witam. Pytanie jak w tytule Grałem za czasów h5 cardim i teraz tez mam go na 97lvl ale myśle nad zmiana lub dualką na ES Obecnie gram PVE ale endgamowy cel to pvp I czy pomysł z dualka es na bishu jest dobry i czy gdybym odwrócił role tzn ES z maina a bish na dual to byłaby jaka kolwiek różnica?? Pytania moze głupkowate ale nie grałem ładnych kilka lat wiec proszę o wyrozumiałość Dzieki
Widzę, że nikt nawet nie odpisał, sam nie wiem jak teraz wygląda sytuacja ale zwróć uwagę teraz na zmiany klas po 85lvl tzw. Awakening. L2 wiki Classes
Odpowiedziałem sam sobie i zostaje przy Cardim A czy dualclass ma jakieś ograniczenie lvlowe np 99lvl Max?
Pierwsza rzecz zebys mogl grac pvp musisz wydac minimum 5 do 10 tys euro .I to bez jaj Pve mozna grac ciagle ES sie zarypiesz chyba ze nazywasz sie Suprised i jestes masochsta healerm masz najlatwiejsza droge pve i pvp deska na duala bysie nuenudzic solo ( tyr titan ) suba jak i main moga byc rozwiajne tak smao neima limitu lvlowego teraz ale moby sa max do 106
Dzięki dzięki A co w kwestii armor type? Kupiłem recovery type ale spotyka sie healerow którzy latają w magic type i czy ktoś mi delikatnie wyjaśni czemu?
Nie gram healerem ale tylko domyślam się, że spotkałeś healera na dualu, który maina ma maga i tyle albo ktoś woli większy dmg robić grając healerem.
Ja sie spotkalem z gosciem co beiga w light w hevay pvp neimozna ale w 8 blessowanym r99 hvy widizlem by beigali co do max casta i reusa set neizalezy od tego tylko light daje reuse co tez widizlem neiraz ze w ligcie beigaja a casta jak masz set na 10 i tak wyciagasz max wanziejszy jets reuse i lagi niz taki cast teraz .Do tego robe trudno sprzedac i zarobic na nim bo tego porostu nikt niekupuje a zeby eiwygladac jak idiota ubieraja white assaisn app i kazyd wyglada tak smao plus hide na 5 sec maja tak to wyglada w praktyce. PS:Wizard 20% reusa eva rune 20% reusa freya istina lub frintenza i masz cap 50% potem juz wieciej neiwyciagniesz z reusem cast max kazdy ma z setem 8 na 103 lvlu pozywje juz sie zdejmuje sa wzuca cryt dmg lub cos w przypadkow healerow wala w hp 2 x hp i mozna dodac mp lub cos zaelzy jaki masz brkai w maxie bez odpalek na czysto .Wiekszosc helerow ma fulla .Co do ES kiedys dawalo rade zabijac nim ale od keidy sa nowe pvp kamienie do broszki i agationy taursa to raczej szybciej padniesz z summonami na jedna masowke nawet od tyra niczym je zhealujesz jak i siebie ( taurus rapos co 4 minuty na 30 sec odplaane przez gracza kiedy chce i jak chce niepotrzeba czekac na issa a wiekszosc ddkow ma taki reuse ze maja nawet co 4minuty czysto wiec co stare sonaty niewspomne o abu lvl 1 talizmanach na cryt dmg red eye 15% 6 lvl ruby itd itd .