1. Discord Support team Facebook l2central.info

Dual/class - Tyrr DB / ISS Judicator

Discussion in 'Archive 2.0' started by Luqwas, Apr 27, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Luqwas

Luqwas User

Witam.

Chciałbym by ktoś potwierdził pewną informację. Przypuszczając że jako main planuję Tyrr DB i jako 1wszą subb chciałbym Judicator'a (można mieć od razu jako 1wszą subb? , bo w starszych kronikach był jako 4 subb dla Kamaela). Wiem, że nie ma przejścia w ISS Judicator ale czy wtedy można 4 klasę zrobić ISS SD albo ISS DC?

Przyznam, że wbiłem SoulH na 80lvl ale nie podoba mi się że na 4 klasę jest zmiana w typowego maga, a jakoś nie przepadam za magami :p

Znam starsze kroniki i próbuję się odnaleźć w najnowszej i ogólnie jak się gra na serwerze? :)

Pozdrawiam.​

2. Rnika

Rnika User

znasz starsze kroniki i mowisz ze kamael ma maina + 4 suby?

3. reivax

reivax User

Nic to nieda bo i tak bedzie iss .Po drugie Judicatora sie zle koksa rownoczesnie mozesz wziasc WC .Ale issem ciezko sie gra tak samo jak healem stado troglodytow bedzie cie denerwowac lepiej wziasc tyr tyr i miec z bani i sprzet miec jeden dobry .No chyba ze cie stac to jakiegos dd i tyr na farme , dager i tyr lub luk i tyr lub na odwrot .Jak jestes suoper kox Dager luk ale na helisoie (nastepna kronika ) moze byc ciezko .

Luqwas likes this.
  4. Luqwas

Luqwas User

Rnika pomyliłem się, pisząc 4 miałem już na myśli 4 klasę Judicatora, a nie 4 suby + main.

Reivax dzięki za info.

Thread Status:
Not open for further replies.