sziasztok. szeretnék àºjra elkezdeni jà¡tszani, de nem tudom eldà¶nteni mi legyek. szeretem a jà¡ték pve és pvp részét egyarà¡nt. de lehetőleg valami olyat kezdenék, amiből hià¡ny van a szerveren, mà¡r ha van ilyen. remélem tudtok segàteni ebben. előre is kà¶szà¶nà¶m.
sziasztok! à‰n is hasonló kérdéssel fordulnék hozzà¡tok...hosszຠideig jà¡tszottam a lineage-el régebben és ismét à¡télném ezt az élményt! ha mondanà¡tok egy két alap infot karakter và¡lasztà¡shoz (melyiket hià¡nyoljà¡k leginkà¡bb vagy épp mi az ami minden bokorban akad) megkà¶szà¶nném! brrrrrrrrr
a legjobb tanà¡cs csinà¡lj olyat, amivel szerettél jà¡tszani. pà¡r update még és 99 vagy 100-as szinten hasonlóak lesznek, mint régen. volt mikor tank-kal vagy iss-el sem tudtam party-t talà¡lni. dd-vel is và¡rtam mà¡r sokat, de van, hogy dd-t kell và¡rni. abszolàºt và¡ltozó. az is tényező, hogy ki milyen időpontban jà¡tszik.
okés! kà¶szi az infokat....egyenlőre nekiugrottam egy spoilos tà¶rpe àºrnak...az volt a legelső karakterem is anno...és elég vicces sws subclassban :d