1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Otazky o hre

Discussion in 'Archive 2.0' started by Triglav90, Apr 16, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Triglav90

    Triglav90 User

    Joined:
    18.09.13
    Messages:
    6
    Likes Received:
    2
    caute hrdinovia elmoredenu!

    mate nejaku otazku, na ktoru neviete najst odpoved? skuste sa spytat tu! odpoved nemusi na seba nechat dlho cakat. :confused:
     
    loxlyuk likes this.
  2. KarelIV

    KarelIV User

    Joined:
    17.04.14
    Messages:
    11
    Likes Received:
    9
    ja bych spise potreboval poradit kde nafarmit adenky, nejak se me posledni dobou rozkutaleli a nestiham doplnovat (( budu vdecny za kazdou dobrou radu (jen jednu radu ne za eura nekupuji nemam ))))) )
     
  3. Lunetta

    Lunetta User

    Joined:
    22.10.13
    Messages:
    343
    Likes Received:
    67
    presunuté do časti, ktorej sa to tà½ka ;)

    tak skàºsim poradiť. karlà­ku myslà­m, å¾e si jeden z tà½ch, čo mà¡ xyz postà¡v na roznych lvloch. zarà¡bať adenky sa dà¡ hlavne v cp (o ktorຠtuå¡à­m ty nemà¡å¡ nàºdzu). pà¡r vecà­, ktoré nà¡m vynà¡å¡ali:

    ad1.
    zaken - určo mà¡ kaå¾dའz tvojej cp minimà¡lne jednu postavu 85-87 (kvoli dropu). aj to mà¡lo čo dropne po predanà­ niečo vynesie a pà¡r shotov ti to zabezpečà­ ;)
    epic freya/frintezza (nutnà¡ druhà¡ cp) - dropà­k z tà½chto epikov ak je dobrའvynesie o dosť viac ;)

    ad2.
    istina/octavis - +box, celའdrop ostà¡va v parte, čo znamenà¡ vå¡etky prachy pre và¡s.

    ad3.
    tiat - tuå¡à­m bol pridanའod epeisodionu. tieå¾ asi pre dve party takå¾e ďalå¡à­ drop do domu.

    ad4.
    daily instancie, ktoré majຠako takຠå¡ancu na drop.
    spicula/baylor/spezion/epic spezion - tieto sme robili my s cp a celkom vynà¡å¡ali (spezion apo luk...)

    ad5.
    epic istina/epic octavis/epic tauti/ tauti - neviem akའmà¡te systém v sedmičkà¡ch ale v fa to bolo å¡tà½lom redropu a kaå¾dej parte sa niečo dostalo.

    zà¡kladom je ale tieto akcie absolvovať ako cp ;)
     
    Last edited by a moderator: Apr 28, 2014
  4. Juhos

    Juhos User

    Joined:
    07.05.14
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    ahoj všichni. jsem tady na serveru novའa ještě s touhle hrou nemà¡m moc zkušenostà­, takže bych rà¡d poprosil o pà¡r rad.

    prvnà­ co mě trà¡pà­ je, že po 85 lvl mi zkončil newbie buff, takže teď budu muset založit partu bufferů, abych se mohl buffovat anebo je i nějakà¡ jinà¡ možnost?

    dalšà­ věc je mentor systém. trošku bych chtěl osvětlit jak to funguje?

    a poslednà­ věc co mě napadà¡ jsou zkratky ve hře, kterའjsem zatà­m nestihl pobrat :d a to iss a cp ?


    děkuju všem co mi odpovà­ :) každà¡ pomoc je pro mě dobrà¡ :) jsem tu zatà­m jen 14 dnà­, tak jsem toho zatà­m nestihl moc pobrat ze hry a přeci jen ty lvly docela nabyli. :d
     
  5. Lunetta

    Lunetta User

    Joined:
    22.10.13
    Messages:
    343
    Likes Received:
    67
    od updatu na god mà¡š možnosť využà­vať party matching. to znamenà¡, že àºplnà¡ nutnosť mať buffera nie je. otà¡zkou je, či si platà­š premium account (pa) alebo nie. v prà­pade, že nie, možeš mať zapnuté len jedo okno, čo znamenà¡, že ak by si si aj spravil buffera, nelogneš ho. ak pa mà¡š, buffer sa hodà­ :) viacmenej rob daily questy - kartia 85/ soa/teredor, kde je nutnà¡ parta. po 87 lvl už by ťa mali invitnàºť aj do party na exp. tie sa skladajຠčasto a lokà¡cia je stronghold iii. je to aoe lokà¡cia čo značà­, že sa tam vo veľkom vlakujຠmoby a plošnà½mi skillmi sa zabà­jajàº.


