1. Discord Support team Facebook l2central.info

Problem z kontem

Discussion in 'Archive 2.0' started by Samaellos, Sep 21, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Samaellos

Samaellos User

W ostatnim czasie próbowałem się za logować na moje konto lecz nie udało mi się, dowiedziałem się ze hasła na konta były restartowane ale problem w tym ze mail na którym miałem konto już nie istnieje i nie mam możliwości ustawienia nowego jak mam odzyskać dostęp do mojego konta dodam, ze gram prawie od początku severa i szkoda stracić w głupi sposób dorobek paru lat w tak świetnej grze jaka jest line-age, moją autentyczność możne potwierdzić parę osób z gry którzy ciągle w nią grają jak bezie taka potrzeba.

2. Naito

Naito User

Przed tym jak zmienili te hasła informowali o tym, żeby sobie je samemu zmienić bo później utraci się do nich dostęp i nie będzie możliwości odzyskania. Próbować zawsze możesz, ale wątpię w to iż liczyć się będzie dla nich to, że ktoś tam im potwierdzi, bo równie dobrze ten ktoś może i potwierdzić iż moje konto jest twoje i co mają mi zmienić hasło bez mojej wiedzy i ustawić takie jak chcesz bo ktoś tak powiedział ? Jednym sensownym potwierdzeniem może być wskazanie im numeru konta czy też karty płatniczej z której opłacałeś konto premium z podaniem dokładnej daty i godziny transakcji.

Coby tu więcej nie pisać, z pewnością my nic tu nie uradzimy. Pisz do supportu. Ja zwykle piszę po angielsku do nich, ale coś czuję, że i po polsku można.

https://eu.4gamesupport.com/new-ticket

3. Samaellos

Samaellos User

Pewnie kojarzysz postać w grze o nicku Amumu miałem trochę przerwy potem pojawiałem się sporadycznie ale jednak szkoda w taki sposób stracić konto tym bardziej nadal mam wstęp na forum redguard bo sprawdzałem i zna mnie troch ludzi z severa i z reala < tak na marginesie nie mogłem zmienić hasła na konto bo portal gg.pl już nie istnieje jeżeli chodzi o skrzynkę pocztowa wiec znowu pojawia się problem a co do pa to miałem parę razy ale na początku serwera bo raczej nie korzystałem z l2store :(( Jezeli nie odzyskam konta to poprostu... Dziękuję wszystkim za wspaniale spędzony czas w świecie lineage i dziękuje wszystkim za tolerowanie moich wybryków pod wpływem alko. i nie tylko wiec pozdrowienia i milej zabawy z uszanowaniem Tomasz Nowowiejski. (Amumu)

4. Naito

Naito User

Przed tym jak resetowali hasła, czyli jakiś tydzień temu nie trzeba było mieć dostępu do skrzynki pocztowej. Dało się je zmienić bez konieczności potwierdzania za pomocą e-mail.

W tej chwili tak czy siak masz już coś:

1 - Znasz adres e-mail konta.
    2 - Możesz wymienić wszystkie postacie jakie znajdują się na tym koncie i określić mniej więcej ich poziom i to jak są ubrane.
    3 - Wiesz kiedy było opłacane konto premium a kiedy nie. Wiesz pewnie również w jaki sposób opłaciłeś konto premium, więc możesz podać im dane źródła z którego był przelew. Numer konta bankowego, karty kredytowej czy coś w ten deseń.
    4 - Jeżeli korzystasz nadal z tego samego internetu i miejsca zamieszkania również możesz podać im swój aktualny adres ip, który mogą sobie porównać z tym, który figuruje w ich bazie danych. Zawsze jest tam zapisany ostatni adres ip z którego logowano się na konto. Jeśli usługodawca będzie ten sam i lokalizacja adresu ta sama to również już coś znaczy.

To wszystko razem już jest czymś co można w jakiś sposób uznać za dowód.

5. Samaellos

Samaellos User

Naito mam prośbę, możesz podać mi maila albo stronę gdzie mam to wszystko opisać albo gdzie mam go wysłać bo troszkę nie radze sobie z tym forum, zresztą nigdy nie miałem potrzeby korzystania z niego do teraz serdecznie dziękuje i pozdrawiam..

6. Naito

Naito User

W pierwszym moim wpisie w tym temacie jest podany link.

Thread Status:
Not open for further replies.