1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Miért játszunk értelmetlenül?

Discussion in 'Archive 2.0' started by Brash, Nov 4, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Brash

    Brash User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    sziasztok,

    nagyon jó lenne ha ez eljutna az érintettekhez ugyhogy aki ezt olvassa legyen szives tovà¡bbadni a klà¡njà¡ba.

    tegnap este fogtam a kis popcornos tà¡lamat beà¼ltem egy kristà¡ly elé dionba és elkezdtem nézni a heine siege-t, mondvà¡n végre tà¶rténik valami olyan is a szerveren amiben magyar klà¡n is érdekelt volt.
    el is kezdem nézni, ne sértődjà¶n meg senki se, de tényleg azt và¡rtam hogy vérfà¼rdő lesz és 1 ember 1 à¼tés és nyekk. ezzel szemben nem hogy nem volt vérfà¼rdő, a 3. vagy 4. roham utà¡n mindneki bejutott a trónterembe és onnantol nem là¡ttam semmit. jó hà¡t ment az x faktor is meg minden szar, gondoltam majd csak felbukkantok elà¶bb utóbb, erre irja a system chat hogy a revolution elfoglalta heinét. vakartam is a kobakom hogy mi az isten tà¶rtént, de aztà¡n 10 perc mulva vissza is foglaltà¡k, kà¶szà¶nhetően annak hogy az ally nem hogy kint à¶lte volna az enemyt, à¡lt a zà¡szlójà¡nà¡l majd elment. klà¡nba lévő ismerősà¶met kérdeztem mi az isten tà¶rtént, és mondta, hogy őket is meglepte hogy befoglaltà¡k egy pà¡r percre, de utà¡nna jà¶tt egy à¼zenet cc-re, hogy irà¡ny dion, mert hogy nekik kell a và¡r, nem nekà¼nk. ezek utà¡n még meghaltak 2 helyen kb 13 mà¡sodperc alatt és vége lett a siegenek.

    szeretném feltenni a kérdést, hogy ha van 2 erős magyar klà¡n a szerveren és még vagy 30 mà¡sik aktà­v emberke (aki 99esbe tolja, csak pvp és partyk miatt mà¡s nagyklà¡nokba van), miért nem fogunk à¶ssze és csinà¡lunk 1 nagy klà¡nt? kibaszott fà¶là¶sleges egyszerre 2 klà¡nt tà¡polni és hàºzni lvl 11-re ha ezt egybe is meg lehetne oldani! ki lehetne rakni 2x 2 partyt octà¡ra és nem kéne kà¼lsős? igen. ki lehetne rakni 3x 2 partyt istinà¡ra és nem kéne kà¼lsős? igen. ki lehetne rakni epic istinà¡t és tautit? simà¡n.

    nem tudom felfogni miért nem lehet ezt szervezetten csinà¡lni? ha annyira ragaszkodnak a leaderek a posztjukhoz akkor csinà¡ljanak kà¶zà¶sen 1 karit, amit ketten kezelnek. 40nél tà¶bb aktà­v tag nincs 1 klà¡nba se, mindegyik kap 20-20 helyet main klà¡nba és 1-1 royalt. onnantól nem kéne minden pà¶ccsel leà¡lni ally-t csinà¡lni, akik jól kihasznà¡lnak minket.

    semmi értelme, hogy mindneki belép, lenyomja a pà¶csà¶m solo kartià¡jà¡t, felhàºzza magà¡t 97+ra és csak les ki a fejéből hogy most mi van. ez a jà¡ték nem erről szól, higgyétek el.

    à–rà¼lnék ha a revolution és a hungarianbeasts leadere legalà¡bb reagà¡lna erre valamit. ts-en vagy bà¡rhol szivesen beszélek mindkettejà¼kkel.
    semmire nem fog menni egyik leader se, ha bevesz 10 embert akik aktà­vak és 1 hónap mulva 9 lelép valami international klà¡nba, és ott bassza a rezet.


    (tudom hogy vannak a szerveren olyan 8 éves magyar emberek is, akik élvezik ha szórhatjà¡k a fost erre a két klà¡nra shoutba, pmbe és mà¡s helyen. rajtuk csak mosolyogni tudok, és nekik ez a fórum topic nem szól)
     
    Last edited by a moderator: Nov 4, 2013
  2. senki

    senki User

    Joined:
    29.07.13
    Messages:
    9
    Likes Received:
    7
    ez a hàºdehatalmas nagy magyar klà¡n/ally nem fog megvalósulni, mindig fail lett a vége most se lenne mà¡sképp.
    rà¡adà¡sul az emberek fele nem tud/nem akar pvpzni se, ezért nekik pont jó ez, hogy megcsinà¡lnak egy solo kartià¡t és csókolom.
     
