1. Discord Support team Facebook l2central.info

Lindvior

Discussion in 'Archive 2.0' started by májki, Jun 4, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. májki

májki User

àœdv mindenkinek!
    szeretném, ha az angol nyelvet bà­rók és a jà¡tékot is jól ismerők - ha van egy kis tà¼relmà¼k - az àºjà­tà¡sokról à­rnà¡nak pà¡r hozzà¡szólà¡sban. személy szerint gyà¡rtós tà¶rpe-tyrr, sà¶tét elf varà¡zsló-feoh érdekelne, de minden mà¡s kasztról szóló pontos infót szà­vesen, kà¶szà¶nettel fogadok!

2. Csipet

Csipet User

szia! angolul nem tanultam, csak pà¡r szót értek. a gyà¡rtós tà¶rpék megvehetik a recepteket s80 ig a kovà¡cs műhelyekben, és a hozzà¡ való partokat. kicsit drà¡gà¡n. a tà¶bbit dobjà¡k. szerintem sokkal erősebb lett a tà¶rpe mint a régebbi részekben, végre nem kà­nlódà¡s a fejlődés velà¼k.

3. MrScubba

MrScubba User

a tà¶rp mindig is az egyik legélvezetesebb kaszt volt, fejlődni nem kà­nlódà¡s, hanem művészet vele!

Minni likes this.
  4. májki

májki User

mà¡r le is mondtam róla, hogy valaki is và¡laszol :) kà¶szi! szóval érdemes egyà¡ltalà¡n a và¡sà¡rolható reciket megvenni boltban? vagy csak az r-es (talà¡n r95, v, r99) cuccok receptjeit érdemes szerezni, gyűjteni? nekem egyenlőre csak shotok recijei vannak betanulva...

5. Csipet

Csipet User

nem lehet mà¡r boltba kapni pl: s grade sima armorokat. sokan keresik. nem tudom hogy megéri e, a matik miatt?

Schofield likes this.
  6. Mutuhara

Mutuhara User

iss buffban sà­mà¡n el lehet lenni 85-ig a gradeben, de egyébként az ah tele volt még s-es cuccokkal mikor utoljà¡ra néztem. vagy van ez a steel door guild coin, 200-ból megvan az s-es szett és 60 napig megvan.

Last edited by a moderator: Aug 4, 2013
  7. májki

májki User

à‰n sem nagyon gyàºrnék sima s-es szetre, plà¡ne ha van egy korrekt a-s szettem. àm ha csak sub-nak kell akkor meg s80, amit aprà¡nként azért à¶ssze lehet bà¡nyà¡szni zakenből. mà¡r akinek megéri csomagolgatni, enchantolni...stb.

mà¡s: lvl mekkora legyen a tà¶rpém, ha r99-es cuccokat akarok vele craftolni?

8. Flaron76

Flaron76 User

r 99-es cuccokat 99-es tà¶rpével tudsz gyà¡rtani, viszont a matikat megszerezni hozzà¡, na az a nehéz! jelenleg ez az àºt szerintem nem nagyon jà¡rható a nagyon alacsony drop rate miatt.

9. syzgod

syzgod User

még 2 nagy update és kiforr a spoil/craft rendszer. legalà¡bbis bà­zom benne.

10. Flaron76

Flaron76 User

a merchant à¶lésen kà­và¼l tudtok valami jó helyet adena szerzésre? hb, dv, mos nem az igazi mà¡r..

11. májki

májki User

kà¶szi a và¡laszokat! azt hittem nagyobb haszna lesz a kraftos tà¶rpémnek :( ! egyenlőre akkor zakent à¼ti lelkesen és gyà¡rtogat shotokat. (ezek à­gy legalà¡bb beszerzési à¡ron vannak - à¡fa, béfa meg minden haszonkulcs nélkà¼l, ez is valami...)
    mà¡s: - az adenà¡zós hely engem is érdekelne ...
    - meg az, hogy kb. hà¡ny ember jà¡tszik a szerveren, mintha nagyon fogyna a nép? (véleményem szerint nincs 1000 jà¡tékos, de mintha bot az lenne pà¡r.)

Thread Status:
Not open for further replies.