu masz wątek dotyczący białego ekranu, który prawdopodobnie ciebie dotyczy: http://boards.lineage2.com/showthread.php?t=220315 problem z grafiką pewnie masz w talking island przy fontannie, a poza tym może się pojawiać w aden na rynku, przy niektórych skillach warcryera/overlorda. nie wiem czy po przebudzeniu jakiś skill buffek również będzie przeszkadzał (będę wiedział za 3 poziomy) jedyne wyjście to kupić lepszego kompa. ale i bez tego jako tako można grać
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska