1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

Informacyjnie - stan Core dla osób z Lilith

Discussion in 'Archive 2.0' started by Razzly, Aug 16, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. L3gAt0

L3gAt0 User

na lilith w ostatnim tygodniu zostalo zbanowace cp ktore mial sety pvp (farmione dzieki botom oczywiscie ) i top epiki wiec oni nie sprzedaja, a jesli chodzi o inne sety pvp do kupna to mozesz pomazyc(jest ich mala ilosc poprostu) chyba ze ktos z grajacych bedzie quitowal bo posiadacze to nieliczne osoby- +8 setow nie ma na lilith

Surprised likes this.
  2. a4se.

a4se. User

tak się składa że w bmf a potem w ta mieliśmy wedłóg mnie bardzo sprawiedliwy system dkp. nigdy nie słyszałem nic złego na temat systemu który prowadziłem. a potem zmodyfikowałem z visalą na potrzeby ta. dodatkowo dkp nie miało nic wspólnego z rozpadem ta, a jedynie niechęć już do servera moja jak i visali. thats all folks. odnośnie dkp mam nawet jeszcze tabelki lol, jak ktoś będzie chciał zobaczyć to pm xd (eksponat już muzealny xd)

Punisher and Schofield like this.
  3. Punisher

Punisher User

widziałem twoje tabele w google drive. muszę przyznać że jest to bardzo profesjonalnie zrobione. widać że sporo czasu to pochłonęło. ale nie myśl że cię lubię :p pozdrawiam

4. Ridyana

Ridyana User

ano, nasz wstępny dkp był ze strony euphorii :< po merge dajcie znać jak wróci stare woh :p

5. L3gAt0

L3gAt0 User

moze ktos powiedziec ile jest wart ruler;s authority ?

6. Alarion

Alarion User

jak moje cp sie wyprzedawalo to po 12-13kkk od sztuki

L3gAt0 likes this.
  7. L3gAt0

L3gAt0 User

slyszalem alarion ze niektorzy wracaja od was z klanu to prawda ?

8. Rizzer

Rizzer User

raczej nie legato, większość klanu idzie na archeage no i z dnia na dzień coraz więcej osób, ucieka z l2 na aa :p

9. L3gAt0

L3gAt0 User

pamietaj l2 to narkotyk do ktorego zawsze sie wraca :d

Punisher likes this.
  10. Alarion

Alarion User

akurat rizzer ma racje. 3 tyg temu mielismy + - 30 osob, teraz przekorczylismy juz setke (wczoraj włoskie cp doszlo kolejne). coraz wiecej ludzi z bs nas pm-uje, fakt, ze czesc z nich robi to w tajemnicy, bo nie chce jeszcze swojemu cp mowic o tym. w zasadzie to mamy juz wiecej osob niz bs w l2 xdd

w ba jest troszeczke podobnie. a to nadal closed beta, gdzie sa juz 4 eu serwery, na kazdym po kilkanascie tys osob, podczas gdy na core sami wiecie, ze jest okolo 500-700.

kiedy otworza wam tego smiesznego l2 classic, to tez iles % ludzi odpadnie bo im sie w dupach poprzewracalo i wydaje sie, ze wciskanie ciaglw f1 by wbic w 2h 5% na 40 na 1/6 drop rate'u to cos fajnego xdd

mimo, ze quitnelismy z powodu kilku chorych rozwiazan na obecnej kronice (wchodzenie na instancje i ich ilosc glownie) to wolalbym juz grac na tym co jest teraz niz zazynac jakiegos 10 letniego trupa, ktory ma jeszcze 1/6 tego drop rate co bylo 10 lat temu xddd

moze i bym sie zgodzil, ale aa ma wiekszosc tych rzeczy, ktore wszyscy kochalismy w l2 i to z wieloma dodatkowymi funkcjami na silniku, ktory dziala na moim kompie lepiej niz l2 (a nie mam tak slabego kompa wcale...)

Last edited by a moderator: Aug 21, 2014
    L3gAt0 likes this.
  11. Punisher

Punisher User

daje wam maksymalnie od 3 do 6 miesięcy z aa i będziecie szukać serwera l2.

przerabiałem ten hype za każdym razem jak wychodziła nowa gra.

