1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Няколко въпроса!

Discussion in 'Archive 2.0' started by Escaflew, May 11, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fredi

    Fredi User

    Joined:
    12.05.13
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    добре явно не мога да се стърпя и да не отговоря!
    @sweetnight първо тоя комплект който казваш си събрала от афк арени се купува с инсигнии а комплекти купени с инсигнии са само алтернатива и то по лошата алтернатива. предполагам е бил оранж за 55 сравни го с оранж за 55 купен с ap и медали и пак ми кажи, че са равностойни. при битка с pve гиър pvp данните му важат но при среща с pvp гиър купен с истинско ap данните му са вариращи. оранж за 55 с тия инсигнии в действителност отговаря на 50 златен. и какво става цялостните му бойни данни са по слаби от оръжие за неговият клас и левел но заради това че е оранж за 55 трябва да се енчантва с 85 и нагоре смятано че трябва и да се вдига вдига левела на енчантите колко пари ще отидат за това облекло а е все едно да енчантваш 50 злато което вече се смята за нищо. та просто не ми хвали това което си направила от афк. истинските дрехи се купуват с аp и медали а ap-о знаеш как се печели може да се спечели и от pve вярно но това е свързано с ходене после до pvp зона за обмен а мисля че има разлика в това да те убият в l2 и аион особенно при повече натрупано ap.
    относно pvp-o като цяло явно забравяш или не осъзнаваш едно: не играта прави pvp-о а хората играещи в даденото сървърче на тази игра.
    каза къде си играла в aion явно е в европейските сървъри не че не съм играл и аз там и в платено и в безплатно време но в момента на това там му викам просто царството на хакерите и слабо ме интересува има ли или няма хора там. бях се хванал да играя в tiamat : http://na.aiononline.com/livestatus/server/
    почти 50к online верно доста от тази бройка не играят но в пиковите часове се събират над 10к със сигурност може би и 20 малко ми е трудно да кажа точно все пак света на aion както казах е доста по голям а и не играя вече от половин година. просто ако можеш ми обясни как може сървър на aion с десет пъти повече online човечета да има по слабо pvp от любимият ти сървър? по голям е като свят с мноооого повече инстанции и следователно и pve-o е на по голямо ниво естественно. и в свободните pvp зони може да се зароди pvp по същият начин като в l2. смятано с мероприята за които споменах в предният си пост и уплътнено с такова свободно pvp мога и да не излизам от тва историческо pvp. извини ме може би не съм такъв разбирач но pvp-o зависи много повече от самият играч и дали си го търси а в това отношение не е ли по добре да го търси в сървър с десет пъти повече народ от твоето core?
    да pve-o е по добро и с повече възможности но това че мението ти е толкова пристрастно че виждаш само него си е твой проблем.
    относно инсигниите както казах са само алтернативна версия на pvp облеклото. при афк арена печелиш наполовина в сравнение с другият играч но извинявай търсиш и искаш pvp а влизаш само за да гледаш как другият те налага?
    ако наистина го търсиш го правиш по странен начин.
    и само между другото имам 81-и наполовина за 82-и лвл герой в любимата ти игра и сървър но съм го спрял вече от година и три месеца някъде.
    @escaflew да куестите са иди до там, убий това и това но това се отнася до вдигането на лвл който се вдига уви бързо. на по висок лвл също има такива но те се отнасят за купуването на по висок лвл pve гиър а има и pvp куести които са убий еди колко си от чуждата фракция или убий еди колко си и еди какви си моба но в зона в която почти със сигурност ще се зароди pvp.

    п.п. съжалявам за отклонението и за романа.
     
