1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Mutuhara, Mar 20, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Outblast

    Outblast User

    Joined:
    02.06.12
    Messages:
    55
    Likes Received:
    4
    ha ennyire kemenyek lesznek a 90+os instak lehet megerne mar most megvenni a seraph szetet nem? amig meg van dogivel es olcso. gondolok itt a lightra (63kk kb)
    bar meg csak 90 vagyok, nemtudom mennyire fog menni majd a kraft es akkor a sima lesz olcsobb.
     
  2. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    eddig spezion és fortuna 90+ instance-okba voltam. nekem egyik sem tűnt lassabbnak vagy nehezebbnek, spezion-t példà¡ul 30sec alatt à¶ltà¼k meg szóval annyira nem probléma. a droppok elég jók, illetve a kasztok is à¶sszeségében erősebbek lettek tehà¡t nem nagyon kell sà­rni a dolgokon.

    viszont a farmer botok ideje eléggé lejà¡r amà­g ez a rendszer lesz. sőt a klà¡nok szerepe is csak nő, főleg a klà¡n atmoszféra lehet majd ami fontos lesz, hogy a klà¡n tà¡rsak segà­tsék egymà¡st akkor kà¶nnyű lesz felszereléshez jutni. de szerintem azoknak a top klà¡noknak ahol sok high lvl van és sokan vannak sok jà¶vőjà¼k nem lesz ha nem figyelnek oda egymà¡sra.

    egyébként a material és az attribute stone drop nem igazà¡n csà¶kkent, csak a key material-ok dropja.

    az ah most hogy 2 napig levolt tà­ltva okozott egy kis kavarodà¡st, de kezdenek az à¡rak helyre à¡llni, szerintem olyan 20-30%-kal lesznek a tà¡rgyak drà¡gà¡bbak à¶sszességében.
     
  3. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    egyéb tanulsà¡g azóta tauti-ról?
     
  4. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    à–sszeségében nem eddig tetszik, viszont a tautinak elég nagy open world hatà¡sa van/lesz ami majd csak a live kliens megjelenés utà¡n 1-2 hónappal érezhető. főleg itt a dark side kastélyokról beszélek, hogy az à¡ltaluk generà¡lt szabad pvp-t végà¼l is hogy fogadjà¡k illetve mennyire hasznà¡ljà¡k ki a jà¡tékosok.

    japà¡nban nagyon élvezik ezt, ahogy nézem a pvp videóikat elég erősen a "dvp-s időkre" emlékeztet engem a pvp. szóval nà¡luk là¡tszik, hogy a lineage 2 ténylegesen egy jó irà¡nyban lépett elsősorban a pvp terén ami idővel még jobb és szabadabb lesz.

    a drop-spoil rate-el az a gond, hogy ez a 95 feletti terà¼letekre szerintem nagyon jól műkà¶dik ahogy meg lett csinà¡lva. mert ugye ott mà¡r lehet standard illetve blessed itemet is kraftolni, de ez a drop csà¶kkentés material és key material téren megnehezà­ti a gear szerzést 85-től 95-ig.
    viszont a full drop és egy dropok rate-je nem csà¶kkent legalà¡bbis én swampben és fairy-ben is kaptam tauti óta full dropot.
     
  5. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    az tényleg igaz, hogy tautiban minden subod lehet 99-es? erről nem olvastam sehol. ami még érdekelne, hogy a seed of hellfire és a guillotine mennyire lett jó, mert személy szerint orbist ki nem à¡llhatom. :d a napi kà¼ldetésekkel jobban elvagyok, mint, hogy elmenjek orbisba grindelni.
     
  6. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    - nem csak egy lehet 99-es pont ezért is dual class a neve.

    - seed of hellfire-t még személy szerint meg sem néztem, de mivel 96 vagyok tàºl sok keresni valóm szerintem még nincs ott.

