helló! a fhatys lvl8 klà¡n felvételt hirdet minden kaszt szà¡mà¡ra academybe is! nem tà¶rekszà¼nk jelenleg semmi egyébre, csupà¡n a barà¡ti hangulatຠjà¡tékra. jelentkezni lehet az alà¡bbi személyeknél ingame: ident, whitehawk, vagy bà¡rki akit là¡tsz a klà¡nból. ts3 van!
mà¡sodik klà¡nunk is elindàtottuk mert a fő klà¡nunk tele van, àgy aki szeretne jelentkezni azt oda be fogjuk tudni venni a kà¶vetkező szerver karbantartà¡s utà¡n (kedd ha jól tévedek). a mà¡sodik klà¡n neve: torrent aki jelentkezik megadjuk neki a ts3 szerverà¼nk adatait, àgy addig is tud velà¼nk jà¡tszani. àœdv: -ident-
helló! nemrég sikerà¼lt felvennetek a klà¡nba, ha valaki véletlenà¼l olvas fórumot akkor szóljon christy-nek, hogy a 64 bit-es xp-m miatt nem tudok jà¡tszani, mert egy darabig ez a genyó beengedett, most a legutóbbi frissàtés óta meg nem. megpróbà¡ltam sok mindent, nem tudok egyenlőre felmenni jà¡tszani. àœdv, greatzoltan!!
nem azért, de utoljà¡ra augusztus 15én lépett be greatzoltan, szerintem nem igazà¡n aktuà¡lis a dolog amàºgy van egy nà¶và¶gető magyar klà¡n, próbà¡ljatok à¶sszeà¡llni, kà¼là¶n csak szenvedés és emoquit lesz sokadszorra
csak egy sunyi up volt sok mindenből kimaradtam, de én sem tudok tàºl aktàv lenni, ezért csak egy warmentes fullskilles "fejlődő" klà¡nt tudok ajà¡nlani, ahonnan majd el lehet menni komolyabb klà¡nokba, vagy maradni is lehet és dà¶cà¶gni, tingli-tanglizni, esetleg megkomolyodni àºjra