  3. Brash

    Brash User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    meg tud valósulni, mert megvalósult, csak nem à­gy kéne hozzà¡à¡llni. nem egy éve jà¡tszom l2vel és tà¶bb szerveren is à¶sszehoztuk, tà¶bbek kà¶zà¶tt most is műkà¶dik ncwest-en naian (nem jà¡tszottam ott soha, ismerőseim vannak ott).

    edit: abban igazad van hogy a tà¶bbség nem tud pvpzni, de ez azért van mert nincs alkalma rà¡. ha tudna pvpzni, megtanulnà¡...
     
    lnftuxJA and Gustavefet like this.
  4. senki

    senki User

    Joined:
    29.07.13
    Messages:
    9
    Likes Received:
    7
    igen, itt is megvalósult a revo+hb ally, csak nem mà¼kà¶dà¶tt. ezért lett vége az allynak.

    lehetne alkalmuk pvpzni, de van aki azt élvezi, hogy mobokat à¶l meg instà¡zgat nem azt hogy 2 hitből megà¶lik. mindenki mà¡st szeret / akar a jà¡téktól van akinek az is pont elég.. ha rà¡erőlteted hogy huzzà¡l pvpzni akkor előbb utóbb (inkà¡bb előbb) àºgyis kilép (meglepődnél ha tudnà¡d mennyi ilyen van egyébként).
     
  5. Brash

    Brash User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    pont az volt a baj hogy ally volt. az allyk sose tartanak hosszຠideig, mert nem egyoldalàºak. mindig van széthàºzóerő mert mà¡s az akarat. ezért nyomjà¡k a top klà¡nok is egyedà¼l.

    arra meg hogy nem mindenki pvpzni szeret, az teljesen oké, nincs vele semmi gond. a pve 90%a instà¡s pont ezért, de nem is war-ról beszélek. a tegnapból kiindulva, nem tudom mennyi revos volt a siegen, de 20-25 ember tuti ottvolt (max 30an lehettek online a klà¡nból, ebbe beletartoznak a 85 alattiak is), és sokan (kb fele) sima r gradebe, là¡tszott hogy nem nagy szintűek. gondolom nem erőltette nekik senki hogy gyerà¼nk muszà¡j jà¶nnà¶tà¶k, ők mégis mentek.

    ha valaki pvezni akar, azzal nincs gond. de ne mondja nekem senki hogyha egy klà¡n aktà­v tagjainak 90%-a ottvan egy siegen az nem akarja a pvp-t.
     
  6. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    37-en voltunk fent, abból kb 30 ott volt. a kicsik nyilvà¡n inkà¡bb csak nézelődni, famelni.
    heine utà¡n gludioba mentà¼nk aztà¡n dionba, viszont valószà­nűleg a hq miatt, nem volt siege zone nekà¼nk egyik và¡rnà¡l sem. àgy nem volt sok értelme erőlkà¶dni azoknà¡l a và¡raknà¡l.
    ami a klà¡nokat illeti, eimitvel mikor beszéltem a pvp-ről azt mnodta, hogy ott a 98-99-esek nem nagyon akarnak pvp-zni, nem szeretnek, én viszont alapból àºgy hà­rdetem a klà¡nt, hogy aki szeret pvp-zni..., à­gy nincs abból gond a későbbiekben ha elindul valamelyik war. most is van 3 declarationà¼nk + kaptunk tegnap a 7sin-tól wart a siegen, az 1 emberen màºlik.
    a tà¶bbi 99-es ember, akik int cp-ben vannak illetve bs, ba stb klà¡nban, nemfogjà¡k ott hagyni a cp-t, klà¡njukat, hogy jà¶jjenek ide, abban biztos lehetsz.
     