    - guillotine fortress szinte teljesen othell rougue-hoz és tyr warrior-hoz lett igazà­tva mondhatni kà¶telező, hogy ez a két kaszt a partyba legyen egyébként nem tudsz à¶lni ott. feoh wizard-nak és yul archernek értelmetlen ott à¶lnie, talà¡ni wynn summonernek is. jó xp hely illetve a drop is talà¡n ott a legjobb. a napi kà¼ldik key materialokat adnak, de bevallom nem csinà¡ltam meg ott minden kà¼ldetést főleg azért mert megy a draco event és inkà¡bb sos-ban szólózok és szedek à¶ssze annyi event itemet amennyit csak tudok még az elkà¶vetkező mà¡sfél hétben.

    orbis vs gf-ben azt mondjà¡k, hogy orbis jobb xp-t ad, de szerintem inkà¡bb csak akkor ha yul, wynn, feoh dd-ket hasznà¡lsz.
     
  7. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    na és ti eddig mit teszteltetek le a pts-en?
     
  8. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    mentoring system el lett tolva, de ez csak tovà¡bb erősà­ti azt amit mindenki mond, itt sosem lesz mentor szà­sztem...
     
  9. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    nem tudom mi ez a nagy sà­rà¡s a mentor miatt. mintha anélkà¼l nem lehetne csinà¡lni semmit.
     
  10. szuecsg

    szuecsg User

    Joined:
    22.12.11
    Messages:
    11
    Likes Received:
    0
    hello, valaki segà­tsen mà¡r legyen szà­ves, hogy hogyan csatlakozzak a pts-re? kà¶zi előre

    //////////////

    megoldottam, a pts.reg rejtett volt nà¡lam.
     
    Last edited by a moderator: Jun 23, 2012
  11. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    azért van sà­rà¡s mert hitegetik az ember fià¡t és là¡nyà¡t. 2 havonta előjà¶nnek a sztorival, hogy dolgozunk rajta, elsődleges priorità¡st élvez és hamarosan kész lesz. erre 2 havonta megmondjà¡k, még nincs kész, csàºszik a dolog. egyszerűen meg kellene mondani, hogy nem lesz itt sohasem és kész. nem hiszem hogy egy ekkora cég, nem tud felbérelni/alkalmazni 2-3 programozót aki megtudnà¡ ezt oldani fél év alatt :d
     
  12. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    hà¡t én pont nem à­gy là¡tom. mostanà¡ban elég aktà­vak a gm-ek. sok a hà­r, a và¡ltozà¡s, tesztelik a tauti-t. nem hinném, hogy a mentor system most az első, inkà¡bb a tauti és az aria dolog. tàºl van lihegve ez a mentoros mizéria és minden mà¡sodik ember azért sà­r itt fórumon, meg lett mondva, hogy lesz, majd jà¶n amikor jà¶n, ha van eszà¼k akkor a tauti-val. engem kifejezetten nem nagyon érdekel a mentor, inkà¡bb jà¶jjà¶n a tauti. ha meg lesz mentor akkor meg azért fognak sà­rni, hogy nem fog minden bónuszt megadni mivel nyilvà¡n pa > mentor és az àºgy lesz egy normà¡lis egy profitorientà¡lt cégnél.
     
  13. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    mondjuk akik mà¡r régót sà­rnak itt a mentor rendszer miatt azok mà¡r àºgy is 86 felettiek, tehà¡t azok tàºlsà¡gosan nem érinti. a mentee coin hasznos, de az ilyen và¡rosból à¶sszeszedett random mentee-k ha egy dc-t kapsz mà¡r lelépnek mert nem vagy online és akkor jà¶n az 1 hetes bà¼ntetés amà­g nem tudsz àºj mentee-t felvenni.
    na meg az ncwest sajà¡t à¶nà¡llóan csinà¡lt olyan lehetőséget, hogy az àºj jà¡tékosok tà¡rgyakat is kapnak ez nem része a mentor rendszernek mà¡shol. szóval azoknak a jà¡tékosoknak akiknek a mentor rendszer fontos àºgy is az ncwest-nél kezdik szerinte el a jà¡tékot, mert ott tà¶bb mindent kapnak.


