1. Discord Support team Facebook l2central.info

Problem z patchem (brak guzika "play")

Discussion in 'Archive 2.0' started by Whirpool, Oct 19, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Whirpool

Whirpool User

witam, od jakiegoś czasu walczę z nowym upem, a dokładnie z brakiem przycisku "play". próbowałem chyba wszystkiego z tego forum, co ludzie tutaj proponowali, czyli:

bez firewalla/antywira/visual c++, z javą/adobe flash - zamknąłem 4game, wyczyściłem ccleanem przeglądarke jak i wszystkie pozostałości po patchu, ściągnąłem na nowo - instalowałem do katalogu z grą i niestety efekt jest ten sam = bez guzika play. dodam, że po usunięciu patcha guzik pojawia się, ale jest to download gry jak i patcha, znika tylko po instalacji. mój komputer jest świeżo po dzisiejszym formacie.
    przed formatem problem był nieco inny, otóż pojawiał się błąd z game guardem, ale prawdopodobnie winił tu nod32 który blokował frosta, a nie mogłem go odinstalować bez hasła (nawet programy sobie z nim nie radziły), także uderzyłem z formatem.

proszę o jakieś rady, bo szlag mnie trafia reinstalując tego patcha po raz n-ty.

2. Razzly

Razzly Banned

cześć whirpool,

część graczy ma identyczny problem. aplikacja 4games nie działa poprawnie na windows vista - prawdopodobnie też ją masz skoro masz problem z przyciskiem play. wiecej na ten temat jest tutaj

3. Whirpool

Whirpool User

windows xp professional 2002 z service packiem 2

4. Whirpool

Whirpool User

ok problem rozwiązany :) zabrakło dodatku "microsoft visual c++ 2008 redistributable package (x86)"

5. Razzly

Razzly Banned

skoro problem rozwiązany do zamykam

Thread Status:
Not open for further replies.