witam mam pytanko, czy undefinied itemy, które wypadają z armor/weapon pouchy można przesyłać między graczami? nie miałem okazji tego sprawdzić. jeśli chodzi o bound itemy to jestem pewien, że nie można. przejdźmy do sedna sprawy. mam crafta na 41 lvlu, chciałem wzbogacić się robiąc ssc. niestety brak mi crystali c grade, które ciężko dostać od ludzi. krystalizując c grade blunt za 800k otrzymałem 30+ crystali c grade. sprzedając 22k ssc po 18ae wyjdzie mi troszkę ponad 400k. gdzie tu zysk? pytanie do was. czy da się zdjąć bound z itemów c grade?
witam, opcja ściągania bound z itemów c grade jest możliwa, ale trzeba mieć specjalny scroll, swego czasu były one z eventu. co do zysku jak chcesz zarobić to dobij crafta do ssr i bssr wtedy będziesz miał z tego porządny zysk, ssc jest w sklepie więc z tego dużej kasy nie ma dużo zachodu dla paru groszy. co do pytania o undefinied itemy, tak można je tradować. nie można tradować tylko itemow bound.
podepne sie z pytaniem czy skrole z kampani bound -> unbound sciagaja atrybuty z itemow? chodzi o te skrole co maja 5% szansy. czy ktos to moze potwierdzic jak jest.
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska