zacząłem od forum, bo może trzeba coś zrobić by esencje pozyskać. jeśli to sprawa na support to bbaja btw - czy zwracali chociaż fame po transferze, czy wszystko trzeba cisnąć od początku...
postacie w dzien transferu (eni te odzyskiwane) miały fame bez zmian, w postaciach z odzyskania (po czasie) nie spodziewał bym się że wsyztsko bedzie w 110% cacy pamiętaj że to innova. jednak też może po prostu wcześniej na coś wydałeś i po porstu nie pamętasz.
nie dałbym rady wydać fame do równego 0 pvp/pk również 0 raid points 0 itp itp. przy postaciach przenoszczoncyh wcześniej te statystyki zostawały? ps. posty i screeny z poprzedniego forum przepadły bezpowrotnie?
tak, te statystyki zostaly przeniesione prawidłowo podczas przenosin. forum pl nie istnieje juz od pewnego czasu, i wątpie aby cokolwiek z tamtą przetwało moze na serwerah gdzies sa jeszcze posty i konta, ale nie ma dla nas tam wglądu
widać symptomy starzenia się serwera, jeśli przyszła kronika nie zmobilizuje graczy, to serwer będzie szedł na dno.
forum umarło ponieważ moderatorzy usuwają wszystkie ciekawe topici nawet gdy nie naruszają one regulaminu. przykładem jest temat w którym prosiliśmy o pomoc w obronie oren, niewiadomo dlaczego eska skasował temat... przez niego death straciło zamek...
doczekać się doczekamy, pewnie jakoś maj/czerwiec. tak mi się wydaje. ale jak będzie to nawet putin nie wie plażo pliz.... mieliscie tam rg i bs, i i tak straciliscie, myslisz ze jakby jakiś polski klanik zauważył ten topic to byście ogronili? straciliście zamek po niespełna 10min siege, w dodatku, kto by chciał pomagać takiemu klanmowi aby został u was pvp stone? otago wbiłby go w swojego apo cuttera?
on ma spectera* klan sie ponoc rozwija;3 slyszalem ze w planach maja robienie zwyklego tautiego, bo wreszcie ogarneli skad sie wejsciowki na niego bierze.
dlaczego taka drame robicie o klan death ?? jakos pojac nie moge dlaczego pare osob jezdzie na ten klan
nie, nie, ta miłość zaczęła się dłuuugo wcześniej, za górami za lasami w miejscu o którym nie można opowiadać.
ty jestes naprawde az tak glupi, ze sadzisz ze to napisal ktos z klanu death a nie blejd albo inny idiota? powaznie?
znająć ludzi z klanu death i ich afb (away from brain). tak jestem prawie 100% pewny że to ktoś od nich. po twojje wypowiedzi wnioskuję że jesteś z death, popatrz na swojąwypowiedz i powiedz mi czym ona się różni od kosiaczka xd
pewnie po wakacjach bedzie jak zwykle. wole czekac na bless online do tego czasu, poza tym nowa kronika nic ciekawego nie wnosi kolejne nerfy adeny.
nic ciekawego nie wnosi xdddddd ja jebe czlowieku, idz moze pierw zobacz co ta kronika zmienia, bo to jeden z wiekszych update od goda xd