1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Miért játszunk értelmetlenül?

Discussion in 'Archive 2.0' started by Brash, Nov 4, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    jelenleg az a baj, hogy a szerver mà¡r van annyi idős, hogy 99 alatt nem érdemes komolyabb szinten elkezdeni pvp-zni. esetleg néha-néha meg siege. addig marad a pve szépen feltà¡polni a dd-ket, majd a healert, tankot és iss-t. egy erős klà¡nba elég kb 3-4 party, akikkel mà¡r lehet warozni meg và¡rat is foglalni. persze ez még mindig kevés a nagy bossokra. egy pvp klà¡nhoz elég 1-2 cp, a tà¶bbi meg lehet egy à¶sszerakott party abból, akik éppen fent vannak. mi anno 3-4 party-val foglaltunk và¡rat, persze ehhez kellenek ismerős nagyobb klà¡nok. ehhez a jà¡tékhoz komolyabb szinten elengedhetetlen a napi 4-5 óra vagy pve vagy pvp, pa és minimum egy 95 alt kari. à‰n a main 99-et randomokkal hàºztam fel annyira, a 98-as dual-t is és a 98-as alt-ot is. ha nagyon nem figyeli az ember felkàºszik szépen a szint. nem à¡rt, ha az ember dualboxozik. à‰n nagyon sokszor voltam egy party-ban 2 karival. octa, istina, k95, még soh-ban is 2 kà¼là¶n party-ban. egyikben tank voltam rà¡adà¡sul. kivitelezhető, csak gyakorlat kell hozzà¡. emellett van egy halom kiskarim, 86-90. ez kell egy biztos tőkéhez, pl zaken elég jó pénz sok karival. szóval azért nem olyan egyszerű, hogy csak à¶sszeugrunk és akkor csinà¡lunk egy jó klà¡nt. egyénileg és klà¡n szinten is műkà¶dnie kell mindennek. előszà¶r kőkeményen pve utà¡na meg pvp.
     
  2. bugaimer

    bugaimer User

    Joined:
    10.02.12
    Messages:
    103
    Likes Received:
    53
    hozzatennem, eppen sikerult veled lennem egy k95 ptban ahol tank voltal, csak eppen nem tankoltal, mert masik partyban voltal boxal. ezzel egy dolgot ersz el hosszu tavon, az ertelmesebb emberek nem fognak veled semmi partyba menni, mert kinek kell egy semi-afk barmi. egyaltalan nem ajanlom senkinek a 2 karis egyideju jatekot, minimum 2 monitor es nagy jatektapasztalat kell hozza.
     
  3. syzgod

    syzgod User

    Joined:
    13.12.11
    Messages:
    908
    Likes Received:
    96
    sok oka van az olyannak, à¡ltalà¡ban szépen ellà¡tom a feladatom, de szokott olyan lenni, hogy a mà¡sik party-ban nekià¡llnak pvp-zni vagy csak bénà¡znak, vagy egyebek, de kà¡r fejtegetni. k95-ben meg első terem totà¡l nem szà¡mà­t, főleg ha van feoh vagy tyrr, csak à¡ltalà¡ban a feoh-k nem ismerik a shadow snare-t, tyrr-ek meg a mass stun-t. meg sajna mà¡r én nem ismerem a jà¡tékosokat, mert fél évet kihagytam. még ha tudtà¡k is, hogy boxozok is hamarabb và¡lasztottak be engem party-ba, mint mà¡st, mert még mindig jobban tankolok, mint a 80%-a a tankoknak semi-afk-ban is. bà¡rhol. ha itt uk-ban vagyok meg alapból nem dualbox-ozok, mert nem bà­rja a laptop. inkà¡bb kemény laggjaim meg freeze van.
     
