1. Discord Support team Facebook l2central.info

Csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Mutuhara, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Outblast

    Outblast User

    Joined:
    02.06.12
    Messages:
    55
    Likes Received:
    4
    ha ennyire kemenyek lesznek a 90+os instak lehet megerne mar most megvenni a seraph szetet nem? amig meg van dogivel es olcso. gondolok itt a lightra (63kk kb)
    bar meg csak 90 vagyok, nemtudom mennyire fog menni majd a kraft es akkor a sima lesz olcsobb.
     
  2. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    eddig spezion és fortuna 90+ instance-okba voltam. nekem egyik sem tűnt lassabbnak vagy nehezebbnek, spezion-t példà¡ul 30sec alatt à¶ltà¼k meg szóval annyira nem probléma. a droppok elég jók, illetve a kasztok is à¶sszeségében erősebbek lettek tehà¡t nem nagyon kell sà­rni a dolgokon.

    viszont a farmer botok ideje eléggé lejà¡r amà­g ez a rendszer lesz. sőt a klà¡nok szerepe is csak nő, főleg a klà¡n atmoszféra lehet majd ami fontos lesz, hogy a klà¡n tà¡rsak segà­tsék egymà¡st akkor kà¶nnyű lesz felszereléshez jutni. de szerintem azoknak a top klà¡noknak ahol sok high lvl van és sokan vannak sok jà¶vőjà¼k nem lesz ha nem figyelnek oda egymà¡sra.

    egyébként a material és az attribute stone drop nem igazà¡n csà¶kkent, csak a key material-ok dropja.

    az ah most hogy 2 napig levolt tà­ltva okozott egy kis kavarodà¡st, de kezdenek az à¡rak helyre à¡llni, szerintem olyan 20-30%-kal lesznek a tà¡rgyak drà¡gà¡bbak à¶sszességében.
     
  3. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    egyéb tanulsà¡g azóta tauti-ról?
     
  4. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    à–sszeségében nem eddig tetszik, viszont a tautinak elég nagy open world hatà¡sa van/lesz ami majd csak a live kliens megjelenés utà¡n 1-2 hónappal érezhető. főleg itt a dark side kastélyokról beszélek, hogy az à¡ltaluk generà¡lt szabad pvp-t végà¼l is hogy fogadjà¡k illetve mennyire hasznà¡ljà¡k ki a jà¡tékosok.

    japà¡nban nagyon élvezik ezt, ahogy nézem a pvp videóikat elég erősen a "dvp-s időkre" emlékeztet engem a pvp. szóval nà¡luk là¡tszik, hogy a lineage 2 ténylegesen egy jó irà¡nyban lépett elsősorban a pvp terén ami idővel még jobb és szabadabb lesz.

    a drop-spoil rate-el az a gond, hogy ez a 95 feletti terà¼letekre szerintem nagyon jól műkà¶dik ahogy meg lett csinà¡lva. mert ugye ott mà¡r lehet standard illetve blessed itemet is kraftolni, de ez a drop csà¶kkentés material és key material téren megnehezà­ti a gear szerzést 85-től 95-ig.
    viszont a full drop és egy dropok rate-je nem csà¶kkent legalà¡bbis én swampben és fairy-ben is kaptam tauti óta full dropot.
     
  5. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    az tényleg igaz, hogy tautiban minden subod lehet 99-es? erről nem olvastam sehol. ami még érdekelne, hogy a seed of hellfire és a guillotine mennyire lett jó, mert személy szerint orbist ki nem à¡llhatom. :d a napi kà¼ldetésekkel jobban elvagyok, mint, hogy elmenjek orbisba grindelni.
     
  6. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    - nem csak egy lehet 99-es pont ezért is dual class a neve.

    - seed of hellfire-t még személy szerint meg sem néztem, de mivel 96 vagyok tàºl sok keresni valóm szerintem még nincs ott.

