παιδια καλησπερα σκεφτομαι να αρχισω να παιζω ξανα l2 μετα απο 2 χρονια αποχης και σαν πρωτη επιλογη σκεφτομαι τον core αν και δεν εχω ιδεα για το game απο h5 και μετα πιστευω θα βγαλω ακρη κατα πασα πιθανοτητα θα παρω ενα ηδη ετοιμο char ενος φιλου 96lvl feoh wizard το θεμα ειναι δεν βλεπω πολυ κινηση στο φορουμ και ιδιως στο ελληνικο section υπαρχει καθολου active community για κανα φαρμ /raid/siege klp? η νεκρα? thx gia ta reply sas
καλησπέρα και καλώς ήρθες. μόνο ενας σερβερ υπάρχει εδω, ονόματι core. εφόσον δεν γνωρίζεις πως είναι το god τότε θα πρέπει να μάθεις αρκετά ώστε να παίξεις εναν feoh 96 lvl. όσο για την κίνηση στο φόρουμ έχεις δίκιο, στο ελληνικό section δεν έχει κόσμο αλλά γενικά ολο το community του σερβερ είναι ενεργό. σχετικά με τα raid, θα πρέπει να ανοίγεις το party matching και να βρίσκεις μέσα απο εκεί (εάν δεν είσαι σε κάποια clan). btw, σε περίπτωση που δεν το ξέρεις (αν το ξέρεις ήδη τότε αγνόησε αυτή την γραμμή), αυτός ο σερβερ είναι ο official ευρωπαϊκός. απλά το αναφέρω γιατί κάποιοι νόμιζαν οτι αυτός είναι private server :> ελπίζω να σε κάλυψα. εάν χρειάζεσαι κάτι άλλο πες μου.
ευχαριστω για τα info αν και πανω κατω τα ξερω αυτα κυριως σε gameplay issues θα χω θεμα αλλα θα βγαλω ακρη μια ερωτηση ακομα υπαρχουν clans που κανουν recruit κλπ? γιατι πχ εδω στο recruitment section δεν εχει ουτε ενα ποστ
ναι αλλά θα το δεις και απο ingame, όταν κάνεις login στο κουτάκι που αναβοσβήνει στην οθόνη σου για clan entry.
kalispera kai kalosir8es sti parea!na 3ereis oti o feoh pou 8a pareis einai poli diaforetikos apo to klassiko mago pou exeis sini8isei...kalo 8a itan na diavaseis t skill na e3aski8eis se arena i na deis kana video prota k genika na diavaseis gia ola afta ta instance pou 8a baineis ka8imerina kai to rolo pou 8a exeis se afta .t elliniko section koinos einai ligo dead eos poli alla parola afta iparxoun arketoi ellines in game.episis iparxoun kai ellinikes clan pou boreis na vreis k genika t community einai poli filiko ane3artitou xoras.(me kapoies e3aireseis fisika opos kai se ka8e game fadazomai)ego efxomai kali arxi kai elpizo n s aresei to neo l2!
βασικα απο το λιγο που τον ειδα για crowd controller τον εχω κοψει κυριως για αρχη εκανα ενα νεο char να δω λιγο το game klp εχω φαει μερικα κολληματα βεβαια, απο οτι φαινεται χρειαζομαι οπως δηποτε pa για να μεταφερω items απο το μεγαλο στο μικρο
boreis na ta metafereis kai me mail alla nai 8a sou elega na valeis premium.10evro mina den einai polla kai exeis parapano xp k volevei.ase pou 8a beis mentee ston mago kai 8a pareis kai ta mentee coins na ta xrisimopoiiseis gia ti parti sou ;p oti info 8es pm cherouvim i cyberia in game k 8a xaroume na voi8isoume.