1. Discord Support team Facebook l2central.info

Ãltalános csevegő

Discussion in 'Archive 2.0' started by Tomasi, Dec 17, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. RapidBlades

RapidBlades User

igen, jól tudom, hogy az sg-n is egy de az legalà¡bb nem hivatalos fórum.
    ncwest-nél csak angol nyelvű szekció van és szerintem sem szà¼kséges a szerver nyelvétől eltérő nyelvű szekciókat kialakà­tani.
    azt is jól tudom, hogy mà¡s nyelveken is flame-elik egymà¡s, de azért ők inkà¡bb csak hàºzzà¡k egymà¡st vele, nem vér và¶rà¶s fejjel kiabà¡lljà¡k mint ilyenkor a magyarok tà¶bbsége, tovà¡bbà¡ azért legalà¡bb a sajà¡t fajtà¡jukat nem szidjà¡k:)

igen papà­ron "hivatalos" formà¡ban és lakhely szerint én is magyarnak szà¡mà­tok, de ettől fà¼ggetlenà¼l nem vagyok az, a magyar nép mellett még legalà¡bb 5 kà¼là¶nbà¶ző nép csoport vagy rassz él mo-n legalà¡bb azt, hogy ebből csak 2-t hallasz a politikai forrà¡sà¡ból nem jelenti azt, hogy a tà¶bbi nem létezik, nagyon is itt vagyunk mi tà¶bbiek is. de ez mà¡r politika aminek tàºl sok helye nincs a jà¡tékban.

2. Tomasi

Tomasi User

pedig jelenthetted volna magad nem magyarnak is népszà¡mlà¡là¡skor. :p talà¡n zsidó vagy?

3. RapidBlades

RapidBlades User

privà¡t à¼zentben elkà¼ldtem a và¡laszt a kérdésedre és mellékeltem hozzà¡ némi ismertetőt is, mivel tovà¡bbra is tartom, hogy ez a fajta politikai provokà¡ció nem ide való.

4. _Cece_

_Cece_ User

basszà¡tok meg!

ezt mà¡r én sem bà­rom szó nélkà¼l. ilyen degenerà¡lt, ******à¡lt viselkedést! nem szà¡mà­tasz magyarnak? akkor mit rontod itt a levegőt? volt itt egy gyurcsà¡ny nevű csóka aki megmondta hogy ha nem tetszik valami el lehet menni. sajnos nem éltél vele de a lehetőség adott. sőt szeretnék kérni hogy élj vele.

milyen népcsoportra gondolsz itt egyébként? nacionà¡lis vagy biológia-i alapon szeretnél meghatà¡rozà¡st?

nézzà¼k: lehetsz jà¡sz akkor à¶rà¼lj hogy megvà¡ltottà¡tok magatokat lehet felà¼lni a lóra és kitakarodni, lehetsz tót akkor mehetsz vissza az erdőbe meszet égetni, lehetsz svà¡b hajrà¡ bajororszà¡gban jó a virsli/kolbà¡sz, lehetsz ruszin, romà¡n, ukrà¡n, szerb, horvà¡t menj vissza a balkà¡nra hà¡tha valaki beléd và¡gja a bà¶kà¶t ilyen gondolatokért. ja de előtte ellopjà¡k a gatyà¡dat is. lehetsz arab vagy bà¡rmely mà¡s mohamedà¡n felekezet képviselője akkor szà­vesen megmutatom merre van mekka és a szent kà¶vedig rugdosom a segged. lehet izrelita akkor meg az araboknak mutatom meg hol vagy, nem is értem miért haragszanak rà¡juk lényegében csak kisajà¡tà­tottà¡k a kà¶zel kelet egy részét és kà¼lső segà­tséggel oda telepedtek, semmi rossz nincs ebben az ő szemszà¶gà¼kből à¡mde lehet az egyszeri ali nem csipà¡zza ha azt mondjà¡k neki bocsi itt mi éltà¼nk 2000 éve csak elkà¡rtyà¡ztuk de most vissza jà¶và¼nk. ha szerencséd van csak karóba hàºznak, anà¡lisan.
    à‰s elértà¼nk egy rassz alapຠcsoporthoz. lehetsz indià¡ból idevà¡ndorolt naturista csoport tagja is. ebben az esetben jelezném kint tà¡gasabb lehet szedni a putrit és tovà¡bb bazsebà¡lni mà¡s irà¡nyban.

akit kihagytam attól elnézést kérek. ill a felekezeti hovatartozà¡s csakis mint gyűjtőfogalom hasznà¡ltam nem leminősà­tésként.

5. MrScubba

MrScubba User

ez legalà¡bb szépen, và¡lasztékosan meg volt fogalmazva, dà­jazom.

6. RapidBlades

RapidBlades User

à‰n csak annyit, hogy nem szeretem mikor mmo-kba ehhez hasonló oltà¡sok mennek és valószà­nű emiatt van az amiért sokan nem hà­reskednek azzal, hogy van vmi magyar kà¶tődésà¼k. amà­g valaki normà¡lisan viselkedik nem szà¡mà­t az milyen népcsoporthoz való szerintem. tovà¡bbà¡ én nem sértettem itt meg senkit, mert szerintem egyeltalà¡n semmi sértőt nem mondtam senkinek, ellenben te mondhatni az à¶ssze kelet-európai, kà¶zel-keleti és arab népet megsértetted.

egyébként a jà¡sz = arab, valahonnan à‰szak afrikà¡ból jà¶ttek egészen idà¡ig, nevà¼ket a perzsà¡któl kaptà¡k ami eredetileg jaas, amit magyarul jà¡sznak ejtesz és à­rsz is.

7. DeepBlue

DeepBlue User

dear members,

as you continue to use this thread to flame eachother and to discuss racial/ethnic politics then im afraid we are going to close it as this wont be tolerated here.

regards.

Thread Status:
Not open for further replies.