ktoś włamał się na moje konto i zmienił passy oraz mail. osoistego maila rowniez mialem zmienionego a nigdy nikomu nie podawalem swoich hasel. czy jest mozliwosc odzyskania hasla?
prosiłbym kogoś o szybką reakcje ponieważ wpakowałem w grę sporo czasu i pieniedzy i nie chciałbym tego stracić ...
nie da się zmienić maila jeżeli nie masz dostępu do maila z konta... więc pozdro skoro komuś to podałeś!
ja sie pytam czy jest mozliwosc odzyskac konto... mozliwe ze nie zwrocilem uwagi jak logowalem sie u kogos i zapisalo haslo w przegladarce. to raczej nie powinien byc problem sprawdzic logi i ip prawda? zwlaszcza ze u siebie mam stale to nie byloby problemem dojsc kto uzywal postac,poza tym mail do ktorego bylo przypisane konto jest identyczny jak ten na forum.
pozdro pocwicz to idz do koleg gdzie sie logowałes i popros o oddanie konta. pozatym nikt ci nie odda konta b niby czemu ono ma być twoje, mogłes je sprzedać itp. zrob postać od nowa i tyle kara na przyszłość "jak się jest no lifem i sie loguje wszedzie gdzie się tylko da"
witaj thunder, musisz napisać do supportu 4game i przedstawić im swoją sytuacje. na forum nie możemy tego rozwiązać, pozdrawiam