ake cz/sk klany prisli? sme jedna partia a radi by sme sa pridali, tak by sa hodilo aspon nejake kratke info.
z českà½ch klanů zde působà taktéž klan ghostbusters. mà¡me jen fórum pro internà komunikaci.. nicméně zà¡jemci si tam mohou podat přihlà¡šky. http://www.ghostbusters.cz
zeptam se trochu jinak ... je tady klan ktery aktivne "farmy" (expi) v pt ?? ... nebo to je vse tak rozskatulkovane ze se tvori x "malych klanu" v klanu ? :d co se tyka pvp aktivni podileni pri najezdech ze strany enemy... nebo kazdy si "pika" to svoje za kamenem a je mu v p... co se deje ? silacke reci o pvp ale nikdy je neni videt v akci .. a kdyz ano tak utecou .. pak se vychvalujou kolik ma bodu :d to jsou otazky ktere by me zajimalo drive nez bych se rozhodl ... o co jde ?? zatàm jsem jeste opravdu nepotkal klan (mozna se pletu) ktery by mel soudrznost jako celek ... proto me zajimaji tyhle otazky .. at si rika kdo chce .. polaci kazdy na ne nadava jake to jsou kurvy, zjeby a buhvi co vsechno ... ale jejich sila je v soudrznosti tod jsou veci kterych jsem byl svedkem osobne ... otazka ?? je tady takovy klan cz/sk ? ps: pro cholericke rejpaly ! berte muj prispevek jako uvahu ktera spis povede k diskuzi pls a ne k nesmyslnym hadkam diiiky
buxanto je forum troll, to ani neřeå¡. ohledně cz klanu, asi se nedočkà¡å¡ kvality kterou očekà¡và¡å¡... poslednà dobou se vàceméně hraje spàå¡ na ty cp .. ty lidi v té partě se làp sehrajà .. tak to jde vå¡e pak làp, tak je moå¾nà¡ lepå¡à jen hledat cz-sk cp.. jà¡ osobně hraju uå¾ druhej rok v polské cp a v polskà½ch klanech.. hrajà lepå¡àm stylem, a polå¡tině se dà¡ rozumět :d
tak to je dost na .......... prave ze jsem posledni dobou mel pt s polakama a musim rict ze to byla sila ... proto jsem se ptal na cz/sk .. no .. uvidime co z toho bude ..
ehm... ak si nechces pikat sa svojim kamenom a mat to v p... tak do cz/svk klanu ani nechod solidny cz svk klan tu nenajdes, lebo klasika kazdy tu je pro kazdy vsetko vie a kazdy tu ide sam za seba takze /nasrat ... osobne radsej spravim cz/svk cp a to ti staci potom sa pichnut do nejakeho international clanu tam toho spravis omnoho viac ako v nejakom cz svk ....
no je to vzdy ve vedeni drive dokazaly mit cesi velmi kvalitni klany na officu... ale posledni 3 roky jsem nenasel poradnyho cz/sk cl za kterym by lidi sly a byl t vyhradne cz/sk klan on kdyz se ted ty servery spojej tak si myslim ze bude celkem dost cz/sk komunity ale jak rikam neschopnost je rozhodujci