  7. Brash

    Brash User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    rendben, gondolom a revo vezetője vagy. nagyon elment ez a topic a pvp irà¡nyà¡ba, az első à¼zenetem nem biztos hogy erről szolt. lehet pve-ben is gondolkodni.
    el lehet kezdeni a dolgot az elejétől is.

    egyik klà¡n sem tud kirakni egy octà¡t sem egyedà¼l, epicet meg plà¡ne. simà¡n lehetne azt csinà¡lni, hogy december végéig beosztani időpontokat hogy mikor vannak ezek (ha jól tudom mindegyik klà¡nnà¡l van hasonló), és kà¶zà¶sen à¶sszerakni a partykat. 2 hónap alatt eléggé fellehet tolni à­gy karikat, vagy legalà¡bbis segà­teni benne embereknek, akik alapból soha nem mennének el randomokkal. voltam mà¡r mind2 klà¡nnal és là¡ttam is hogy ha 1 random is van az instà¡n, tuti hogy ahoz kerà¼l a drop amilyen szerencséjà¼k van... cà¡foljon meg bà¡rki ha nem à­gy van.

    azt pedig ne felejtse el senki, hogy a tà¶rzstagokat talà¡n kivéve, elég sok embernek van mind2 klà¡nba karija, aminek szintén semmi értelme. ha 1be lépné mindenki a szinteket, 1 helyen gyà¼lne a repu is.

    edit: ha nem jà¶nnek vissza azok akik elmentek, akkor legalà¡bb azokat kéne megtartani akik jà¶nnek a szerverre.
     
    Last edited by a moderator: Nov 4, 2013
  8. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    max 1-2 random kell octà¡ra. régen ilyenkor hà­vtuk a hb-t, viszont utà¡na valaki kitalà¡lta hogy mi el scammeljà¼k octà¡t és ez lett a kà¶zà¶s ally vége. egyébként kb 0 droppjuk van, ebből nem lesz felcuccolva 1 kari sem.
     
  9. Brash

    Brash User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    1. dolog:

    box-os istinà¡ra mindenkinek van egy felesleges 2. karija. meg lehetne eztis szervezni simà¡n. 2x xp és 2x drop.
    nekem ne mond hogy nincs dropja, amikor mindig dob vagy egy bear-t (50kk) vagy bewr-t(100kk).
    ha heti 2x menne ez, és 1 partyhoz menne a drop akkor az minimum 14milla-28milla / fő, ha egy valaki eladja és szétosztja. + ehez jà¶n a 0,001%os item drop, amibe igazad van hogy 10évente 1x.
    à‰s ez csak istina, ne mond hogy ebből nem lehet felruhà¡zni a karikat.csak szervezettebben kellene csinà¡lni.
    az hogy az ally anno felbomlott egy félreértés miatt volt, mindenki tudja hogy órià¡si faszsà¡g.

    2. dolog, ami az előzővel kapcsolatban eszembe jutott:

    oké hogy warozni akarsz, de ha nincs hozzà¡ embered te sem fogsz tudni.
     
  10. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    nekem pl nincs 2. 90+ -os karim. :d arról nem beszélve, hogy ahhoz vagy pa vagy 2. gép kell ami az emberek 80%-à¡nak nincs a klà¡nban. octa droppja az esetek 90%-à¡ban bewr + unbind r95, istina: bear, unbind r.
     
  11. Brash

    Brash User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    nem kell se pa se dualbox. 14 ember kell, előszà¶r az egyik 7 segà­t a mà¡sik partynak, utà¡nna fordà­tva. akinek meg csak 1 karija van azok megint mehetnek 1 instinà¡ra. csak ehhez kell 28 ember (ebből 14 akinek van 2 db 90es karija), ami viszont csak a 2 klà¡nnak van egyà¼tt. àgy heti 2x3 istinà¡t lehetne pl lenyomni és 14 karinak lenne dupla xp és dupla dropp, és 14 karinak normà¡l istina.
    azt alà¡irom hogy octa mà¡r bonyolultabb, mert oda azért kell fegyó, meg 95à¶s karik, de ha az istina bevà¡lik és nőnek a karik, akkor az octà¡t is meg lehetne csinà¡lni.
     
  12. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    ez megint a "mi lenne ha" erősen. :)
     
  13. Brash

    Brash User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    ez nem a mi lenne ha, hanem a mit kéne.
    ezt akarjà¡k a playerek is, ezért lép le mindenki kà¼lfà¶ldi klà¡nba, mert ott megfogjà¡k és csinà¡ljà¡k.
    ha csak à¼ltà¶k a seggeteken sose fogtok à¶sszerakni egy jó klà¡nt, de ezt pont neked kéne là¡tni.

    az emberek adottak, (ha vki megcsinà¡lja a cuccok eladà¡sà¡t és el lesz osztva mindenki kà¶zà¶tt azaz biztos drop lesz akkor meg plà¡ne) csak à¶ssze kéne őket fogni és meg kéne szervezni. nem ez a dolga egy cl-nek?
     
