здравейте! преди няколко дни започнах да играя в този сървър. преди това играх в сървър naia. въпросът ми към вас е, има ли добри бг кланове, в които хората да си помагат, приятна атмосфера и т.н.. видях, че тук опцията path of awakening са я забранили. в момента играя ghost sentinel, като за вбъдеще ще развия още няколко героя. не съм хардкор играч, играя за кеф, когато имам време, макар и малко да е. повече си падам по pve-to. в момента съм 63 лвл, още съм със ц грейд. правя куестите за стил дор монетите. след като няма path of awakening, а и съм нов играч, който няма капитал, да си купи оръжие. въпросът ми е да си купувам ли оръжие със монетките, кой грейд, и как ще се развият нещатата за вбъдеще с обличането ми, фарм ли, рейдове ли, аукцион ли, крафт ли, въпросните монетки ще ми трябват ли за нещо друго, и ако реша да купя сега нисък грейд армор или оръжие, ще ми стигнат ли монетите за по-нагоре. в момента съм платил 1 месец премиум акаунт. всяка помощ и информация, ще ми бъде от полза. благодаря предварително.
добре дошъл в core! чисто бг кланове, май няма(може и да греша).но виж, кланове с българско участие -колкото искашpoa не ти трябва!с монетките се оправяш без проблем до 85(стига да ъпгрейдваш нещата, а не да взимаш нови, за всеки грейд).на 85 си вземаш евент сета и оръжието, и ако не мислиш да играеш соло, с тях си караш до 95. 150 елемент на оръжието те оправят в повечето случаи, сета може и без еле.е...с оръжието може да се заиграеш....апокалипсис заради 2sa, и да прескочиш r95, въпрос на приоритетипартита има много и от 86 почваш яко s3(boz core) и не пропускаи закен, фрея докато можеш защото пари се изкарват от дроп или фарм на адена със съмоунър в манастира(то принципно има още доста вариянти за адена, но това са най-очевидните и практикувани.като се ъпдейтнем следващия месец, може и да се променят някои неща, но до тогава предполагам ще си придобил някаква представа за сървъра.успех!