  2. Sweetnight

    Sweetnight User

    Joined:
    23.01.13
    Messages:
    1,286
    Likes Received:
    372
    ама не е трябвало да си правиш труда да пишеш романи. много добре зная какво преставлява аион. освен това отново дори да искаш abyss гиър, ако искаш, си я купуваш и само като правиш pve без никакви проблеми. създаването на все повече инстанции, в които можеш да събираш ap уби pvp-то в играта. и понеже ти спомена за правенето на играта прекалено лесна за лапетата да я играят, да това направиха ncsoft и с аион след 1.5.
    да, в европейски сървър съм играла, но поне не се е налагало да купувам допълнителни програми, че да ми се движи играта с нормален пинг. относно хакерите... успех за съпорта, който ncsoft предлагат. не знам колко "им пука" за аион, ама за твое добро се надявам да продължава да им пука, инак иди погледни na l2 да видиш колко яко бот пада (а да, и обществена тайна е, че на na аион сървърите zranger работи чудесно, а на gameforge - не... нищо де, ти пак си играй там). и отново, много слабо ме интересува аион. ако фарменето е твоята стихия, не се връщай в l2, както sh1ni спомена... якото фармене си го има, ама ние нали "те отказахме", та отново, успех.
    p.s. аз играех активно аион за pvp до 1.5. след това се наслаждавах на pve-то. заради това стоя afk на арена. но имах предостатачно abyss точки и медали, за да си купя pvp гиър, просто не ми трябваше след като просто се разнообразявам с pve в една игра...
     
    Last edited by a moderator: May 15, 2013
  3. sh1ny

    sh1ny User

    Joined:
    02.12.11
    Messages:
    1,288
    Likes Received:
    496
    ще се наложи да ви помоля, тази дискусия ( особено частта включваща aion ), да си я отнесете на лични съобщения.
    този форум е за lineage 2, core server - innova.
    това е последно предпуреждение.
     
  4. Fredi

    Fredi User

    Joined:
    12.05.13
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    @sh1ny банвай ме ако трябва някой части от моите постове са за l2 но като цяло нейните нападките са прочетени от доста хора и искам моите отговори да са прочетени от същите хора та дори и тези хора да са на нейна страна и дори и при условие че най вероятно ще ми изтриеш коментара (няма да играя l2 най-малкото не и в официален сървър явно така че не ме е... за бана)
    @sweetnight
    отново: защо след като защитавам една игра трябва и да играя в нея? казах че не играя aion от половин година. казах в по предният си пост че не мисля да се връщам на aion!!! знам че е малко множко за четене но все пак провери ако не вярваш.
    относно ap-o което се печели в инстанции и с това се съгласих просто е свързано с чести ходения до pvp зона за обмен или един но продължителен и както казах има разлика в това да те убият в aion и в l2. относно медалите които си имала и така нататак за златни медали ли говорим? обменят се в брокера, разменят между героите. тва ли ти е великото облекло което си можела да купиш? за медали говорех за митрил взимат само с pvp куести.
    ap-о можело да се фарми в pve инстанции и какво от това? с тва ap после взимаш предмети които са персонализирани за самият герой. предметите в l2 се разменят между героите и нима ще отречеш че на сийдж има хорица които си стоят като трупове за да печелят клан точки? тва ли е великото pvp в l2?
    20-30 милиарда за които ставаше въпрос да си навлека героя с pvp ли ще ги направя или с pve фарм?
    не играта прави pvp-o а играещият я дали ще го търси и като го намери дали ще се хвърли в него или ще избяга като мишка. мислех че писах в предният си пост но явно и това си забравила да прочетеш.
    за хакерството в na да има го спорехме за играта не за хакерите. определено е по малко отколкото в gf но го има. повече ги чистят предполагам но не ги спират. aion без хакери това засега е само руският доколкото знам (нямам си и на идея как е в корейският) но е безплатен само до 50-и лвл.
    а за фарменето което мога да имам за екипировка в l2 това го има навсякъде, вдигане за нула време до макс лвл и после фарм за енчанти. просто ми е гадно че и l2 я докараха до това ниво. при тия условия винаги ще предпочета да играя поне на по добра графика която l2 не предлага.
    великата ти pvp игра първоначално беше замислена с много по трудно качване на лвл сега вдигнаха 20 левела a времето което трябва за този макс левел падна драстично. за споменатите x1000 сървъри е не сме още на тяхното ниво но определено пътуваме в тази посока.
     
  5. kzantriks

    kzantriks User

    Joined:
    09.04.13
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    пуснах се на тестовия сервер на линдвиор и сега немога да си оправя играта и да си играя на коре
    помагайте......
     
