Witam. Z góry przepraszam, jeżeli temat już gdzieś jest. Po kilku latach przerwy postanowiłem wrócić do L2. Założyłem konto na NCWest i gram obecnie kilka tygodni na serwerse Naia. Z racji tego, że serwer już trochę stoi ciężko mi się będzie w ogóle zbliżyć do czołówki. Kolejny problem jaki mam to ekonomia napędzana przez boty i one same. Chciałbym zacząć grać na europejskim serwerze jednak mam obawy, co do populacji. Może mi ktoś dać jakiś zarys odnośnie frekwencji aktywnych graczy, albo podać link do strony gdzie sam to sprawdzę? Z góry wielkie dzięki!
Populacja duza i jets ok znajdziesz pt znajdziesz cp i fun jest ok jak cos .Nielamac sie i da sie tez zarobic i miec top eq .Oczwiscie wszytko zalezy od zanagazowania w gre.
Czyli dalej trzeba wybierac miedzy 3 topowymi klanami zeby grac nie wtapiająć dziesiątek euro w l2store żeby móc grać. Mam słabość do lineage ale z aktualności widze że jedyne co się często zmienia to content l2store a sama gra co update ma po prostu wiecej możliwości rozwoju postaci i skile gdzie część wymaga i tak wpłaty ojro. Chyba że coś się zmieniło? Sa tu jeszcze jacyś starzy gracze?:>
Zalezy co chcesz zrobic w topowych klanach nawet majac epiki neidaja juz rady by walczyc z donatorami wiec zaleyz po co chcesz grac jak chesz byc top to idz na priva gdzie gra 50 osob to bedziesz ja lubie grac na nowych kronikach l2 stroe sie neiprzejmuje co lepsze mozna nawet na tym zarobic konretna adene bo donatorzy to w 99% ludzie neimajacego zadnego ekonomicznego instyntktu .