    mondjuk az is biztos, hogy a szerver egyesà­tés sem 2 nap, na meg itt van még a tauti ami megint csak egy méretesebb update.
    ami még fontos lenne, hogy az innova reklà¡mozza magà¡t, de főleg talà¡n a két cég egyà¼tt a lineage 2-t. a sok tinédzser gyerek akik mérték telenà¼l rà¡kà¶ltenék a zseb pénzà¼ket a jà¡tékra nem nagyon hall vagy hallott róla, hogy van a jà¡ték leginkà¡bb a 20-35 éves korosztà¡ly ismeri. szóval ide kellene őket csà¡bà­tani akik akà¡r hosszຠévekre is bővà­thetik az l2-s jà¡tékos bà¡zist.

    ellenben a brazil és egyéb dél amerikai l2-s kà¶lykà¶kből kis millió van, de azok megragadnak a privà¡t szervereken, mert tà¶bbnyire annyit sem tudnak angolul, hogy regisztrà¡ljanak. ugyan az amerikai időzónà¡s szerókon eléggé megnőtt a spanyol-portugà¡l nyelvő populà¡ció, de szerintem messze tàºlnyomó részà¼k még mindig privà¡ton tolja.

    ennek a szerver egyesà­tésnek sok értelmét nem là¡tom, à­gy azt lehet mondani, hogy az innova eu az elkà¶vetkező l2 content-ek egy részére nem tart igényt. cross server war, cross server hero status és cross server raid-elés à­gy teljesen kimarad az itteni jà¡tékosoktól. tudom, hogy anyagilag meg jelenleg a jà¡tékosok szempontjà¡ból nézve ez a legjobb megoldà¡s talà¡n, de hosszàºtà¡von nem.
    még akkor se jó ha akkor mikor jà¶n az update nyitnak egy àºj szervert megint, mert az erőviszony minimum fél évig a core-t fogja győztesen kihozni àºgy is. àgy még inkà¡bb a core-ra fognak menni a jà¡tékosok emiatt is.
     
  14. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    komolyan mondom ez a tauti update magasan jobb az eddigi à¶sszes update-nà¡l én nekem annyira megnőtt a jà¡ték kedvem azóta, hogy nem igaz, eddig is sokat jà¡tszottam meg szerintem a jà¡tékot nagyon, de a tauti mondhatni hab a tortà¡n. ez a darkness és light kastély rendszer a pvp balance a ceremony of chaos stb olyan magaslatokba emelték szà¡momra a pvp élményt hogy elképesztő. a glory days illetve az augusztusi nagy koreai update meg még tovà¡bb fogja a hangulatot fokozni:).

    egyre tà¶bb klà¡n tà¡rsamon là¡tom amàºgy, hogy egyre jobban kezdik ők is élvezni a jà¡tékot. szóval a tauti mindenképpen az egyik legjobb l2 update szerintem
     
  15. Neidr

    Neidr User

    Joined:
    28.12.11
    Messages:
    180
    Likes Received:
    12
    gondolom legtobb klan lighttal fog maradni :) a festivalra meg igen kivancsi vagyok :d
     
  16. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    hà¡t, ugye azt mondjà¡k minden rosszban van valami jó. na most ami itt jó dolog példà¡ul, hogy a top klà¡nokkal kà¶rà¼l néha előjà¶n a dolog, hogy foglalkoznak adena kereskedelemmel. na most a 30%-os tax rate remek lehetőség nekik extra vagyon szerzésre, szóval à­gy motivà¡ltak a darkness castle-re, de példà¡ul ugye a naia-n a silenthorrors a top csaló klà¡n nekik van egy olya 5-6 klà¡nból à¡lló csatlós seregà¼k akik kà¶zà¶tt ugyan sok legit jà¡tékos is van, de kà¶vetik az sh példà¡jà¡t és darkness castle-re và¡lasztanak. 8-ból 5 kastély darkness jelenleg.

    szóval ami jó, hogy ez rengeteg pvp-t generà¡l, illetve kà¶nnyen le lehet csapni azokra is và¡ratlanul akik amàºgy valami radar programot hasznà¡lnak mivel az csak akkor jelez nekik, ha klà¡n war vagy esetleg pks emberke van a kà¶zelben. szóval egy othell rogue vagy feoh wizard rendesen letudja őket aprà­tani à­gy.

    ugyan a glory days-ben mà¡r 30 klà¡n war-t lehet jà¡tszani egy időben, de valószà­nű ennyi war-t nem fog egyik top klà¡n sem bevà¡lalni mivel akkor aztà¡n főleg mindenkinek célpont lennének és jelentősen hà¡trà¡nyba is kerà¼lnének természetesen:)
     