  14. senki

    senki User

    Joined:
    29.07.13
    Messages:
    9
    Likes Received:
    7
    a kà¼lfà¶ldi klà¡n annyiban mà¡sabb, hogy ott ha valamit mond a leader vagy al-leader vagy valami hasonló arc, akkor nincs hisztikriszti, nincs kérdés, mindenki csinà¡lja amit mondtak. egy olyan magyar emberke nem jut eszembe, akire kettőnél tà¶bb ember hallgatna (no offense mutu, gyanitom érted mire célzok). tà¶bbek kà¶zà¶tt ezért se lesz ebből az egészből semmi, nincs egy olyan ember, aki à¶sszetudnà¡ fogni az embereket és irà¡nyitani őket. kà¼lfà¶ldi klà¡nokban pedig van aki megteszi.

    ez a dropot eladjuk majd 14felé osztjuk a valaha szà¼letett legszarabb à¶tlet, aki kitalà¡lta szivesen elkà¼ldeném zabothegyezni, mivel nagyon szar divatot csinà¡lt ezzel.

    u.i.: azt pedig, hogy mindig a random kapja a dropot csak megerősiteni tudom, a mai napig csak a pszichologusommal tudok arról beszélni, hogy a tauti ringet a fostalicska random iss kapta, nem mi. az élet szép, a jà¡ték meg jó.
     
  15. Brash

    Brash User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    :d :d

    hidd el sokakat motivà¡lna. àgy azért nem aktà­v klà¡npartykon senki, mert ugyse hozzà¡ kerà¼l a drop, àºgymeg menne a biztosért. jó példa erre frintezza. 3 órà¡t végig à¶lnek, àºgy is ha csak 4. nekifutà¡sra tudjà¡k leà¶lni, mert a végén tuti kap valami 5-10 milla adenà¡t. (nemtudom pontosan mennyit, sose csinà¡ltam)

    ez viszont nagyon igaz. à‰s nem az a baj hogy nincs olyan, hanem az, hogy senki sem hajlandó megmozdulni.

    edit: az utolsó hozzà¡szólà¡sà¡val "senki" szerintem elmondott mindent amit akartam jelezni kifelé, à¶rà¼là¶k hogy van olyan aki à¡tlà¡tja a dolgokat. innentől àºgy gondolom elérte a céljà¡t a topic, remélem majd minél tà¶bben elolvassà¡tok.
     
    Last edited by a moderator: Nov 4, 2013
  16. Mutuhara

    Mutuhara User

    Joined:
    29.11.11
    Messages:
    173
    Likes Received:
    18
    à‰nis el tudnà¡m jà¡tszani a szigorຠleadert, mint mesélted "senki", hogy kirakom az iss-t a klà¡nból ha anélkà¼l eltolja a celest, hogy à­rnà¡m, csak vajon 1 hét utà¡n hà¡ny ember maradna a klà¡nban? nemzetkà¶zinél kà¶nnyen lehet pótolni àºjakkal, de magyar klà¡nnà¡l ez kicsit nehézkes... egyébként nem tudom ki vagy brash, de meg van mindennek az időpontja és aki tud az jà¶n kivétel nélkà¼l.
     
    Last edited by a moderator: Nov 4, 2013
    fgovmgdr91 likes this.
  17. senki

    senki User

    Joined:
    29.07.13
    Messages:
    9
    Likes Received:
    7
    engem mondjuk zavar, hogy e istina/e octa/tautiból eladnak _mindent_ (epicet is) és a pénzt elosztjà¡k az 5pt kà¶zà¶tt. ez azt jelenti, egy à¡tlagos epicből kap a cp àºgy 5-7millà¡t, ami elég hogy kità¶rà¶ljem vele. shotra majdnem annyi elmegy (ha vari vagy, még tà¶bb is). én nagyon nem tà¡mogatom ezt, inkà¡bb legyen totà¡l redrop, néha ha mà¡kos vagy legalà¡bb lehet egy kis extra pénzed, de hogy az 5-7millà¡ból a bà¼dà¶s életbe nem fogsz venni semmit, az tuti..