  6. Sweetnight

    Sweetnight User

    Joined:
    23.01.13
    Messages:
    1,286
    Likes Received:
    372
    1. отиваш на този линк: https://ru-labs.4game.com/bookmarklets.html
    2. добавяш в bookmarka на браузъра си: 4g: change game environment
    3. връщаш се на сайта https://eu.4game.com/lineage2/play/ и натискаш bookmarka.
    4. трябва да ти излезе като на тази картинка:
    [​IMG]

    5. натискаш live и акаунта ти превключва на сървъра.
    6. ако ти липсва клиентът glory days, трябва да го изтеглиш наново или да отбележиш пътя, на който се намира клиента.
     
  7. Escaflew

    Escaflew User

    Joined:
    11.05.13
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    какво става със core, live ли е или при мен нещо е проблема?
     
  8. Sweetnight

    Sweetnight User

    Joined:
    23.01.13
    Messages:
    1,286
    Likes Received:
    372
    при мен работи.
     
  9. Escaflew

    Escaflew User

    Joined:
    11.05.13
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    оправи се, не знам защо така става.
    между другото вече чакаме gwindorr боса от вчера в 9 часа и все още не се е появил.. и то доста хора го чакат от тогава, поне 20-на!
     
  10. Sweetnight

    Sweetnight User

    Joined:
    23.01.13
    Messages:
    1,286
    Likes Received:
    372
    времето за respawn на този бос е различно. 16 часа + до 8 или нещо такова беше. аз все с нормален фарм качвам, така че не съм много сигурна :)
     
  11. wreckerbg

    wreckerbg User

    Joined:
    05.08.13
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    има ли смисъл да почвам? някой да даде инфо?
     
  12. Sweetnight

    Sweetnight User

    Joined:
    23.01.13
    Messages:
    1,286
    Likes Received:
    372
    естествено! защо да няма?
     
    Tinkerton likes this.
  13. Arminius

    Arminius User

    Joined:
    07.08.13
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    здравейте,
    а дали е възможно да се прехвърли герой от руския сървър на европейския?
    някой да знае?

    благодаря
     
  14. AllEyesOnMyPony

    AllEyesOnMyPony User

    Joined:
    22.02.12
    Messages:
    616
    Likes Received:
    85
    не може, това са съвсем различни компанйи.
     
  15. Arminius

    Arminius User

    Joined:
    07.08.13
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    ясно :) ще се почва от 1 лвл значи, а така не ми се зарязва 97лвл добре оборудван стрелец там. но ми липсва бг речта и май ще се прехвърля тук
     
  16. AllEyesOnMyPony

    AllEyesOnMyPony User

    Joined:
    22.02.12
    Messages:
    616
    Likes Received:
    85
    след 85 се дига изненадващо бързо, дигнах си суб-а 85-95 за 1 седмица без hard-core фарм, такаче давай смело, но определено ще трябва да дадеш някои лев за премиум че без него си е тегаво.

    ако ще играеш и ме хванеш в игра мога да ти стана ментор, и без това си оставям героя в игра 24/7
     
    Last edited by a moderator: Aug 7, 2013
  17. xpycbg

    xpycbg User

    Joined:
    12.09.12
    Messages:
    406
    Likes Received:
    107
    мани го неговия , моя е нестле пм mesok в играта и ще ти стана ментор :)
     
    Last edited by a moderator: Aug 7, 2013
  18. AllEyesOnMyPony

    AllEyesOnMyPony User

    Joined:
    22.02.12
    Messages:
    616
    Likes Received:
    85
    тъпсок намери си свой ментее :d
     
  19. Sweetnight

    Sweetnight User

    Joined:
    23.01.13
    Messages:
    1,286
    Likes Received:
    372
    двама се карат, третият печели... о.... чакай, аз съм ужасен ментор... нвм :)
     
  20. BloodOnFire

    BloodOnFire User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    здравейте, и аз не съм играл от много време. преди я играх години наред и знаех всичко кое къде се фарми и как, но сега явно нещата са съвсем различни. смятам да почна пак да поиграйвам по малко пък ако се зарибя пак знае ли се... та ако има някой желание да помага малко с въпроси които имам :d като за начало как се вдига толкова бързо до 85.. последно като играх на god няколко седмици, си беше бая зор от 79-85. също така четох, че доста са прецакали любимия ми клас hell knight-a (сега wynn hell knight) та има ли нещо вярно ? като цяло ем интересува повече за пве и райдове, толквоа за пвп ще се справям с каквото имам.
     
    Last edited by a moderator: Aug 10, 2013
Thread Status:
Not open for further replies.