1. Discord Support team Facebook l2central.info

CZ -SK klan INVITE

Discussion in 'Archive 2.0' started by Mudla, Oct 4, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mudla

Mudla User

Jsme maly český klan Thedarks skilly full lvl klanu mame na 11 lvl
    login bonus 3 lvl nebo 4
    hunting bonus 1 až 2 lvl
    clanhall RUNE
    pravidelně chodíme clanhall dungeon a tauti
    ostatni instance chodíme nepravidelně jak vychází čas
    hrajeme pro zábavu a dle časových možností každého z nás :)

kdo by měl zájem se přidat mail ve hře na Hellrum či Mudla

Melioth likes this.
  2. Mudla

Mudla User

Kdo by chtěl začít hráte hledáme zejména healera. V poslední době musíme brát random heal což není vždy ideální.

3. dobr1k

dobr1k User

Zdravim, s kamosom sa chceme vratit do hry respektive sa aj vraciame a radi sa k vam pridame. Kamos ma healera lvl 96 a ja daggera lvl 90. Sme pohodovy ludia, rozumny a skuseny tak ak to snamy chcete skusit tak pls nick kam napisat mail.

Tak isto ale by som rad poprosil o pomoc ak je tu niekto kto by vedel, chcel pomoct. Kamos ma takmer celkom vykradnuty ucet a potreboval by par veci aby sa odrazil. Z R95 gearu mu chyba vrch,nohavice, zbran a nejake prachy. Ja mam 50mega tak s peniaze by som mu sharol ale gear na healera nemam. Pozeram, ze sa da zobrat nejaky starter set pack Paulina’s Equipment Set na 30 dni, ale na to je treba spravit quest, preto ako by niekto vedel poziciat alebo popripade ma naviac nejaku R-grade zbran z akumen a nejaky ten armor aby si mohol kamos spravit quest( https://l2wiki.com/Winds_of_Fate:_Choices ) na tento set tak by to hodne pomohlo.

Vopred dik za komenty a vidime sa v hre.

4. Melioth

Melioth User

Pokiaľ nemáte na tých postavách subky tak by som možno odporučil vyexpiť nové chary, sa dá dať za 1-85 2-3 dni, 85-95 do 2 týždňov max, equip dostanete, niečo podropujete v Kartiách, samozrejme z PA účtom. Ak sa chcete pridať k TheDarks napíšte na Hellrum - clanleader alebo OSTRO, Romanio, ak ešte nie ste prijatí :)

5. Melioth

Melioth User

Tak opravujem sa, od dnes je event s ktorého sa dajú získať +6 armory a zbrane, takže o equipment na minimálne mesiac kým sa rozbehnete bude postarané :)

Thread Status:
Not open for further replies.