igen mert 1. sokan nyomkodjà¡k az f5-à¶t 2. 10 percenként 500 embert engednek be 3. elsők kà¶zà¶tt léptem be :d, 16ig eljutottam de lefagyott a szar kliens... és most nem tudok visszamenni...
inkà¡bb az az érdekes, hogy ezt mégis hogy a faxba gondoltà¡k... ez mà¡r vicc. 3 órà¡t và¡rni arra, hogy aztà¡n megint előjà¶jjenek ugyan azok a gondok amivel 5 napja szenvedà¼nk sok szà¡zan. egy szar launchert nem bàrnak berakni amàg nem oldjà¡k meg, hogy műkà¶djà¶n normà¡lisan ez a web login...
de ez érdekes tényleg, h egy baszott launchert nem tudnak rakni be... à¶csém. egész este nyomkodom ezt a szart, eddig 3x hozta be az oldalt, erre akà¡rhà¡nyszorr rà¡mentem a play-re semmi, nem indàtotta... érdekes... szal nem tom, de egyre jobban felbasz...
jól tetted, én is elmentem, amikor là¡tszott, hogy ebből semmi nem lesz, csak lusta voltam felkelni hajnalban :d
nekem még mindig nem megy a jà¡ték. ma kivittem mà¡r a gépet bedugni a kà¶zvetlen internet bemenetbe, de ugyan àºgy semmit nem reagà¡l a play gombra... :d
igen: jobb klikkel 4game, lineageii eu, exit nem tudom, hogy csak nà¡llame de még mindig feljà¶n a béta teszt agreement. kà¶zben befoglaltà¡k mindkét nevemet, szà¡nalom komolyan...
adminként futtatott chrome orvosolta nekem a problémà¡d laptopról, asztalin ment simà¡n is. próbà¡t megér, ha még nem tetted meg.
1 felhasznà¡lói fiók van csak beà¡llàtva. nameg ha rà¡megyek, hogy rendszergazdaként, kér jelszót hozzà¡. (azt tudnom kéne?)
remek, andriel (innovà¡s tag) hazament, ma se fogok mà¡r jà¡tszani. csak 6 napja nem bàrom elindàtani a jà¡tékot. :d
ha nem tudsz beà¡llàtani magadnak jelszót, érdemes egy àºj admin jogຠusert csinà¡lnod jelszóval, és kikapcsolni a default rendszergazdà¡t. ha lanon akarsz valaha lomolni, amàºgy is kényelmesebb lesz azzal.