Last edited by a moderator: Aug 22, 2014
    Ridyana, mitsubishi, RedWind and 2 others like this.
  12. Rizzer

Rizzer User

aa to nie gw/tera/aion :p

Schofield likes this.
  13. Ridyana

Ridyana User

i tak wrócą. może nie zapłaczą za grą ale za portfelem i godzinkami nolifu :p

RedWind likes this.
  14. Negnal

Negnal User

ja mam swoja teorie na temat odejscia wielu graczy z l2 na aa :)
    wiem ze aa dlugo nie pociagnie to proste kiedys zacytuje ten post ze mialem racje ale to potrwa pare miesiecy po premierze xd wystarczy ze narazie przyciaga graczy swoim brakiem p2w ktory napewno "nigdy sie nie pojawi" tak jak w l2 byly na poczatku same vity i buffy z issa mhmh - ale to nie ta teoria ktora nie zdradze

co do l2classic zgadzam sie ze ludzi tam idacy zyja zgubna nadzieja ze to bedzie taka sama dobra zabawa jakby nigdy w l2 nie grali - miesiac lub 2 i serwer l2classic umrze.

15. Punisher

Punisher User

nie oszukujmy się ale teraz gracze l2 bardzo często mają pracę, dom, rodzinę i hipotekę do spłacenia. to nie te czasy kiedy na wagarach siedziało się po 12 h w grze a na l2 classic bez dobrego online min 10-12h gówno się ugra.

Schofield likes this.
  16. a4se.

a4se. User

70 może 80% ludzie grających na god to ludzie którzy zwabieni zostali f2p. przyzwyczajeni są że 1-40 robi się w 1h(w tym czasie exp, zarcie, sranie, spacer) i masz 40. a classic 40 to oni po 2 miesiącach może zobaczą. dobiją 40 i nie będą mieć adeny na sprzęt. wielkie qq server niedo gry. teraz płaczą że jest nerf drop adeny, a chcą grać na l2clasic. gdzie tu logika?

aa? taaa gw na beta testach też robiło taki szał, skyrimonline, czas na aa. ok aa jest może troszkę lepsze niż wcześniej wymienione. jednak historia lubi się powtarzać. do zobaczenia na core za kilka miesięcy w takim razie :)

Ridyana and Freezer like this.
  17. BlueSky

BlueSky User

sciągam aa i szukam fajnego cp na core :rolleyes:

18. mitsubishi

mitsubishi User

nie, to nie był powód. horda nie była "box klanem do farmienia merchantow".
    elronia raz chyba na miesiac oddal lidera jakiejs dziewczynce (16lat), to bylo rok temu, wtedy rg prawie sie rozpadlo.
    mamy wojne z venomami i enclava, wiec walczymy przeciwko sobie. z tego co sie zorientowałam, to to ally ma jakis niepisany pakt o nieagresji z ba i rg.

świetny temat kesha :)

19. RedWind

RedWind User

https://www.redguard.eu/

mniej więcej tak to wygląda :)

właściwy rate poznamy już wkrótce (ru off). ujmę to tak - pożyjemy... zobaczymy. :)

ps.
    odniósłbym się tutaj do powiązania między... bs a ba :) dla dociekliwych, nakieruję, że sprawa jest tutaj związana z poprzednim liderem ba. horda jeden z najlepszych pvp klanów z jakimi miałem okazję się tutaj spotkać (lub jakie miałem okazję tutaj zaobserwować). boxem to w późniejszym okresie stały się : ooc oraz lt. :p

Last edited by a moderator: Oct 12, 2014
  20. Blejd

Blejd User

czasy bety c2 to wtedy kiedy zaczynalem... po miesiacu gry 39 lvl i pierwsze duale d wsrod mojej grupy znajomych (rate servera 2x). pamietam ze jak z tumran bugbeara wypadl mi mace of prayer(moj pierwszy w historii l2 full drop o wartosci wiekszej niz 5k), to kumple nie chcieli ze mna gadac, bo byli pewni, że zabilem jakiegos gracza by dostac tak "zajebisty itemasek"... to byly czasy. czlowiek z byle gowna sie cieszyl... a teraz? milo sie wspomina, ale jestem pewien, że l2 fanboye co zaczeli grac na gracii/h5; wykrusza sie w tempie radykalnie przyspieszonym.

Thread Status:
Not open for further replies.