1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Fejlődés

Discussion in 'Archive 2.0' started by paSsion, Dec 12, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. paSsion

paSsion User

valaki tud e à¶tleteket, illetve 48on questeket fejlődéshez? csak mert elderrel nem à¡lom az ilyen :d a và¡laszokat előre is kà¶szà¶nà¶m!!

2. MrScubba

MrScubba User

daily quests
    60 felett ténylegesen daily, és imbaszar sok xp t ad
    legyél 56, keress vmi nukert és irà¡ny vos, utà¡na pavel
    és bumm, à­gy lett a 76+ elder negyedannyi idő alatt, mint én tankkal

3. Tomasi

Tomasi User

49-en pailaka, 50-en van quest, utà¡na kama 56 naponta. xpz 55-ig, ott van quest megint, kà¶zbe mehetsz laba59-be is.

4. moszat

moszat User

no offense, én is elder vagyok,de szó szerint egy àlom a fejlődés :ddd
    benyalod magad valami cruma partyba 49-ig,ha egyedà¼l nem megy - de igazà¡ból egyedà¼l is kà¶nnyű cruma - , 49-en pailaka, utà¡na 50en felveszed az outlaw-os questet, kamaloka ha megvan 52, akkor vos / toi party (level 2-n inkà¡bb ott jobb az xp).

5. syzgod

syzgod User

32-től tud valaki valami jó helyet fejlődni? sk-val vagyok. tankkal azért annyira nem haladós. :)

6. Ident

Ident User

ruins of despairban leadtad a kuldit kint a hà¡znà¡l, kà¶rà¼là¶tte a mobokon felhàºzod magad 33-ra és ugyanaz az npc adja a kà¶vetkező kà¼ldetést. utà¡na leadod, kà¶vetkező hogy bent a ruinban leà¶là¶d a questmobot, soe gludio, kà¶vetkező kà¼ldi meg kikà¼ld wastelandre, spawnon npc-től felveszed a 2 kà¼ldit. kà¶zbe grindelsz picit, hogy meglegyen a 38 és gludioban felveszed végà¼l a kasztod grand masterétől a 2. kasztvà¡ltó kà¼ldit. az npc ki is teleportà¡l wastelandre, leà¶là¶d a 3 questmonstert, soe vissza a grand masterhez, voilà¡, kész a 2. kaszt. gludioban beszélsz még egyszer a grand master npc-vel, ott helyben még 2 npc-vel és mà¡r mehetsz is oren / ivory-ba az elfek szintjére a napi kà¼ldetést csinà¡lni, utà¡na cruma napi, cruma grind, kamaloka.

7. syzgod

syzgod User

megvan. kà¶szà¶nà¶m! :)

Last edited by a moderator: Dec 14, 2011
  8. Ident

Ident User

ha mà¡r megvan a 3 ewd akkor usgyi gludio és folytasd a kà¼ldetés sorozatot (a nevében szerepel hogy sakum), ha nincs akkor agonyban kihagytà¡l valamit.

9. RapidBlades

RapidBlades User

kà¶vetkező lenne a kérdésem hozzà¡tok főleg a questekkel kapcsolatban és főleg azokhoz akik gd megjelenése utà¡n jà¡tszottak egy kicsit az ncwest-nél is.

szóval tervben van egy teljes minden kà¼ldetést videó formà¡ban bemutató quest guide. de nem tudom, hogy a fordà­tà¡s az ncwest és az innova esetében mennyire tér el, ezért kérdezném azokat akik az alacsony szintű questeket mà¡r innovà¡nal és ncwest-nél is csinà¡ltà¡k, hogy mit tapasztaltak.
    nem tudom, hogy ha a fordà­tà¡s eltérő az mennyire hà¡trà¡ltatnà¡ a jà¡tékosokat, ezért kérdem.

mindenestre valószà­nű, hogy a quest guide ncwest-nél készà¼l majd el mivel, ugye az ténylegesen az eredeti angol kliens fordà­tà¡st hasznà¡lja. de éppen ezért ha szà¼kséges lenne akkor készà¼lne az innovà¡s và¡ltozatból is kà¼là¶n quest guide.

10. Ident

Ident User

npc nevek és a tà¶bbi 99,99%-ban ugyanaz. egyedà¼l az awakened classok nevei térnek el amàºgy.

