i see only 2 baltic countrys lithuania, estonia... why latvia is missing? hope to see latvia in the list soon as well.
yeah im also willing to join the new l2 server only if they add latvian language to forums. hehe un sveiciens brālim latvietim.
ps kam jums,tāpat latvieši nav forummīļi :d un es pa visu forumu apt 10latviešus nesu redzejis moš savus nikus nosaucat ingame maybe kopa kādreiz vares uzpēlēt mans taads pats ka forumā
cav cav, ir ir te latviesi, nav daudz bet ir mums te ir internacionals klans, bet lideri + dazi speletaji ir latviesi. parvakshanas drusku kavejas bet seit mes spelesim pilnigi noteikti, ja kas interese, dodad zinju! nickname spele tads pats ka foruma!
hmm latviešu klans nu i brīnumi :dpaarsvara jau mēs gatavi acis izkrāpēt viens otram :d es te tik sākot ar z-svētku brivdienām varēšu ta aktīvāk paspēlēt,vajag saraut pedejā nedeļa ar mācībām a kāds jums klana niks,moš es taja paša^^..ganjau nedeļas viducī pievienošos re pat latviešu forumu nevajag,tapat varam paspamot xd
nu butiba klans ir internacionals, bet jaa esam barinsh ar latvieshiem taka biezi vien ts mums sava istaba lai latviski parunatu. bet ja piekritu ar tam acim :d bija tur talaka rf serveri latvieshu klans, tads trumulju bars, ka sist vien situ vinjus :d klans - darktemplar , klan recruit hall war atrast info es it ka natalijai uzrakstiju lai iedod ari latvisiem sub-forumu, teica ka ir, bet es joprojam neredzeu, rit atkal uzrakstisu!
atrāk -svētku brivdienas,ka nē tagad pat paspelēt nevar,stulbajas kojas normala neta nav lidz 2 nakti