1. Discord Support team Facebook l2central.info

Jest sens wracać?

Discussion in 'Archive 2.0' started by Trotyl, Jul 22, 2018.

1. Trotyl

Trotyl Banned

Hej. Widziałem podobne posty, nie było odpowiedzi, mam nadzieję że u mnie będzie inaczej :d
    Miałem długa przerwę od l2, zastanawiam się nad powrotem (sws 87/sh 98/destro 96/Heal 97). Jak jest z onlinem? Da się grać na takich lvl ach czy wszyscy 100+? I nie ma napływu nowych?

Pay2win mnie nie przeraża, nie mam zamiaru być w top pvp, tylko sobie popykac.

2. -V77-

-V77- User

Wszyscy 101+
    Ciężko powiedzieć o nowych, online jest ok, podejrzewam że jest z 1500+.
    Ale niedługo wchodzi nowy update który wprowadza nowe tabele expa że będzie łatwiej się expiło. Więc jeżeli chcesz sobie popykać pve i nie interesuje Cię p2w/pvp to jest do czego wracać. Jest sporo PvE klanów aktywnych, napewno coś znajdziesz. Na początku będziesz miał tylko problem z Levelem, ale to jest do nadrobienia.

powodzenia :)

Hybaa likes this.
  3. Trotyl

Trotyl Banned

Dzięki za szybką odpowiedź :) odchodząc zjaralem sprzęt żeby mieć pewność że nie wrócę bo nie ma do czego :) za troszkę ponad bilion wyposaże jakąś postać? Np issa/destro?? Destro ma 96 więc na niego nic sensownego pewnie nie kupię, ale ISS sws 87 już będzie chyba ok?

4. Lillim

Lillim User

bron + ubranie + bizu średniej klasy do hmm do 12 bilionów powinno starczyc jak nie masz tyle to szkoda zachodu :) w grze nie do zarobienia z dropa

5. -V77-

-V77- User

Leather set R99 kosztuje w granicach 1b (Normal +4)
    Biżuteria która na destro jest wymaagana to soul AQ + Octavis warrior ring (razem z 3b+/-, ewentualnie zwykły vaalakas dodatkowo 1,5b)
    Weapon. Tu sporo zależy Jeżeli na początek starczy Ci jakiś slasher +6 (nie blessed nie pve) to w sumie w 1,5b się wyrobisz. Chybaa że na początek jakiśshadow weapon Ci wystarczy +6. Dośc tania zabawa a dla nowych/wracających to dobra alternatywa z bronią.
    Dye +15 STR okolo 1b za Giant +5x30 (te czyste bez dodoatków)
    Pasek PvE Dmg do 500kk powinieneś dostać.

Potem już dodoatkowo powinieneś ogarnąć
    Rubin 3 (do 1b)
    Diamond 3 (jakieś 700kk)
    Opal 3 (do 1b)
    Koszulkę (zależy od szczęścia)

Talizmany- Longing 7b, abundance 7b, Anakim (Nie wiem jaka cena) Sayha lvl5 starczy (jakieś 2b? może mniej)
    Noble Warrior Circlet +5 (20b)

Pogrubiłem Ci itemy które w pierwszej kolejności powinieneś robić/kupić jak już ogarniesz podstawowy sprzęt.

6. Trotyl

Trotyl Banned

Dual klasę mam swsa, a na nią myślę nie ma takich wymogów co do sprzętu, w końcu to support :) dzięki za bardzo szczegółowe dane co do ubioru. Dobieram sobie kasę grając swsem