cześć mam kilka pytań do was bo dawno w l2 nie grałem ^^ 1. na którym serverze grać jako początkujący ?? 2. który łucznik jest dobry w pvp ? 4. jak sobie radzi kamael berserker na 4klasie ?? 5. czy to obojętne jakiego woja z 2h się wybiera po tej 4 klasie ?
1. proponuje: core - bo łatwiej o pt i zdecydowanie więcej graczy jest aria - bo wolne spoty i jakieś słuchy są, że w czerwcu ma być połączony z core, a do 85 to spokojnie można solo postać pociągnąć
łuk jest niezły w tej kronice, a co beraka to obojętne jakiego woja weźmiesz bo po 4 mają podobne skille zależy czy coś z tych przed przebudzieniem zostawiasz ale to musisz poczytać a różnią się jeszcze skilami rasowymi
ok no i poczytałem i teraz myślę nad berserkerem summonerem elven archer i nad sh i który jest lepszy w pvp i solo pve do 85 ??
a co było pierwsze jajko czy kura ? postać jest tak dobra i tak sobie radzi jak jej driver, a exp do 85 w tej chwili to banał, kupujesz buffki i już
sh szybko koksa ale pozniej kapa z party łucznik fajny ... ale najbardziejszukają sumonerów ... przynajmniej puki tauti nie ma
ja ci powiem tak jak dawno nie grales to summonera nie bierz bo jest ciężki do opanowania sh i łuk wg mnie lepiej expic w pt zaś bereseker do solo lepszy (chodź prościej grać do 85 zielonym) ale nikt za ciebię nie będzie grał więc sam podejmij decyzję pozdrawiam
jak dalej niezdecydowany to sobie spróbuj zerknąć na yt. poogladaj filmiki z god i sobie zobrazujesz mniej wiecej jak dana postacią sie gra