na dramę przyjdzie jeszcze poczekać... dajmy się lilithowcom zadomowić na core, poznać głównych drama makerów itp
po tym ge...... awatarze i skojarzeniach z "legactwem" ... a co ja będę się rozpisywał. pożyjemy zobaczymy.
lilithowcom zadomowić na core... ja z lilitha widze tylko posty legato no i jakiś 2 nieznanych mi randomów :d. pozdrawiam ;]
o mnie rizzerek zapomnial ;( tyle cierpienia, a ja taki miły byłem i skołatane serduszko rizzerka pocieszałem, a ten łajdacko mnie traktujac; okrutnie i niesmacznie mnie zignorował! toć to potwarz jakich nie widuje się często! toteż domagam się gratyfikacji i zadośćuczynienia! rozumko pchełko?;3 edit: literówki(jeszcze śpie)
jak włączyć to słynne polskie tłumaczenie? specjalnie pobrałem tą wersje l2 by zobaczyć na jakim poziomie stoi tłumaczenie, pobrałem tą "polską wersję gry", odpalam a tutaj buuum angielski. w opcjach do wyboru jedynie angielski. ktoś coś? jestem ciekaw tego tłumaczenia.
coś takiego nie istnieje. polski serwer został zamknięty we wrześniu, a wraz z nim przepadło "tłumaczenie".
jak takie słynne, to gdzie byłeś przed wrześniem tego roku? poza tym, jeżeli jesteś "starym" graczem to posikalbys się ze śmiechu, nic nie straciłeś.
czesc to znowu ja :d ... pytanie mam ... istnieje mozliwosc przelozenia koszulki +10 z l2 store w obrebie konta ?
nie z poziomu gracza. ale możesz napisać do suppoortu. może przeniosą. mi tak przenieśli co prawda tylko agathiona(nie można było go przenosić przez dimensional merchant) ale możliwość taką mają. warto by spróbować.