    mentor systém pomà¡ha ad 1 mentee - čo si určite bol a to 50% exp navrch keď mà¡š mentora online, nonstop buff ak je online a najdoležitejšie je, že po dosiahnutà­ 85 lvl si vieš za mentee certifikà¡ty vybrať low r85 armor a gunu + nejaké rshoty na začiatok.
    ad 2 mentor - 5% exp bonus a mentee coiny, za ktoré sa nà¡sledne dajຠvymieňať veci. či ele šutre 60, unbind scrolly, ktoré viacmenej ty už asi nebudeš potrebovať a teraz fakt neviem čo ešte to si vieš presne pozrieť u npc mentor guide.

    iss - buffer - na začiatku god to bol iss enchanter, teraz už sa to zase delà­ podľa charakterov na iss swordmuse, iss spectral dancer, iss dominator, iss doomcryer, iss hierophant (dàºfam, že som ani jedného nezabudla.

    cp - constant parta. neviem ako si zbehlའv angličtine, ale značà­ to stà¡lu partu, s ktorou pravidelne hrà¡vaš. je to asi najlepšia cesta, ako sa dostať k dropom, và½bave a podobne. hrať s jednou partou, kde sa všetko delà­ rovnà½m dielom.


    nie je začo. vitaj v hre a dàºfam, že sa ti tu zapà¡či :) v prà­pade akà½chkoľvek ďalšà­ch otà¡zok nevà¡haj a pà½taj sa :)

    a ešte som zabudla, netušà­m ako si na tom s angličtinou ale tu je pekne popà­sané ako lvliť atd :)

    https://4gameforum.com/showthread.php?t=27981
     
    Last edited by a moderator: May 7, 2014
  6. Juhos

    Juhos User

    Joined:
    07.05.14
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0

    super, mockrà¡t děkuju :) přeci jen hraju spà­å¡ pro zà¡bavu po prà¡ci a chci si troå¡ku zahrà¡t a ne pořà¡d jen googlit něco ;) tohle mi hrozně pomohlo, takå¾e mockrà¡t děkuju a určitě se jeå¡tě na và¡s obrà¡tà­m ;)
     
  7. Buxant

    Buxant Banned

    Joined:
    11.12.13
    Messages:
    193
    Likes Received:
    16
    po 85 uz nepotrebujes wc bd sws(+propheta jako luxus) jako tomu byvalo kdysi, po 85 se wc,bd,sws a prophet promeni v iss bd/sws/pp/wc a ten 1 buffer ma uplne vsechny buffy, nemusis to ani dal expit, 85 lvl buffer ti bohate staci na vsechno pokud se chystas chodit solo a jeste k tomu mas extra postavu na zakena ( od 13, kvetna se bude dat chodit freya jen v 7 lidech takze jeste freyu ). tech 85 postav bysis casem mel udelat vic, zaprvy si je muzes brat jako mentee ( ty budes jejich mentor, nutnost koupit premium acc nebo mit 2 pc ) - za mentee coiny koupis item a ten prodas v pohode za 40-50kk ( mozna i vic ) + kdyz budes chodit zakeny ( popripadne freyu ), mas sanci zas vydelavat na dropech a kdyz se ti hodne postesti, padne ti blessed zaken earring a kdyz ho prodas, mas 6-7kkk ( miliard ) vydelano, ja sam mam tech postav 6 a na 7. se uz pracuje ( ma 82 lvl ) :)
     
  8. JetWave

    JetWave User

    Joined:
    28.06.14
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    cus mam problem s tim ze jako cl nemuzu vybirat z cwh. pise mi to chybu, ale cl jsem. nemohu ani menit ke za crp. dobra rana nad zlato dik :)
     
    Last edited by a moderator: Jun 28, 2014
  9. Lunetta

    Lunetta User

    Joined:
    22.10.13
    Messages:
    343
    Likes Received:
    67
    ahoj, kontaktoval si ohľadne tohto problému support? ako moderà¡tor ti s tà½m ja nie som schopnà¡ pomocť, maximà¡lne, keď mi pošleš čà­slo ticketu. mà¡me aj slovenské gm, takže kľudne keď budeš pà­sať supportu povedz, že potrebuješ svk/cz gm aby to s tebou prebral.
     
Thread Status:
Not open for further replies.