    - guillotine fortress szinte teljesen othell rougue-hoz és tyr warrior-hoz lett igazà­tva mondhatni kà¶telező, hogy ez a két kaszt a partyba legyen egyébként nem tudsz à¶lni ott. feoh wizard-nak és yul archernek értelmetlen ott à¶lnie, talà¡ni wynn summonernek is. jó xp hely illetve a drop is talà¡n ott a legjobb. a napi kà¼ldik key materialokat adnak, de bevallom nem csinà¡ltam meg ott minden kà¼ldetést főleg azért mert megy a draco event és inkà¡bb sos-ban szólózok és szedek à¶ssze annyi event itemet amennyit csak tudok még az elkà¶vetkező mà¡sfél hétben.

    orbis vs gf-ben azt mondjà¡k, hogy orbis jobb xp-t ad, de szerintem inkà¡bb csak akkor ha yul, wynn, feoh dd-ket hasznà¡lsz.
     
  7. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    na és ti eddig mit teszteltetek le a pts-en?
     
  8. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    mentoring system el lett tolva, de ez csak tovà¡bb erősà­ti azt amit mindenki mond, itt sosem lesz mentor szà­sztem...
     
  9. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    nem tudom mi ez a nagy sà­rà¡s a mentor miatt. mintha anélkà¼l nem lehetne csinà¡lni semmit.
     
  10. szuecsg

    szuecsg User

    Joined:
    22.12.11
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    hello, valaki segà­tsen mà¡r legyen szà­ves, hogy hogyan csatlakozzak a pts-re? kà¶zi előre

    //////////////

    megoldottam, a pts.reg rejtett volt nà¡lam.
     
    Last edited by a moderator: Jun 23, 2012
  11. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    azért van sà­rà¡s mert hitegetik az ember fià¡t és là¡nyà¡t. 2 havonta előjà¶nnek a sztorival, hogy dolgozunk rajta, elsődleges priorità¡st élvez és hamarosan kész lesz. erre 2 havonta megmondjà¡k, még nincs kész, csàºszik a dolog. egyszerűen meg kellene mondani, hogy nem lesz itt sohasem és kész. nem hiszem hogy egy ekkora cég, nem tud felbérelni/alkalmazni 2-3 programozót aki megtudnà¡ ezt oldani fél év alatt :d
     
  12. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    hà¡t én pont nem à­gy là¡tom. mostanà¡ban elég aktà­vak a gm-ek. sok a hà­r, a và¡ltozà¡s, tesztelik a tauti-t. nem hinném, hogy a mentor system most az első, inkà¡bb a tauti és az aria dolog. tàºl van lihegve ez a mentoros mizéria és minden mà¡sodik ember azért sà­r itt fórumon, meg lett mondva, hogy lesz, majd jà¶n amikor jà¶n, ha van eszà¼k akkor a tauti-val. engem kifejezetten nem nagyon érdekel a mentor, inkà¡bb jà¶jjà¶n a tauti. ha meg lesz mentor akkor meg azért fognak sà­rni, hogy nem fog minden bónuszt megadni mivel nyilvà¡n pa > mentor és az àºgy lesz egy normà¡lis egy profitorientà¡lt cégnél.
     
  13. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    mondjuk akik mà¡r régót sà­rnak itt a mentor rendszer miatt azok mà¡r àºgy is 86 felettiek, tehà¡t azok tàºlsà¡gosan nem érinti. a mentee coin hasznos, de az ilyen và¡rosból à¶sszeszedett random mentee-k ha egy dc-t kapsz mà¡r lelépnek mert nem vagy online és akkor jà¶n az 1 hetes bà¼ntetés amà­g nem tudsz àºj mentee-t felvenni.
    na meg az ncwest sajà¡t à¶nà¡llóan csinà¡lt olyan lehetőséget, hogy az àºj jà¡tékosok tà¡rgyakat is kapnak ez nem része a mentor rendszernek mà¡shol. szóval azoknak a jà¡tékosoknak akiknek a mentor rendszer fontos àºgy is az ncwest-nél kezdik szerinte el a jà¡tékot, mert ott tà¶bb mindent kapnak.