    mutu, persze, de ugye az is mà¡s.. mà¡s szint. ugye bs,ba,anyà¡mkinja egyéb nagy klà¡nokban van néha taktik és ha elbasszà¡k pl az iss celét, az nem feltétlen jó, tehà¡t simà¡n megérthető. ott nincs is fejetlenség, hogy futunk à¶ssze-vissza, jobbra-balra, ide-yoda. szóval nem is ilyen hàºdenagyon szigorຠleader kéne, csak valaki akire hallgat a nép (itt a nagymagyarklà¡nos dologra gondolok, mert annak ellenére, hogy nem mindig értettem veled egyet, azért nem vagy olyan szar leader, sőt lassan félhetek attól, hogy revo lesz a 2. oldal a szerveren [nyal-nyal]).
    én tudom, hogy magyar klà¡nban nem àºgy megy, mint nagyobb/nemzetkà¶zi klà¡nokban, hisz van ahol minden jà¶ttmentet bevesznek csak hogy legyen golyófogó.. ha meg nem tetszik el lehet menni. ugye a mennyiség nem mindig jobb, mint ha minőség van..
     
  18. KoreansCan

    KoreansCan User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    1
    Likes Received:
    1
    egy klà¡nban akkor van baj, ha az magyar. mert mindenki nagyon okos.

    pvezni és pvpzni egyszerre nem lehet. valamelyik mellett dà¶nteni kell. pvenek nem sok értelme van egy egész pà¡lyafutà¡s alatt, de mind1. ha meg pvesek vannak a magyar klà¡nokban, akkor nem is értem a vità¡t, mert à­gy sokat ne is và¡rjatok.

    pvp klà¡nból kapà¡sból el kell tà¡volà­tani azokat, akik nem akarnak pvpzni. vagyis a pvp klà¡n elején is pvezni kell éjjel nappal, hogy gyors legyen a téma. esetleg erre ki lehet hasznà¡lni az ilyen embereket. a legnagyobb hiba tà¶megre alapozni. 2, max 3 party kell a klà¡n magjà¡nak, ha meg mà¡r mag, akkor nem kell leader, illetve àºgysincs dolga szóval...a tà¶bbinek meg kell tanulni kussban maradni és golyófogónak lenni.

    epicekből a cuccok eladà¡sa arra jó, hogy mindenki kb egy szinten legyen pénzben...akà¡rmiben, viszont àºgy lassan erősà¶dik a klà¡n. nem beszélve arról, hogy a pvesek elbasszà¡k a pénzà¼ket bs setek megvételére, mer' az szép meg olcsó és sok cuccnak là¡tszik aztà¡n huha. nf-es op-k. egy normà¡lis klà¡nban alap hogy mindenki tudja mi kell neki, nem bohóckodik stat szà¡molgtà¡ssal meg hasonlókkal.

    nyà­lvà¡n egy normà¡lis klà¡nban à­gy
    a. kà¶zà¶s wh van.
    b. a cp-k maguknak szedik ki a cucckat.

    ...nem adnak el semmit ami kà¶zà¶s, vagy elcserélik arra ami kell, vagy kà¶zà¶sen veszik meg...ha valakinek egyéni igényei vannak, oldja meg...àgy sokkal gyorsabban erősà¶dne a klà¡n, mert ha egy ember tà¡pabb lesz, az viszi előre a tà¶bbit. 5kk semmit se ér. inkà¡bb kapjon a partymból a legerősebb egy istina shirtot, mint én 5kk-t, hogy hà¡tha lesz 300kk belőle, hogy vehessek egy istina shirtot, ami mà¡r volt, de eladtuk...epic fail!

    ilyenkor mà¡r egy rendszer is kéne a droppokhoz, amit sokan nem hajlandóak megérteni...jellemző e népcsoportra.

    a legjobb egy klà¡nban, ha a legtà¡pabbat és legaktà­vabbat tà¡poljà¡k tovà¡bb. ez sokat jelent. a legalja bohóc meg hulljon ki a klà¡nból. a "csalà¡dom van, nem tudok annyit jà¡tszani" blablabla meg be se lépjen. pveben meg megint...tà¶k mind1.
    ...à‰s klà¡n szinten 21 embernek nem nagy cucc kiszedni dolgokat.


