Rowniez szukam Cp na nowym serwerze Klasa postaci: Aeore Healer Godziny grania: 19-23 (w niektore dni loguje sie wczesniej) Dodatkowe info: Gralam w L2 od c4 po Naie, wolalabym grupe ktora potrafi zachowac zdrowy dystans do gry. Preferuje PVP ponad Pve.
PVE/PVP CP w klanie VaeVictis szuka Issa (100+) lub DD (102+) z kontem premium (robimy epiki w 1 pt z boxami). CP Time: Pon-Pt (19 - 21) + siege. Mail lub PM w grze "Shizushu
Wszyscy chętni bez klanów, w cp i bez, zapraszamy do wspólnej gry w gronie osób, które się trochę z znają, z innych serwerów, privów, core czy też hardcorowego classic'a. Tworzymy grupę osób składajacą się z kilkunasty, jeśli nie ponad 20 osób, która zamierza wspólnie stawiać czoła wyzwaniom stawianym na nowo otwierajacym się serwerze Ramona. Jeżeli chciałbyś grać wspólnie z nami, i razem tworzyć klan. Zapraszamy. Wymagania: - 18+ - zrozumienie dla innych, że poza l2 inni mają też rodziny, prace itd. (jeżeli masz szkołę i ją olewasz na rzecz l2 - twoja sprawa), - zrozumienie dla tych, którzy dopiero zaczynają przygodę z aktualną kroniką (niektórzy zatrzymali się na interlude), - pokory, gdy zginiesz od lepszego od siebie, nie musiał oszukiwać i płacić, po prostu był lepszy, - szacunku dla swojej postaci, to że ktoś Cię zabił, nie znaczy, że od razu musisz robić tą samą klasę co on i porzucać aktualnego chara, - aktywności na discordzie, w tym samym czasie, w którym jesteś w grze, - nie nadużywania wulgaryzmów, najlepiej wcale (niektórzy mogę mieć odpalone głośniki zamiast słuchawek, a w okolicy mogą znajdować się ich pociechy). Zapraszamy na serwer discord: https://discord.gg/f8ujPDG
Polskie CP na serwerze Ramona poszukuje 2x heal ! Prime time: 18-23 (do dogadania) PM na forum albo ing "mAdmara
PVE/PVP CP w klanie VaeVictis szuka Tanka i Issa 101+ CP Time: Pon-Czw (19 - 21) + siege. Mail lub PM w grze "Wolkuz
Pve/P CP w klanie VaeVictis szuka Heala lub Feaoh 100+ (z kontem Premium,w jedno pt+boxy robimy epiki) CP Time: Pon-Pia(21-23) + siege. pm lub mail w grze "eBahurasPWNZ
Polskie CP szuka Wynna/Othella i Tanka 97+. CP time 19-23, ts3 obowiazkowy. PM/Mail w grze Darkshinigami,Smyku albo Savelisy
Witam. Poszukuje CP Serwer Ramona Feoh99/Healer96 Godziny grania: 17-21 badź też 22- 1 W zależności od tygodnia gdyż pracuje na 2 zmiany. pm here
Witam, poszukuję CP PvP/PvE moja postać to Othell WR 102 z niezłym eq ale bez seta pvp i broni pvp. Moja aktywność może być od 21 do około 1 rano . Jeśli ktoś ma propozycję lub pytania zapraszam na pw
Witam, poszukuję ekipy do gry będę dopiero zaczynał grać na tym serverze także jestem dość elastyczny co do klasy. Gram głównie w godzinach porannych ~9-15. W l2 gram od 12 lat na GODzie przez jakiś czas grałem na serverach NCWestu. Więcej info priv.