11. siedrenn

siedrenn User

sziasztok,

eléggé àºj vagyok, kb c4 óta nem jà¡tszottam l2-t, de most valamiért àºjra belevà¡gtam. jelenleg 55à¶s soul breaker vagyok, maga a kaszt is teljesen àºj nekem. eddig elég jól ment minden, most azonban kicsit elakadtam a fejlődésben. cruma towert mà¡r eléggé kinőttem, outlaw forest se tàºl szimpatikus, az ott kapott xp-t kevésnek tartom. megpróbà¡ltam valley of saintset, ott azonban még erősnek talà¡lom a mobokat, szóval à­gy soloban eléggé el vagyok veszve. van valami javaslatotok, mi lenne az ideà¡lis hely?

12. Intrepid

Intrepid User

hà¡t ha szólózni akarsz akkor tudom ajà¡nlani fields of massacret egy darabig de a legjobb và¡lasztà¡s keresni egy pt-t és toi.

amàºgy csak én vagyok azzal a problémà¡val hogy nem kell tőrà¶s rohadtul sehovà¡ az egész szerveren?iszonyຠnehéz szólózva fejlődni :d

13. MrScubba

MrScubba User

igazà¡ból a 70-76 csak macerà¡s, utà¡na iszonyàºan kà¶nnyű lesz
    kb 65ig egyedà¼l buffokkal tud csapkodni a szokà¡sos solo helyeken, forest of mirrors, fields of massacre, forsaken, ha tele van toi
    ha van hely toiban, szépen szintenként felfele, toi 8 jó melee partyknak 72ig
    utà¡na itbe befoglalni egy vegyes termet, vagy toi feljebb, itben kà¶nnyebb a clicker, sok mob, de kevesebb xp, toi tà¶meg és war ha van
    76 felett swampland
    90ig
    esetleg gc

14. Intrepid

Intrepid User

igen bà¡r ez nagyban fà¼gg a kaszttól és egyedà¼l a helyeket bevenni nehéz pl jelen à¡llà¡s szerint elképzelhetetlen még egy laza toi 1 szobà¡t is bevenni mert vannak rà¡ 80an :d

15. Tomasi

Tomasi User

72-től crypts of disgrace nagyon jó melee partyval. ha nem talà¡lsz party matchingbe (action ablakba), akkor csinà¡lj oda partyt... jó xp.

16. RapidBlades

RapidBlades User

szerintem értelmetlen még valakinek 83 alatt swampbe menni xp-zni. nagy a penalty a mobokon (legalà¡bbis az nc szervereken) a mobok erőset à¼tnek te kicsit sebzes és végà¼l kà¶nnyen fekszel.
    mivel még viszonylag friss mind a két innova szerver à­gy egészen biztos nincsenek 3x60-as rare s vagy s80 set-ek illetve 150+ vagy 300-as fegyverek a legit jà¡tékosok kezeiben. az l2 store-ból vehető buff potik ugyan sokat segà­tenek, de csak nem az igazi még velà¼k. főleg ha swampland a célpont ahol egy mob egy viszonylag jól felszerelt varit vagy rogue-t képes akà¡r egyà¼ttésel megà¶lni, àºgy, hogy az 85+ teljes iss enchanter buff-ba és sonata-ba volt.

szóval szerintem fà¶là¶sleges bà¡rkinek olyan helyre menni ahol a szintjénél 5 szintel nagyobb mobok vannak főleg 60 felett.

siedrenn szerintem 61-ig menny forsaken plains-be 61-től 70-ig, forest of the dead 70-től 79-ig silent valley, 79-től 83-85 kà¶rà¼lig crypt of disgrace. à‰rtem ezeket àºgy ha szólózni akarsz.

17. MrScubba

MrScubba User

hà¼lyeség
    nyelvtan

18. Tomasi

Tomasi User

mindenkinek aki solozni akar... felejtsétek el a solo-t. party matchingbe folyamat lehet talà¡lni valami jó partyt. ha ott nem akkor menj a waiting listre és 2 percen belà¼l kapsz partyt, vagy akà¡r te is csinà¡lhatsz. vannak ott vagy 30-40en folyamat, simà¡n à¶ssze lehet hozni bà¡rmit.

19. Intrepid

Intrepid User

próbà¡ltà¡l mà¡r aw-vel partyt talà¡lni? :d

nem olyan kà¶nnyű az :)

20. Buckett

Buckett User

sziasztok.
    kérdésem a kà¶vetkező:
    van egy kisebb kà¶r akikkel partyzni szoktam (dualwc, warlock, bd). 70+ -on van-e értelmes hely ahol tudnà¡nk ilyen formà¡tumban partyzni? (akà¡r 2x hp-s mobok, akà¡r sok mob egy helyen...) sos-t mindjà¡rt kinőljà¼k :s

Thread Status:
Not open for further replies.