1. Discord Support team Facebook l2central.info

problem, brak charów

Discussion in 'Archive 2.0' started by Krukos, Nov 14, 2016.

1. Krukos

Krukos User

Witam. Nie grałem jakiś czas ,wróciła mi chęć na grę loguję się na swoje konto a tu szok ,nie ma moich postaci jak to możliwe? Ktoś mi pomoże?
    Dzięki

2. Rnika

Rnika User

pewnie grałaś jeszcze na PL serverze który został przeniesiony na ogólnoeuropejski. Jak tak było to niestety musisz zacząć od nowa. Ale nie martw się jak to były postacie jakieś 85-95 lvl to jesteś w stanie zrobić takie postacie teraz w kilka dni, jeszcze szybciej z PA. 99lvl teraz mozna zrobic nie grajać jakoś dużo. nawet i bez PA w jakiś miesiąc grajac 2-3h dziennie. Tylko wiadomo musisz grać aktywnie te 3h. Bo logujac sie i stojac 3h w miescie nic nie wbijesz tak jak to wiekszość narzeka że niby exp taki łatwy a wcale nei jest. A no nie jest. Jak sie stoi w miescie i patrzy na ściany.

Last edited: Nov 14, 2016
  3. Krukos

Krukos User

Tak gralem kerdus na PL serwerze a na EU nie gralem tylko z pół roku (2 miesiące temu się logowalem wszystko było ok)wiec jak to możliwe autodelete all char ;/

4. Shanique

Shanique User

Jeśli grałeś 2 miesiące temu na EU serwerze to powinieneś mieć wszystko tak jak to zostawiłeś. Pytanie jest na którym serwerze grałeś i czy zalogowałeś się na odpowiedni serwer.