  4. dmxpowa

    dmxpowa User

    Joined:
    18.12.11
    Messages:
    322
    Likes Received:
    189
    zsenialis ez a topik, kerlek folytassatok
     
  5. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    lassan 2 éve hagytam itt az egészet. olyan jó visszatérni és nevetni a topicban :d
     
  6. Brash

    Brash User

    Joined:
    04.11.13
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    ennyi?
    nem tudom hogy lehet 2 éve otthagyni egy szervert ami még nincs is 2 éves, de ha ennyi az à¶ssz hozzà¡szólà¡sod akkor szerintem nem vesztettà¼nk semmit a tà¡vozà¡soddal :)
     
    Last edited by a moderator: Nov 11, 2013
  7. májki

    májki User

    Joined:
    04.06.13
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    àœdv néktek!
    tà¶bb érdekes hozzà¡szólà¡s volt fentebb, voltak szolidabb, vehemensebb vélemények is kà¶ztà¼k, de...
    ami a lényeg lenne, az nem kristà¡lyosodik ki teljesen belőle, szerintem. pontosabban nem jà¶n à¶ssze a tà¶kéletes recept.
    akkor mi lenne mégis a megoldà¡s? 1: cp-k alapjà¡n szervezni klà¡nt, 2: leà­rt konkrét szabà¡lyokkal, ahol vagy beà¡llsz a sorba vagy nem jà¡tszol velà¼nk, 3: vagy ha leszà¼nk fent akkor csinà¡lunk valamit? nem egyszerű.

    szvsz:
    1./ ez egy jà¡ték mindenkinek tiszteletben kell tartani a mà¡sikat. azért jà¡tszunk, mert à¶rà¶mà¶t akarunk szerezni (talà¡n nem csak à¶nző módon magunknak), egymà¡snak is.
    2./ tà¡rsasjà¡ték révén, csak àºgy van értelme, hogy kà¶zà¶sen jà¡tszunk és érà¼nk el célokat. ehhez azonban tudomà¡sul kell venni, hogy a sajà¡t érdekeink de csak a jà¡tékban sérà¼lnek, vagy sérà¼lhetnek!
    3./ mindennek alapja lenne egy jól műkà¶dő fórum, ahol az alapszabà¡lyok le vannak fektetve.
    4./ à‰n alapvetően „nagy” klà¡nban képzelném el a jà¡tékosokat, akik egyà¼tt akarnak jà¡tszani. ez- hangsàºlyozom az én elképzelésem - àºgy műkà¶dne, hogy a klà¡n alapvetően cp-kből à¡llna. 1 fő klà¡n vezér, akinek 2 fő egy fokkal alacsonyabb jogokkal rendelkező helyettese lenne. ez a 3 fő nem lehetne kà¶zà¶s cp-ben. a vezér és alvezérei mà¡s-mà¡s dolgokért felelnek. az egyik menedzselné a klà¡nt (pl.: infó, fórum, létszà¡m, adó), a mà¡sik (aki legtà¶bbet aktà­v tud lenni és àºgy érzi keni-và¡gja a jà¡tékot) az okà­t menet kà¶zben jà¡tékban ( a tà¶bbit fórumon ), a 3. meg szervezi a bossok, klà¡nos partik időpontjà¡t (nem a partikat, csak az időpontokat egyezteti).
    5./ a drop osztà¡sa! hmmm, igen ez a legnagyobb kérdés…, de én ebben azzal értek egyet, aki azt mondja, hogy ne aprózzuk. adjuk el ami nem epic cumó és amit eladunk a pénzt ne osszuk szét, à¡llapodjunk meg egy sorrendben és kezdjà¼k el a karikat tà¡polni (pénz, cucc). ez kà­nos lista, de nyilvà¡nosan (csak klà¡n szinten) kellene kezelni és kevesebb vita lenne.
    6./ a cp-t pedig tà¶bb féleképpen lehetne szervezni…pl: - heti egy-két alkalom/2-4 órà¡t jà¡tszom, - van pa, vagy nincs, - alapvetően pvp v. pve érdekel jobban… stb.

    kà¶sz ha elolvasod és érdemleges và¡laszra méltatsz.
     
Thread Status:
Not open for further replies.