    mondjuk az is biztos, hogy a szerver egyesà­tés sem 2 nap, na meg itt van még a tauti ami megint csak egy méretesebb update.
    ami még fontos lenne, hogy az innova reklà¡mozza magà¡t, de főleg talà¡n a két cég egyà¼tt a lineage 2-t. a sok tinédzser gyerek akik mérték telenà¼l rà¡kà¶ltenék a zseb pénzà¼ket a jà¡tékra nem nagyon hall vagy hallott róla, hogy van a jà¡ték leginkà¡bb a 20-35 éves korosztà¡ly ismeri. szóval ide kellene őket csà¡bà­tani akik akà¡r hosszຠévekre is bővà­thetik az l2-s jà¡tékos bà¡zist.

    ellenben a brazil és egyéb dél amerikai l2-s kà¶lykà¶kből kis millió van, de azok megragadnak a privà¡t szervereken, mert tà¶bbnyire annyit sem tudnak angolul, hogy regisztrà¡ljanak. ugyan az amerikai időzónà¡s szerókon eléggé megnőtt a spanyol-portugà¡l nyelvő populà¡ció, de szerintem messze tàºlnyomó részà¼k még mindig privà¡ton tolja.

    ennek a szerver egyesà­tésnek sok értelmét nem là¡tom, à­gy azt lehet mondani, hogy az innova eu az elkà¶vetkező l2 content-ek egy részére nem tart igényt. cross server war, cross server hero status és cross server raid-elés à­gy teljesen kimarad az itteni jà¡tékosoktól. tudom, hogy anyagilag meg jelenleg a jà¡tékosok szempontjà¡ból nézve ez a legjobb megoldà¡s talà¡n, de hosszàºtà¡von nem.
    még akkor se jó ha akkor mikor jà¶n az update nyitnak egy àºj szervert megint, mert az erőviszony minimum fél évig a core-t fogja győztesen kihozni àºgy is. àgy még inkà¡bb a core-ra fognak menni a jà¡tékosok emiatt is.
     
  14. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    komolyan mondom ez a tauti update magasan jobb az eddigi à¶sszes update-nà¡l én nekem annyira megnőtt a jà¡ték kedvem azóta, hogy nem igaz, eddig is sokat jà¡tszottam meg szerintem a jà¡tékot nagyon, de a tauti mondhatni hab a tortà¡n. ez a darkness és light kastély rendszer a pvp balance a ceremony of chaos stb olyan magaslatokba emelték szà¡momra a pvp élményt hogy elképesztő. a glory days illetve az augusztusi nagy koreai update meg még tovà¡bb fogja a hangulatot fokozni:).

    egyre tà¶bb klà¡n tà¡rsamon là¡tom amàºgy, hogy egyre jobban kezdik ők is élvezni a jà¡tékot. szóval a tauti mindenképpen az egyik legjobb l2 update szerintem
     
  15. Neidr

    Neidr User

    Joined:
    28.12.11
    Messages:
    180
    Likes Received:
    12
    gondolom legtobb klan lighttal fog maradni :) a festivalra meg igen kivancsi vagyok :d
     
  16. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    hà¡t, ugye azt mondjà¡k minden rosszban van valami jó. na most ami itt jó dolog példà¡ul, hogy a top klà¡nokkal kà¶rà¼l néha előjà¶n a dolog, hogy foglalkoznak adena kereskedelemmel. na most a 30%-os tax rate remek lehetőség nekik extra vagyon szerzésre, szóval à­gy motivà¡ltak a darkness castle-re, de példà¡ul ugye a naia-n a silenthorrors a top csaló klà¡n nekik van egy olya 5-6 klà¡nból à¡lló csatlós seregà¼k akik kà¶zà¶tt ugyan sok legit jà¡tékos is van, de kà¶vetik az sh példà¡jà¡t és darkness castle-re và¡lasztanak. 8-ból 5 kastély darkness jelenleg.

    szóval ami jó, hogy ez rengeteg pvp-t generà¡l, illetve kà¶nnyen le lehet csapni azokra is và¡ratlanul akik amàºgy valami radar programot hasznà¡lnak mivel az csak akkor jelez nekik, ha klà¡n war vagy esetleg pks emberke van a kà¶zelben. szóval egy othell rogue vagy feoh wizard rendesen letudja őket aprà­tani à­gy.

    ugyan a glory days-ben mà¡r 30 klà¡n war-t lehet jà¡tszani egy időben, de valószà­nű ennyi war-t nem fog egyik top klà¡n sem bevà¡lalni mivel akkor aztà¡n főleg mindenkinek célpont lennének és jelentősen hà¡trà¡nyba is kerà¼lnének természetesen:)
     
