witam mam pytanie. nie znam nikogo kto grał na rosyjskim serwerze innovy. mam więc pytanie do osób które tam grały. co dokładnie daje premium account i jak go w pełni wykorzystać. bardzo proszę o dokładny opis. na stronie pisze ze daje 2x exp rate ale czy tyczy się to też vita ? teraz mam 1x rate +200% czyli 2x rate na vicie. na pa będę miał 2x rate +200% czyli 4x rate ? dobrze to zrozumiałem ? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz movelajkdzager
dla sprostowania vit daje "200%" normalnego expa, gdyby to było "+200%" mielibyśmy 3xp za moba zamiast 2 jak jest w rzeczywistości. wszystkie itemy w sklepiku jakie zauważyłem dają nam +50% czyli 1.5 + vit = 2.5xp.
i tylko tyle daje premium account ? pytałeś się jakiegoś polaka który grał na ruoffie powiedział ze pa daje 2xrate i zamiast 200% vita jest 300% czyli jak kupie pa teoretycznie na full vitality jest 6x rate o0 jeszcze mam pytanie jak można opłacić to pa. jest już jakieś info ? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedz movelajkdzager
w swoim poście nie napisałem nic o premium account. info z głównej : [develop your character twice as fast] czyli prawdopodobnie daje 2x xp, a razem z vitem który również daje 2x xp łącznie mamy x4. wszystkie bonusy na xp dodają xp od wartości początkowej jaką da nam zabicie moba. nie posiadam żadnej innej wiedzy na temat pa jak tylko domysły, więc tutaj można się spodziewać nie spodzianek.
na ru=ofie było tak konto premium - exp x 2 - vitality bonus 300 zamiast 200 - 1 raz można było zrobić dodatkowo instancje (kama solo) - można było użyć w tygodniu 10-krotnie itemkow zatrzymujących/regenerujących vita ( bez pa 5 razy) - odpalić dodatkowe konto ps. wszystkie bonusy są naliczane do rat podstawowych czyli 100%
witam, zamykam i przenoszę do archiwum. stare, nieodwiedzane posty możesz znaleźć tutaj. pozdrawiam, eska