  17. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    egyébként àºgynézki, hogy az ncwest ebben a hónapban kicsit belehàºzott a fejlesztésbe. mint később megtudtuk a glory days update egy kisebb részét is megkaptuk, sőt a hónap elején kijà¶tt patch teljes vagy legalà¡bbis egy része még a hétkà¶zepén belekerà¼lt a jà¡tékba.

    ezek egészen pontosan àºj tà¡rgyak, amikkel à¡t lehet alakà­tani a felszereléseid kinézetét. példà¡ul twilight leather set-ből -> dark crystal la set vagy apo dagger-ből soul separator-t.
    természetesen l2 store-ba kerà¼ltek ezek a tà¡rgyak, nem olcsók, de ha azt nézzà¼k, hogy valószà­nű àºj tà¡rgyak majd csak karà¡csony kà¶rà¼l érkeznek ide leghamarabb és ahogy olvastam ezeket epic boss-ok fogjà¡k dobni, az àºj epic bossok fogjà¡k dobni*.
    valószà­nű sokà¡ig fogjuk még hasznà¡lni a twilight, seraph,eternal setjeinket szóval nem rossz à¼zlet fizetni az à¡talakà­tà¡sért.

    rà¡adà¡sul ahogy én észrevettem elég nagy sikere van ezeknek a tà¡rgyaknak, olyanokat is là¡ttam item shop-olni értà¼k akiket, eddig még nem. illetve ami a legjobb benne, hogy ez tényleg nem befolyà¡solja a jà¡ték menetet. viszont csak jàºlius 11-ig elérhetőek jelenleg, de valószà­nű később visszatérnek vagy lehet, hogy véglegesà­tik is őket.
     
  18. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    de jó is volt ez a rendszer még régen, emlékszem abysson mikor 30 klà¡n warunk volt 6000 online létszà¡m mellett :d brutà¡lis volt c4-be :d
     
  19. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    mondjuk ami miatt élvezetesebb lesz a klà¡n war, hogy most mà¡r elég nagy tétre megy a harc. azt hiszem 5000 crp-t lehet elveszà­teni, ha a klà¡nod a megadà¡st và¡lasztja illetve ha elveszit a harcot. mondjuk mà¡r az àºj darkness-light rendszer is szinte egyenlő azzal, hogy van jelenleg vagy 600-700 ellenséges jà¡tékos plusz ha van mà¡s klà¡nokkal war.

    hà¡t igen elég aktà­v lett a pvp azóta a naian nagyon sok fele lehet là¡tni, rà¡adà¡sul a glory days a 30 klà¡n war-al illetve a régi pk rendszer visszahozà¡sà¡val még inkà¡bb rà¡tesz erre 1-2 lapà¡ttal. sőt szerintem a pvp fény évvekkel jobban kiegyenlà­tettebb a kasztok kà¶zà¶tt mint akkor. akkor igen jelentős mértékben az àjà¡szok és wizardok voltak akik uraltà¡k a pvp-t, mostanra azért bà¡rmelyik kaszt képes megtenni ezt, ha tud az adott emberke jà¡tszani a kasztjà¡val.

    a ceremony of chaos meg szerintem szintén az egyik legjobb à¶tlet ami a lineage 2-be bekerà¼lhetett főleg ebben a formà¡ban, ahogy ki lett dolgozva.
     
  20. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    most jelenleg éppen arra lennék kà­và¡ncsi a tautival kapcsolatban, hogy a klà¡nos dolgok és a siege-ek mennyiben và¡ltoztak? sajnos elvesztettà¼k a và¡rat szóval nélkà¼là¶znà¼nk kell a tautiban az első siege-ig és jó lenne tudni, hogy mire szà¡mà­tsunk majd. illetve, hogy mennyivel, mivel lett egyszerűbb a fejlődés? konkrétan itt a holtzónà¡ra gondolok 90-93 vagy akà¡r 90-95, illetve, hogy a pvp rendszer mennyiben và¡ltozott.
     
Thread Status:
Not open for further replies.