ale przecież nikt ci nie kazał siedzieć 24/day więc skąd ten bulwers że będziesz siedziała ile chcesz ? :d po psortu stwierdzilem że lepiej na 2x evencie siedzieć w grze niż na forum
event 2x exp już wykorzystałam niemal na maxa wykoksałam główną, dual'a i suby i jednego box'a. a teraz jak się pojawiły te bronie "hero" to w ogóle niebo a ziemia, mówiąc o tych low lvlach bo na takim lvlu jak mój ta broń mi nic nie daje, a wręcz przeciwnie szkodzi bo nie ma atrybutu... mniejsza z tym...wracając do tematu, nie bulwersuję się...po prostu jestem tym wszystkim już zmęczona.
ilosc emotek w postach odwrotnie proporcjonalna do inteligencji a teraz zawolaj moderatora bo cie obrazilem
ojeeeejku! nie wiedziałam a kim ty jesteś żeby się o mnie wypowiadać?zwrócę uwagę że w twoim poście brakuję taki slów jak "żal" czy "lol". kolejny randomowy trollik. bardzo mnie ruszają twoje teksty. owszem zawołam... ale o pomstę do nieba! coraz więcej niedowartościowanych dzieciaków tu piszę...ja nie wiem jakim cudem was takie trollowanie podnieca. co? siadacie sobie (tak jak wcześniej już pisałam), czytacie te posty, odpisujecie i kończycie dzień że tak powiem "obfitym happy end'em" na klawiaturę? "czyta się wyśmienicie kayla co znaczy na maxa? 99 wbiłaś? more more drama pls " następny <face palm> co cię to obchodzi, który lvl wbiłam? zamiast siedzieć i pisać te bzdury lepiej sam się weź za wbijanie . teraz to ty dramatyzujesz że nie wbiłam lvla more more pier**olenia pls ^^ no cóż takie życie....są ludzie i parapety,krzesła i taborety. tak,tak wiem na pewno zaraz ten ten tekst czy dwa kolejne zostanie obrócony przeciwko mnie ,bo "panowie" o ile w ogóle mogę używać tego określenia co do was chcieliby zabłysnąć ale im się coś nie udało. mówiłam ja chcecie zabłysnąć to trzeba było się brokatem posypać a nie zawracać mi gitarę swoim "doświadczeniem" życiowym. owszem jeżeli będę obrażana to posty będą zgłaszane bo mam do tego święte prawo jak każdy inny i nic mi nie zrobisz jak tak cię to bulwersuję..przypominam opcja alt+f4. szczerze? znudziło mnie już czytanie tej dziecinady. to tyle z mojej strony. bulwersujcie się dalej :* pozdrawiam. bez odbioru.
ała błagam... nie tłumacz się tylko hejtuj, np. azeron po wygranej na oly bierze dildo swojego brata, umiesza je na głowie i mówi "jestem krulem".
szukam sobie po forum. pacze se w rozne zakuntki... nagle! co ja pacze! 5 stron! draaaaa-ma draaaaa-ma(glos w mojej glowie - wiecie - tak od potylicy - z tego miejsca skad wiesz ze chcesz zjesc popcorn). otwieram topic z miska popcorny na kolanach... i... no... czy ktos wie jak zamrozic popcorn by sie nadawal na potem? no drama-no fun:/
az chcialoby sie zapytac : "a kim ty jestes ..." niczego w moim poscie nie brakuje, jest tam wszystko co mialo byc ale o to mozesz miec pretensje tylko do siebie wydaje mi sie ze w nikt nie sugerowal ze nie masz takiego prawa, tak samo jak nikt nie grozil ze cos ci zrobi piszesz o trollowaniu, a sama zachowujesz sie jak nastolatka ktora chce byc gwiazda, ale tak zeby nikt jej nie krytykowal, niestety tak to nie dziala
każdy wie że to ty miałeś być hero duelistem elen :< najpierw musielibyśmy pożyczyć dildo od ciebie po tym jak waliłeś się nim po dojściu do fz. chcoiaż pewnie robiłeś to tak często że kupiowałeś sobie nowy co dwa dni po zbotowanej aq
gula nadal skacze :d nie smutaj przytul negnala, zrzućcie się na 2 skrzynki z l2store i zrobcie sobie nawzajem prezenty, wesołych alleluja
gula po czym? najwidoczniej skoro ty wystartowałeś do nas nadal masz jakieś bół pupy, pytanie tylko czy po tych twoich dildosach czy po tym że byłeś pośmiewiskiem całego klanu jak nie servera xd widać że teraz tutaj starasz się o miano pajaca forumowego. nie pozostaje mi życzyć ci nic poza powodzenia. nie będę dyskutował z człowiekiem który płacze na ts ( a nawet szczeka) bo stracił hero/prosi o przebaczenie :d
to po co dyskutujesz skoro nie chcesz ? ktoś ciebie do czegoś zmusza ? proponuje powrót do gimbazjum, bo czytanie ze zrozumieniem u ciebie leży, z reszta przecież zawaliłeś maturę, więc nie ma o czym pisać :d ps. to nie ja płakałem na ts u visali, że dostaje oklep od stada "jelen'i" xd