POLSKIE CP SZUKA ISS-a i DD-ka (preferowany yul / feo main z pve dualem - lub odwrotnie) Przechodzimy wiosenne zmiany i potrzebujemy konkretnych ludzi w wieku 20+ - drama queen dziękujemy Jesteśmy Polskim CP jednym z najaktywniejszych - a co za tym idzie wysoko w kolejce po epici i talizmany - w TreeHouseBandits (THB) Gramy od pierwszego dnia. Nastawiamy się na aktywne wykorzystanie cp time (19-23 CEST), oraz wzmocnienie charów pod PvP. Lvle ok.100 (niższe lvle będą również brane przy rekrutacji) Pm w grze UNext, iDrak0 albo na forum.
Przyjme sie do klanu i w spolnej gry mam 28 lat i z checia pogram z wami gralem kiedys w to mialem prawie 100 lvl
Chyba Klan na poziomie mam prawie 40 lvl.Ja rowniez mialem przerwe 5 cia letnia Po paru latach zgl0odnialem L2 tak bardzo ze bede aktywny na kazde wazne wydarzenie Imie Łukasz lat 27 Moj NICK w serw (Ramona) 2Fast4UPL Nie uciazliwy,zabawny spoko i pomocny ! prosze o wyrozumilosc jesli sa jakies bledy ale 7h gram i itrudniej widze
Jeżeli aktualne to chętnie się przyłączę: ISS Hierophant - 95 lvl (to moja jedyna postać którą chce rozwijać do lvlu 1 000 000 ) Tyr Duelist - 85 lvl (to kolejna ciekawa postać ale wolę skupić się na ISS) reszta to Dreadnought i bladedancer Taktyczna suknia ślubna bojowa (Seraph +3) Duale Apo +3 Freya/Istina Nie żadne eventowe czy 30 dniowe itemy, wszystko oryginały sprowadzane z Chin Ponieważ niedawno wróciłem do gry po kilku latach jeszcze nie wszystko ogarniam do końca Fortuna Octavis Spezzion mam jakieś przepustki ale tyle bossów kiedyś robiłem, że nie pamiętam już dokładnie co i jak na którego