1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Discuţii Libere

Discussion in 'Archive 2.0' started by Novern, Dec 18, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AncientEvil

AncientEvil User

in afara de faptul ca esti emo la maxim ar mai trebui sa inteleg ceva din postul tau ,ca sincer nu mai inteleg nimic xd
    au gresit aia,ti-au dat inapoi ce ai pierdut,mai mult de atat nu inteleg ce te supara.tot nu iti place ,vrei sa te muti pe alt server unde crezi ca va fi mai bine ,bravo tie, la revedere :)

2. Soarecu

Soarecu User

haitata, eu nu inteleg totusi ce-ti doresti tu acum. ok, a fost lag, a fost naspa, faptul e consumat..in afara de o compensatie in iteme / pa ce te-ai astepta sa primesti? vrei sa te bage innova intr-o masina a timpului si sa joci din nou alea doua saptamani fara lag?
    daca nu mai suporti sa joci aici, vinde contul si sigur iei mai mult decat ai cheltuit. daca vrei si daune pentru cele doua saptamani "pierdute" atunci e mai greu, probabil va trebui sa-i dai in judecata. dar vad ca esti hotarat, deci presupun ca nu va fi asta un impediment.

3. dem00

dem00 User

si ncwest a avut exact aceleasi probleme cu lagul. deci n-ai cu cine si cu ce pe un engine pe care ruleaza lineage2.

4. TheOneL

TheOneL User

acum totul e ok!

5. eraxus

eraxus User

buna ziua, de curand am descarcat acest joc si nu reusesc in niciun fel sa-l fac sa mearga, dau play imi apare o fereastra neagra ca cea de la 'cmd' si se inchide foarte repede si dupa aia nimic... am descarcat 'check4game.exe' si mi-a aparut ca imi lipsesc cateva fisiere care nu se descarca cand dau 'fix game' asa cum scrie in instructiuni. am facut o poza la lista fisierelor: http://v-img.ru/images/fakon.jpg daca este cineva binevoitor sa le uploadeze sau sa mi le trimita pe kiddoeraxus@yahoo.com . as fi foarte recunoscator. multumesc.

6. randomm

randomm User

tie nu ti-a mers frost updater si de asta ai fisierele lipsa. frost = antibot sistem. reinstaleaza aplicatia 4game, ar trebui sa iti rezolve problema.

7. eraxus

eraxus User

deja am reinstalat-o de vreo 3 ori.:(

Thread Status:
Not open for further replies.