Εδώ μπορούμε να μιλάμε για οτιδήποτε μας κατέβει και όσο spam θέλουμε είναι ευπρόσδεκτο ώστε να παραμείνει το υπόλοιπο section καθαρό! Επίσης ό,τι θέλετε να φτιάξουμε-αλλάξουμε μπορείτε να μου το πείτε!!!
ερωτηση. εχω κανει augnument τα jewls και τα assecorie με τις παλιες τισ πετρες πρεπει να ξανακανω με τις καινουργιες χρειαζετε???
Αν θες να αλλάξεις τα stats θα πρέπει να το κάνεις με τις καινούριες αλλά δεν το παίρνω και πάνω μου. Έχω καιρό να ασχοληθώ με GoD+.
έχω είδη γράψει στο core clan leaders στο skype μια λύση για την Ελλάδα ειναι https://daopay.com/paywg/token/v2/O...&method=29a82b1eb5&DaoPay_subid=1449246918361 το χρησιμοποιούμε στο world of tanks εάν κάποιος μπορεί να βοηθήσει τούς gm ασ το κάνει η amarantha είπε θα το δει την Δευτέρα.
Καλησπέρα σε όλους.Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα έχω κατεβάσει το instoler έχω εγκαταστήσει το l2 έχω κάνει acc στο site και είμαι online αλλά όταν τρέχω την συντόμευση με στέλνει στο site και δεν μπένει στο l2.Έχω κάνει τίποτα λάθος?Σας ευχατιστώ για το χρόνο σας που διαβάσατε αυτο το post.
paides kanena neo gia paysafe??h kamia proplhrwmenh karta na kanoume douleia mas?viva wallet douleuei 3erei kaneis?
'Οταν σε βάλει στη σελίδα, πάνω δεξιά σου έχει την επιλογή Play. Μέσα από τη σελίδα τρέχει το παιχνίδι.