witam szukam ludzi, z którymi mogłabym robić daily questy/instancje (soa/kartia 90+/fortuna/spezion oraz istina/freya)... szybko i bez większych problemów... to nie będzie cp. szukam poważnych ludzi, którzy będą w grze na umówioną godzinę. jeśli jesteś zmęczony failowaniem z randomami instancji to ta propozycja powinna cię zainteresować. jak na razie mam: - aeore - iss szukam: - sigel - wynn (300 atr) - 3x dd (300 atr) pm tutaj lub w grze (nick, klasa, lvl) lub pisać w tym temacie (odezwę się w grze) shanique.
ale chyba tak właśnie działa cp ? grupa poważnych osób umawia się że w określonym czasie zrobią rzeczy na których im zależy ( w tym przypadku chodzi o pve ) więc czemu się bronisz przed nazwaniem tego układu stałą grupą ? powodzenia
niby masz rację, ale cp to trochę więcej niż tylko robienie instancji, a ja nie mam ostatnio weny na "bawienie" się w sentymenty... można powiedzieć, że idę trochę na łatwiznę. zrobić co zrobić i do zobaczenia następnym razem
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska