1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Discord Support team Facebook l2central.info

TRANSFER POSTACI LILITH->CORE

Discussion in 'Archive 2.0' started by Razzly, Nov 5, 2014.

1. Eizo0

Eizo0 User

nie daja odpowiedzi, nie informuja o przebiegu sytuacji, zero jakichkolwiek powiadomien o czym kolwiek. poprostu nie masz co liczyc na odp,info. postac przywroca albo nie,moze jutro moze za 5 lat- nic sie nie dowiesz,ale moze cos poczujesz a mianowicie ze jestes robiony w wala. bo chyba powinna byc podana informacja ogolna do wszystkich co czekaja na transwer. ze albo czekajcie max do terminu ......(i jakas data)., albo ze nie czekajcie na transwer bo nie zrobimy go! i kazdy by wiedzial co i jak. ale lepiej nie pisac ze nie bedzie transweru bo zacznie sie wysylanie ticketow, skargi od ludzi ktorzy wsadzili gruba kase w ta gre. a tak nic nie pisza nic nie informuja, chyba chca zeby transwer umarl smiercia naturalna(bo gm mysla z czasem sie znudzi im czekac na transfer ) :d ile to juz czasu trwa?? czy komus przez ten czas przeniesli postac????

2. a4se.

a4se. User

transfer postaci to juz był dawno dawno. i od kiedy w języku polskim jest słowo jak "transwer"? bo naliczyłem go w tym poście aż 4 razy. może chodziło ci o "odzyskanie postaci po olaniu przez użytkownika informacji odnośnie transferu" ?
    wsadziłeś dużo kasy? trzeba było być półtora miesiąca przed transferem w grze i zrobić rzecz zajmującą 10 min. tadam!

czekam na nasze ukochane argumenty:
    - nie każdy może być 24h/dzień (tak, tak, wystarczy 30min/mies aby ogarnąć ten transfer)
    - nie każdy wchodzi na forum (tak, tak, w grze nie podawali informacji podczas logowania się)
    - "nie było mnie w dzień transferu." (tak, tak, bo tylko w ten dzień można było robić to co było potrzebne do przeniesienia)
    - nie każdy musi wsyzstko czytać. ( jak to się mówi "nieznajomość prawa szkodzi", więc to tylko i wyłącznie wasz problem)

VivaLa and Yokat0 like this.
  3. Yokat0

Yokat0 User

dokładnie to już się robi nudne. kto zamulił i zniknął z l2 na 2 miechy jego sprawa. miał inne rzeczy do robienia więc nie płakać teraz. myślę, że z takim casualowym graniu i tak pewnie na tych kontach nie było wartościowych rzeczy. a jeśli były to trzeba było myśleć wtedy...

lekko robiąc offtop zaraz pewnie powstanie kolejny post " czy można zmienić język na polski" albo "kiedy planują polską nakładkę językową"

4. Ekonom

Ekonom User

daremne żale - próżny trud,
    bezsilne złorzeczenia!
    przeżytych kształtów żaden cud
    nie wróci do istnienia.

świat wam nie odda, idąc wstecz,
    zniknionych mar szeregu -
    nie zdoła ogień ani miecz
    powstrzymać myśli w biegu.

trzeba z żywymi naprzód iść,
    po życie sięgać nowe...
    a nie w uwiędłych laurów liść
    z uporem stroić głowę.

wy nie cofniecie życia fal!
    nic skargi nie pomogą -
    bezsilne gniewy, próżny żal!
    świat pójdzie swoją drogą.

autor: a. asnyk

Yokat0 likes this.
  5. Kayla

Kayla User

a ja powiem tak...

skończylibyście swoje "inteligentne" wypowiedzi pod tytułem "nie płakać", "wasza sprawa", "nic tam nie było wartościowego"....bo jesteście (nie)śmieszni w tym momencie, g.... wiecie na ten temat np.: dlaczego kogoś nie było, czy zamulił czy zniknął i ile kasy lub rzeczy miał na koncie. daje sobie rękę obciąć że gdyby to były wasze postacie to płakalibyście najgłośniej z nas wszystkich i spamowalibyście forum 24/7 i nie piszcie że nie, bo nawet w to nie uwierzę :). mamy święte prawo odzyskać co nasze i nikt nam tego nie odmawia ,bo postacie zostaną przywrócone moi drodzy (wiem z wiarygodnego źródła), jeszcze przed nowym rokiem. i nikt tu nie płacze, tylko wyraża swoją opinię na temat obsługi. jak będziecie tak dalej pisać to jeszcze sobie pomyślę że szanowna ekipa 4game wam zapłaciła za takie gadanie. tak jak podkreśliłam wcześniej każdy ma swoje życie i sprzęt, który się czasem zepsuję i nie każdego stać nawet na te 10 min czasu bądź bycie "no life'm". sama się w ogóle zastanawiam po co wchodzicie na ten temat skoro was to nie dotyczy i byliście na tyle mądrzejsi od nas żeby się wtedy zalogować. nasza sprawa i nasz dział na forum. a skoro nasze "płakanie" tak was razi to niedouczonym przypominam że jest opcja alt+f4 bądź poprostu zrezygnowanie z przeglądania tego działu. skończcie z tym "trollowaniem" bo to jest nudne i dziecinne . dziękuję za uwagę i przepraszam za ewentualne błędy. bez odbioru.

"...przemądrzałość jest jednym z najbardziej pogardy godnych rodzajów głupoty...." - georg christoph lichtenberg

Last edited by a moderator: Dec 17, 2014
  6. a4se.

a4se. User

wchodze w ten temat zobaczyć jak rozpaczacie nad swoimi postaciami przez własne lenistwo/głupotę a potem macie pretensje do supportu że was olewają :d.

7. Kayla

Kayla User

to chyba jesteś jakiś niedowartościowany :) btw nie życzę sobie żeby byle kto mi pisał że jestem leniwa czy głupia! a rozpaczać to sam będziesz jak swoją stracisz i zobaczymy jaki wtedy "mądry" będziesz... nic wiesz na ten temat podkreślam skrupulatnie po raz ostatni. pozdrawiam jeżeli zamierzasz dalej się wysilać. jedyne co jest olewane to twoje pisanie :d proszę jedynie moderatora razzly o zwrócenie uwagi na ostanie posty. zdaje mi się że zasady regulaminu forum są tutaj naruszane. bez odbioru.

johnfistikis likes this.
  8. Razzly

Razzly Banned

niestety to już nie moja działka. pozdrawiam

9. a4se.

a4se. User

nie musze się dowartościowywać, ja po prostu lubie się pośmiać.
    nigdzie nie napisałem żę konkretnie ty jesteś głupia czy leniwa. napisałem ogółem.
    ja w przeciwieństwie do ciebie, mam itemy któe są cośwarte na postaci :)
    nic nie naruszyłem. pisałem ogólnikowo, i nikogo nie obraziłem :) cry moar

10. Yokat0

Yokat0 User

azeron jesteś byle kim !!! :) deal with it !

11. a4se.

a4se. User

kurczę :< i co teraz :<

12. Blejd

Blejd User

13. Elenni

Elenni User

nie przejmuj się azeronem, już na polskim offie miał zaburzenia osobowości :d zauważ, że gość zaprzecza
    a potem pisze
    :cool:

Kayla likes this.
  14. UdNaTajm

UdNaTajm User

wszystkie płaczki powinny mieć w sygnaturze następójącą grafike:

15. Kayla

Kayla User

oczywiście że ja się nie przejmuję tymi gadkami :d ale dziekuję ci elenni :). tak itemy, które są coś warte a4se :) chyba same pierścionki s80 ^^. pozatym guzik wiesz co ja miałam na swojej postaci więc się nie wypowiadaj. powiem że ja to się dopiero uśmiałam przez dobre 30 min bez przerwy. masz u mnie plusa na podnietę za poprawienie mi humoru :d. nie interesuję mnie zdanie twoje ani twoich przydupasków :). razzly szkoda...wielka szkoda...to kto się tym forum zajmuję? owszem naruszyłeś regulamin pisząć "ogółem" obrażasz wszystkich graczy i jesteś nieuprzejmy wobec innych, szydzisz z cudzego problemu. dziecinada :) a to też zabronione na forum, mnie się nie czepiaj ja zasad nie wymyślałam ;) btw...piszę się cry moore :) widać że lubisz trollować ludzi. mnie tam to nie przeszkadza możemy się pośmiać razem :) bo mam zdrowo wywalone na to co tutaj piszecie i weźcie też pod uwagę to że nic tym nie zyskacie, ani "fejma" ani "lajka". jak chcieliście zabłysnąć to trzeba było się brokatem posypać :d. to tyle z mojej strony. dziękuję, dobranoc.

16. a4se.

a4se. User

nie zaprzeczam, lecz stwierdzam fakty :)
    zresztą co takie randomy z death mogą wiedzieć :d kayla pokazała ile są warte jej słowa "nie będę się jużtobą przejmować" za 2h kolejny post jaki to jestem fe xd

zaburzenia osobowościowe a to dobre xd to żę traktowałem inne klany jak gównoklany to sięrandomy poobrażały :d he huehuehuehue

boże nawet nie wieci jak mi humor poprawiacie takimi textami xd

szydzę bo mogę, jak bym był w twojej skórzy inny by szydzili, np ty :d więc o co kamon :d
    pisząc ogólnikowo nie piszę do nikogo konkretnego i nie wytykam palcami, więc mogę se tak pisać hhuehuehuehue zabawowe randomki :d

ps.
    skoro masz "potwierdzone info" że do konca roku otrzymasz postać to po co tu jeszcze zagladasz ?:d

17. Kayla

Kayla User

ty też niby taki "inteligentny", mądrzejszy ode mnie rzekomo, a odpisujesz na te posty. ostrzegam cie lepiej mnie nie łap za słówka :) bo na tym nic nie ugrasz. owszem wisi mi twoje gadanie ale odpisuję bo mam taki kaprys a tobie nic do tego. moje słowa biją cię na te twoją biedną główkę. moi drodzy i tak o to a4se pokazał nam że jest zwykłym trollem, piszę żeby się ogarnął, a za 2 i pół godziny następny post z kolejną dawką humoru :). nie ja bym nie szydziła, nie jestem taka niedowartościowana jak ty. huehueheuehehe śmiechowy jesteś randomek, który myśli że jak wykupił sobie hero na tym serwie to jest taaaki wielki :d:d. nie wiem w ogóle skąd i z jakiej racji się tu wziąłeś no ale trudno... "life is brutal" śmieszy mnie jedynie to że ciebie jakoś to podnieca że możesz komuś dopiec takim postem. pewnie siadasz sobie wieczorkiem przy klawiaturze i czytając te posty kończysz dzień obfitym "happy end'em"...no cóż, każdy ma co lubi :).

p.s - nigdy nie byłam, nie jestem i nie będę w klanie death a nawet jeśli bym była to tobie też nic do tego bo death nie ma jakiś specjalnych przywilejów. wchodzę na ten dział własnie dlatego że jak widzę takie "inteligentne" posty jak twoje to poprawia mi się humor. to ja nie rozumiem po jakiego grzyba tu wchodzisz skoro nic nie wiesz na ten temat i piszesz takie pierdoły?

18. Longshot

Longshot User

polaczkowa drama rodem z lilith.

pozdrawiam !

Crazy0ne likes this.
  19. a4se.

a4se. User

odpisuję, ale nigdy nie powiedzialem ze już nie będę :d łapanie za słówka ty zaczełaś. nie zamierzam na forum nic ugrywać, gram w grze nie na forum. biją? jakaś wojna, szukasz sobie rywalizacji? zapraszamy na server. na forum po prostu sobie pisze bo się nudzę, a i lubię sobie poirytować ludzi na forum. jakoś nigdy nie ukrywałem tego że lubie trolować na forum więc nie wiem czym się szczycisz :d patrząc po twoim zaangarzowani w tą rozmowe na forum lepiej poświęć ten czas na granie, stwórz sobie nowa postać bo w tydzień 2x expa da się zrobićwiekszy lvl niż miałaś na tym swoim mainie 85 czy tam 90. wykupiłem? da się tak? kurdę zamuwię sobie roczną prenumeratę na hero w takim razie!

chwali ci się że nie jesteś w death, bo po tym jak się pieklisz myślałem że własnie tam grasz. już pisałem, lubię sobie poczytać popisać głupoty i pośmiać się na forum :)

edit, jakies tam literówki

edit2:
    w sumie powinienem podziękować za komplement. skoro uwżasz że mam hero bo je kupiłem a ja go tak w sumie(ani w żaden inny sposob) nie "kupilem" to znaczy że:

BlackWoodz likes this.
  20. Kayla

Kayla User

mam już nową, wyexpioną postać z lvlem 92 w niecały tydzień i dalej sobie koksam jak już tak bardzo musisz wiedzieć i " uczyć ojca jak ma dzieci robić"... ale jako że maszyną nie jestem mam prawo do przerwy.. nie? i tak samo się nudzę jak ty i jestem ciekawa... tylko że mi nie chodzi o lvl postaci, a jedynie o itemy i kasę, która tam została bo ta postać była moim takim jakby magazynem i wsparciem na instancje bo już nie miałam miejsca na głównej i o to ta cała " polasiowa drama"

Crazy0ne likes this.