  17. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    egyébként àºgynézki, hogy az ncwest ebben a hónapban kicsit belehàºzott a fejlesztésbe. mint később megtudtuk a glory days update egy kisebb részét is megkaptuk, sőt a hónap elején kijà¶tt patch teljes vagy legalà¡bbis egy része még a hétkà¶zepén belekerà¼lt a jà¡tékba.

    ezek egészen pontosan àºj tà¡rgyak, amikkel à¡t lehet alakà­tani a felszereléseid kinézetét. példà¡ul twilight leather set-ből -> dark crystal la set vagy apo dagger-ből soul separator-t.
    természetesen l2 store-ba kerà¼ltek ezek a tà¡rgyak, nem olcsók, de ha azt nézzà¼k, hogy valószà­nű àºj tà¡rgyak majd csak karà¡csony kà¶rà¼l érkeznek ide leghamarabb és ahogy olvastam ezeket epic boss-ok fogjà¡k dobni, az àºj epic bossok fogjà¡k dobni*.
    valószà­nű sokà¡ig fogjuk még hasznà¡lni a twilight, seraph,eternal setjeinket szóval nem rossz à¼zlet fizetni az à¡talakà­tà¡sért.

    rà¡adà¡sul ahogy én észrevettem elég nagy sikere van ezeknek a tà¡rgyaknak, olyanokat is là¡ttam item shop-olni értà¼k akiket, eddig még nem. illetve ami a legjobb benne, hogy ez tényleg nem befolyà¡solja a jà¡ték menetet. viszont csak jàºlius 11-ig elérhetőek jelenleg, de valószà­nű később visszatérnek vagy lehet, hogy véglegesà­tik is őket.
     
  18. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    de jó is volt ez a rendszer még régen, emlékszem abysson mikor 30 klà¡n warunk volt 6000 online létszà¡m mellett :d brutà¡lis volt c4-be :d
     
  19. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    mondjuk ami miatt élvezetesebb lesz a klà¡n war, hogy most mà¡r elég nagy tétre megy a harc. azt hiszem 5000 crp-t lehet elveszà­teni, ha a klà¡nod a megadà¡st và¡lasztja illetve ha elveszit a harcot. mondjuk mà¡r az àºj darkness-light rendszer is szinte egyenlő azzal, hogy van jelenleg vagy 600-700 ellenséges jà¡tékos plusz ha van mà¡s klà¡nokkal war.

    hà¡t igen elég aktà­v lett a pvp azóta a naian nagyon sok fele lehet là¡tni, rà¡adà¡sul a glory days a 30 klà¡n war-al illetve a régi pk rendszer visszahozà¡sà¡val még inkà¡bb rà¡tesz erre 1-2 lapà¡ttal. sőt szerintem a pvp fény évvekkel jobban kiegyenlà­tettebb a kasztok kà¶zà¶tt mint akkor. akkor igen jelentős mértékben az àjà¡szok és wizardok voltak akik uraltà¡k a pvp-t, mostanra azért bà¡rmelyik kaszt képes megtenni ezt, ha tud az adott emberke jà¡tszani a kasztjà¡val.

    a ceremony of chaos meg szerintem szintén az egyik legjobb à¶tlet ami a lineage 2-be bekerà¼lhetett főleg ebben a formà¡ban, ahogy ki lett dolgozva.
     
  20. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    most jelenleg éppen arra lennék kà­và¡ncsi a tautival kapcsolatban, hogy a klà¡nos dolgok és a siege-ek mennyiben và¡ltoztak? sajnos elvesztettà¼k a và¡rat szóval nélkà¼là¶znà¼nk kell a tautiban az első siege-ig és jó lenne tudni, hogy mire szà¡mà­tsunk majd. illetve, hogy mennyivel, mivel lett egyszerűbb a fejlődés? konkrétan itt a holtzónà¡ra gondolok 90-93 vagy akà¡r 90-95, illetve, hogy a pvp rendszer mennyiben và¡ltozott.
     
Thread Status:
Not open for further replies.