1. Discord Support team Facebook l2central.info

Проблем с даунлоуда на играта !

Discussion in 'Archive 2.0' started by Princess_of_The_Orient, Mar 12, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Princess_of_The_Orient

Princess_of_The_Orient User

здравейте,
    аз съм съвсем нов играч,който за пръв път се докосва пряко до тази игра.тъй като няма в момента към кого да се обърна за помощ,реших да попитам тук дали може някой да ме насочи какво да правя.проблемът ми идва от там,че не мога да вляза в самата игра.както си му е реда,влязох в страницата на официалния сървър,изтеглих си файла,който даунлоудва играта на компа,но след приключването на всичко това,ме препратиха към страница пак от официалния,където пише,че е нужно малко време,за да може системата да провери дали съм изтеглила играта успешно,както и и че са необходими за това няколко секунди.след изчакването на известно време е логично да се случи нещо,но нищо подобно не последва.страницата "проверяваше" доста време и аз се зачудих дали съм направила всичко точно,въпреки че е елементарно....затова и изтрих цялото инфо и пробвах пак...същия резултат...а е трябвало да ми се появи някъде жълт бутон play....изводът е,че явно аз не правя нещо както трябва...
    но при съобщение,че изтеглянето е приключило на 100% не виждам къде може да е проблема...
    ще съм много благодарна,ако някой се отзове с малко помощ....:d

2. Warzone

Warzone User

пробвай с друг браузър,или изчисти "кеша" на настоящия си,при мен това винаги помага да се появи плей бутона.а най-добре не си губи времето с л2 и този сервер ;)

Thread Status:
Not open for further replies.