1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Ãltalános csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Tomasi, Dec 17, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    igen, jól tudom, hogy az sg-n is egy de az legalà¡bb nem hivatalos fórum.
    ncwest-nél csak angol nyelvű szekció van és szerintem sem szà¼kséges a szerver nyelvétől eltérő nyelvű szekciókat kialakà­tani.
    azt is jól tudom, hogy mà¡s nyelveken is flame-elik egymà¡s, de azért ők inkà¡bb csak hàºzzà¡k egymà¡st vele, nem vér và¶rà¶s fejjel kiabà¡lljà¡k mint ilyenkor a magyarok tà¶bbsége, tovà¡bbà¡ azért legalà¡bb a sajà¡t fajtà¡jukat nem szidjà¡k:)

    igen papà­ron "hivatalos" formà¡ban és lakhely szerint én is magyarnak szà¡mà­tok, de ettől fà¼ggetlenà¼l nem vagyok az, a magyar nép mellett még legalà¡bb 5 kà¼là¶nbà¶ző nép csoport vagy rassz él mo-n legalà¡bb azt, hogy ebből csak 2-t hallasz a politikai forrà¡sà¡ból nem jelenti azt, hogy a tà¶bbi nem létezik, nagyon is itt vagyunk mi tà¶bbiek is. de ez mà¡r politika aminek tàºl sok helye nincs a jà¡tékban.
     
  2. Tomasi

    Tomasi User

    Joined:
    28.11.11
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    pedig jelenthetted volna magad nem magyarnak is népszà¡mlà¡là¡skor. :p talà¡n zsidó vagy?
     
  3. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    privà¡t à¼zentben elkà¼ldtem a và¡laszt a kérdésedre és mellékeltem hozzà¡ némi ismertetőt is, mivel tovà¡bbra is tartom, hogy ez a fajta politikai provokà¡ció nem ide való.
     
  4. _Cece_

    _Cece_ User

    Joined:
    30.12.11
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    basszà¡tok meg!

    ezt mà¡r én sem bà­rom szó nélkà¼l. ilyen degenerà¡lt, ******à¡lt viselkedést! nem szà¡mà­tasz magyarnak? akkor mit rontod itt a levegőt? volt itt egy gyurcsà¡ny nevű csóka aki megmondta hogy ha nem tetszik valami el lehet menni. sajnos nem éltél vele de a lehetőség adott. sőt szeretnék kérni hogy élj vele.

    milyen népcsoportra gondolsz itt egyébként? nacionà¡lis vagy biológia-i alapon szeretnél meghatà¡rozà¡st?

    nézzà¼k: lehetsz jà¡sz akkor à¶rà¼lj hogy megvà¡ltottà¡tok magatokat lehet felà¼lni a lóra és kitakarodni, lehetsz tót akkor mehetsz vissza az erdőbe meszet égetni, lehetsz svà¡b hajrà¡ bajororszà¡gban jó a virsli/kolbà¡sz, lehetsz ruszin, romà¡n, ukrà¡n, szerb, horvà¡t menj vissza a balkà¡nra hà¡tha valaki beléd và¡gja a bà¶kà¶t ilyen gondolatokért. ja de előtte ellopjà¡k a gatyà¡dat is. lehetsz arab vagy bà¡rmely mà¡s mohamedà¡n felekezet képviselője akkor szà­vesen megmutatom merre van mekka és a szent kà¶vedig rugdosom a segged. lehet izrelita akkor meg az araboknak mutatom meg hol vagy, nem is értem miért haragszanak rà¡juk lényegében csak kisajà¡tà­tottà¡k a kà¶zel kelet egy részét és kà¼lső segà­tséggel oda telepedtek, semmi rossz nincs ebben az ő szemszà¶gà¼kből à¡mde lehet az egyszeri ali nem csipà¡zza ha azt mondjà¡k neki bocsi itt mi éltà¼nk 2000 éve csak elkà¡rtyà¡ztuk de most vissza jà¶và¼nk. ha szerencséd van csak karóba hàºznak, anà¡lisan.
    à‰s elértà¼nk egy rassz alapຠcsoporthoz. lehetsz indià¡ból idevà¡ndorolt naturista csoport tagja is. ebben az esetben jelezném kint tà¡gasabb lehet szedni a putrit és tovà¡bb bazsebà¡lni mà¡s irà¡nyban.

    akit kihagytam attól elnézést kérek. ill a felekezeti hovatartozà¡s csakis mint gyűjtőfogalom hasznà¡ltam nem leminősà­tésként.
     
  5. MrScubba

    MrScubba User

    Joined:
    03.12.11
    Messages:
    505
    Likes Received:
    75
    ez legalà¡bb szépen, và¡lasztékosan meg volt fogalmazva, dà­jazom.
     
  6. RapidBlades

    RapidBlades User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    218
    Likes Received:
    1
    à‰n csak annyit, hogy nem szeretem mikor mmo-kba ehhez hasonló oltà¡sok mennek és valószà­nű emiatt van az amiért sokan nem hà­reskednek azzal, hogy van vmi magyar kà¶tődésà¼k. amà­g valaki normà¡lisan viselkedik nem szà¡mà­t az milyen népcsoporthoz való szerintem. tovà¡bbà¡ én nem sértettem itt meg senkit, mert szerintem egyeltalà¡n semmi sértőt nem mondtam senkinek, ellenben te mondhatni az à¶ssze kelet-európai, kà¶zel-keleti és arab népet megsértetted.

    egyébként a jà¡sz = arab, valahonnan à‰szak afrikà¡ból jà¶ttek egészen idà¡ig, nevà¼ket a perzsà¡któl kaptà¡k ami eredetileg jaas, amit magyarul jà¡sznak ejtesz és à­rsz is.
     
  7. DeepBlue

    DeepBlue User

    Joined:
    30.11.11
    Messages:
    7,766
    Likes Received:
    431
    dear members,

    as you continue to use this thread to flame eachother and to discuss racial/ethnic politics then im afraid we are going to close it as this wont be tolerated here.

    regards.
     
Thread Status:
Not open for further replies.