    a nagy klà¡nok azért vannak ally nélkà¼l, mert a klà¡n az mà¡r az ally. a blackswans=hearthbreakers, ami egy ally volt, csak amikor még hb-s voltam mielőtt abbahagytam volna a gamet, volt egy tervezett tisztogatà¡s a klà¡nban, amibe a hb leader is belekerà¼lt (hosszàº) és az op-k à¡tmentek a bs-be, a bohócokat meg a hbban hagytà¡k.
    egyébként bà¡rkit bevettek az elején, aki alapból be tudott kerà¼lni cp-be. ha jól emlékszem 60-80 embert takarà­tottak el abban az időszakban.
    a bsben is rendszer van droppokra és nem eladogatjà¡k, mert akkor valakinek esetleg sikerélménye lesz. igazà¡ból kutyà¡t se érdekli, az olyan majd kilép. nem is tudom minek akar bà¡rki is àºjà­tani, hogy majd ő megmutatja, megy mà¡sképp is. nem egy bonyolult jà¡ték ez.

    a mà¡sik oldal szintén egy và¡logatott, klà¡nokból à¶sszemixelt valami.
     
    syzgod likes this.
  19. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    osztom a fenti véleményt, ha tetszik ha nem. à‰n évek óta international klà¡nban vagyok és ha akartam is magyar klà¡nba lenni mindig volt, ami eltà¡ntorà­tott. főleg az a komoly kà¡romkodà¡s és rosszindulat ok nélkà¼l. à‰s ezt mindig tapasztaltam. nyilvà¡n ez a kisebbség, de zavaró. lehet magyar cp-ket csinà¡lni, de egy idő utà¡n csak a versengés, a vita meg az menne, hogy miért te. à–sszefogà¡s nem lenne. ahogy à­rtà¡k egy cp-t és klà¡nt is ésszel kell felépà­teni. igazà¡ból nem nehéz, de ehhez mindenkinek partnernek kell lennie. ez az, ami nehezen kivitelezhető. kà¼lfà¶ldi klà¡nban is. nagyon sok magyar jà¡tszik kà¼lfà¶ldi klà¡nban. sok mindent mà¡r nem tudok hozzà¡fűzni az előttem leà­rtakhoz.
     
    Flaron76 likes this.
  20. Brash

    Brash User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    à–rà¼là¶k hogy érkeztek még hozzà¡szólà¡sok!

    néhà¡ny dologra azért và¡laszolnék én is:

    a topicot nem feltétlenà¼l pvp klà¡n létrehozà¡sà¡ra indà­tottam. a pvp klà¡nok mindig a top klà¡nok, ahoz viszont hogy oda eljusson valami ahoz idő kell. mindennek az eleje a pve. de nem titok hogy nyilvà¡n egy jól műkà¶dő pve csapat, akinek megvannak a cuccai hozzà¡, előbb utóbb rà¡à¡ll a pvpre.
    annak idején c4-be én is àºgy voltam hogy azt se tudtam hirtelen hol a ctrl, amikor belémkà¶tà¶tt valaki, és elmobozgattam, de egy idő utà¡n rà¡jà¶n az ember (szerintme legalà¡bb is) hogy nem egy olyan rossz dolog aza siege (vagy éppen war).

    nyilvà¡n szà¼kséges egy erős mag, és nem csak egy leader kell egy stabil klà¡n megteremtéséhez, jó ha van 2-3 ember aki tà¡mogatja és ők is "vezetik" a klà¡nt vele egyà¼tt. a kezdeményezéseket viszont mindenképpen egy leadernek kell megindà­tania.

    az hogy valakinek csalà¡dja vagy gyerekei vannak, nem feltétlen jelenti azt hogy első lépésben meg kell szabadulni tőle. az is lehet jó jà¡tékos, aki csak heti 2 alkalommal jà¡tszik, de persze nem và¡rhatja el hogy olyan tà¡mogatà¡st kapjon, mint aki aktà­v.

    a leaderekre visszatérve pedig persze, nincs kà¶nnyű dolga senkinek. de szerintem van annyi aktà­v magyar jà¡tékos, akiből kilehetne rakni elég tà¡p 2-3 cp-t minimum. plusz, van olyan jó hà­re a szervernek hogy azért sokan jà¶nnek ide jà¡tszani, főleg majd az àºj updatera és ha az àºjak là¡tnà¡k hogy megéri aktà­vnak lenni, talà¡n abból is kikerekedhetne 1 vagy 2 cp.
    4 97+os cp-vel pedig mà¡r a pvetől kezdve akà¡r lehet và¡rat foglalni is bőven. igény szerint.
     
Thread Status:
Not open for further replies.